Yaramaza bak sen sutu icseydi keşke mahvetmiş ortalığıKız sen dolaptan çikolatali sütü al kimse gormeden deliğini aç salla salaaa heryere halılar dolaplar nereye denk geldiyse bir kutu sut dök bir gordumkafayi yedim daha yeni koymuştum halıları bereket yedek vardı koydum gene onlari ama nasil kaciyooo ben bagardim diye anne anne diyo bide
Kız sen dolaptan çikolatali sütü al kimse gormeden deliğini aç salla salaaa heryere halılar dolaplar nereye denk geldiyse bir kutu sut dök bir gordumkafayi yedim daha yeni koymuştum halıları bereket yedek vardı koydum gene onlari ama nasil kaciyooo ben bagardim diye anne anne diyo bide
Evlat olsa sevilmez tut kolundan at kapıyaKoltuk örtüsü yaydim simdi arkami döndüm ablasinin kırmızı kalemini al çiz heryeri
Hic durmuyor desene :)Koltuk örtüsü yaydim simdi arkami döndüm ablasinin kırmızı kalemini al çiz heryeri
İçmiş biryudumYaramaza bak sen sutu icseydi keşke mahvetmiş ortalığı
İlk once babasini atcam sonra onu nehali varsa gorsunler damdan düşeni kim anlardi oyle bir deyim vardi sankiEvlat olsa sevilmez tut kolundan at kapıya
Anca simdi uyudu haladaaa bebeğine meme vermiyom diye aniriyoooo 2gözü 2çesmeHic durmuyor desene :)
Kucağına ver at kapıya tek taşla iki kuş vurmuş olursunİlk once babasini atcam sonra onu nehali varsa gorsunler damdan düşeni kim anlardi oyle bir deyim vardi sanki
Kız cocuguma kiyamam gene öbürüne acimamdaKucağına ver at kapıya tek taşla iki kuş vurmuş olursun
Alışmışım buna yaa
Sen nasil biseysinki simdik çokmerak ettim vallaaaAlışmışım buna yaa
Kendimi gorunce tuhaf oluyor
anca
Anca simdi uyudu haladaaa bebeğine meme vermiyom diye aniriyoooo 2gözü 2çesme
Aynen valla bende buna alıştım bu dursun diğeri tuhaf geliyorAlışmışım buna yaa
Kendimi gorunce tuhaf oluyor
Sarışın renkli gözlü minyon 17 yaşında bir fıstıkSen nasil biseysinki simdik çokmerak ettim vallaaa
Amannn allahim oda kotuymus kiz ben 2tane buyuttum birsey gormedim bu ömrümü yicek sanirsamseninki yine süt dökmüş benimki b.klu bezini açmıştı halıya dökmüştü bi de geldi haber veriyo püf koktu diye peşinden gidince anladım ne demek istediğini
seninki yine süt dökmüş benimki b.klu bezini açmıştı halıya dökmüştü bi de geldi haber veriyo püf koktu diye peşinden gidince anladım ne demek istediğini
Oooo maşallah diyeyim ozaman allah sahibine bagislasinSarışın renkli gözlü minyon 17 yaşında bir fıstık
Sen hiç gormedin degil mi beni daha once resim koyduğumda sen yoktunSen nasil biseysinki simdik çokmerak ettim vallaaa
Tesekkur ederim canim o senin fistikligin da 17 yasinda degilim kiSarışın renkli gözlü minyon 17 yaşında bir fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?