Sagol canim ❤Oooo maşallah diyeyim ozaman allah sahibine bagislasin
Valla görüntü 17 kimlik yaşını katiştirmaSen hiç gormedin degil mi beni daha once resim koyduğumda sen yoktun
Tesekkur ederim canim o senin fistikligin da 17 yasinda degilim ki
Keşke görsemSen hiç gormedin degil mi beni daha once resim koyduğumda sen yoktun
Tesekkur ederim canim o senin fistikligin da 17 yasinda degilim ki
Camdan aşa ayaklarindan sarktiramadinmiBenimki Ramazan başlarında bir gün 1 saat içinde önce tatlı yedi halı koltuk üstü başı heryer şerbetli yapış yapış oldu daha orayı temizleyemeden tabaktaki yemek suyunu halıya boca etti. Onları temizlerken gitti yatak odasında ıslak mendili boşalttı onu aldım elinden işime devam ederken b.klu bezini açtı yatak odasında halıyı berbat etti. Onu da temizledim bu sefer oturma odasında halıya çiş yaptı. Bir saatte üç tane galı sildirdi banaben o gün cinnet geçirmediysem daha bişey olmaz bana.
Misafirimiz cook simdi daha sonra fotoğraf koyarım profileKeşke görsem
Anam anam anam allah kolaylık versin inşallahBenimki Ramazan başlarında bir gün 1 saat içinde önce tatlı yedi halı koltuk üstü başı heryer şerbetli yapış yapış oldu daha orayı temizleyemeden tabaktaki yemek suyunu halıya boca etti. Onları temizlerken gitti yatak odasında ıslak mendili boşalttı onu aldım elinden işime devam ederken b.klu bezini açtı yatak odasında halıyı berbat etti. Onu da temizledim bu sefer oturma odasında halıya çiş yaptı. Bir saatte üç tane halı sildirdi banaben o gün cinnet geçirmediysem daha bişey olmaz bana.
Ayyyy şuan dahada merak ettimEn çıtır kaptan bizim kaptan genç güzel fit bekar daha ne olsun
Çay gayfede yoh ne gelmişler aç susuz oturuyoz işteMisafirimiz cook simdi daha sonra fotoğraf koyarım profile
Koydum diye etiketlersen benide sevinirim yoksa ben gorememkiiiMisafirimiz cook simdi daha sonra fotoğraf koyarım profile
En çıtır kaptan bizim kaptan genç güzel fit bekar daha ne olsun
Senin buyuk kızın sari saçlı renkli gözlü halini düşünAyyyy şuan dahada merak ettim
11 misafir var suanÇay gayfede yoh ne gelmişler aç susuz oturuyoz iştegizzz misafirler benimi özlirsizzzzzzzz
Tamam etiketlerim canimKoydum diye etiketlersen benide sevinirim yoksa ben gorememkiii
Seni özlüyormuslar galiii mezun oldunyaÇay gayfede yoh ne gelmişler aç susuz oturuyoz iştegizzz misafirler benimi özlirsizzzzzzzz
Yaaaa senin düşünme gücün kuvvetli ben yapamiyom daha onuSenin buyuk kızın sari saçlı renkli gözlü halini düşün
Tmm fazla hayal etme hayal kırıklığına ugrama ben sana diyim ben kimi görsem hiç hayal ettiğim.gibi olmuyorYaaaa senin düşünme gücün kuvvetli ben yapamiyom daha onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?