- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Ben de yatıyorum. AÖF çalışmam lazım tek tatil günümü Yatarak değerlendiriyorumBende arada girip bakiyorum kimse yok evde adım atiyorum :))
Bende 2mil yaptim az önceBende arada girip bakiyorum kimse yok evde adım atiyorum :))
Dinlenmeyede ihtiyacin var canim iyi yapmissinBen de yatıyorum. AÖF çalışmam lazım tek tatil günümü Yatarak değerlendiriyorum
Nasil zorlandin mi spor yaparkenBende 2mil yaptim az önceyarimsaat yapayim dedim
Bende 2mil yaptim az önceyarimsaat yapayim dedim
Bende arada girip bakiyorum kimse yok evde adım atiyorum :))
İşte yataktan kalkıp salondan laptopu alsam Tekrar otursam yatağa olacak bu iş ha gayret banaDinlenmeyede ihtiyacin var canim iyi yapmissin
Evde yurumek cok zorlamiyor canim 4000 adim attim simdi dinleniyorumregl misin? Oruçlu oruçlu spor yapılmıyor valla. Gerçi benim Ramazan’dan önceki halimi de bilirsiniz ama en azından ev işi yapıyordum
Evde yurumek cok zorlamiyor canim 4000 adim attim simdi dinleniyorum
Tesekkur ederim canimmaaşallah kaptanların en güzeline
Biraz dilim damagim yapistidaNasil zorlandin mi spor yaparken
Yok orucluyum denicem dedim yaptim bakalimregl misin? Oruçlu oruçlu spor yapılmıyor valla. Gerçi benim Ramazan’dan önceki halimi de bilirsiniz ama en azından ev işi yapıyordum
Yaptikca alışıyor insan aslindaBiraz dilim damagim yapistidaama salmisim kendimi yapayim bundan sonra
Evet canim neden yapmiyosam,ama ikindiye dogru cok yerle bir oluyorum emiyo yaaa bide ilim kemigim kuruyo sankiYaptikca alışıyor insan aslinda
Cook normal canim sen birde emziriyorsun cocugun pesinde kosuyorsunEvet canim neden yapmiyosam,ama ikindiye dogru cok yerle bir oluyorum emiyo yaaa bide ilim kemigim kuruyo sanki
Kız sen dolaptan çikolatali sütü al kimse gormeden deliğini aç salla salaaa heryere halılar dolaplar nereye denk geldiyse bir kutu sut dök bir gordumCook normal canim sen birde emziriyorsun cocugun pesinde kosuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?