- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayyy bu hafta vermem lazim 250grami ordan gitse 250ben versem gene kar kardirMeraktan 250 Gr daha verir
Camdan aşa ayaklarindan sarktiramadinmi
Ramazanda niyetim 70 düsmekti ama bu nasil olcak bilemiyorum netsemde gitse şu 2kilobazen canim tatli istiyi yiyom ama
Zaten kasa kasa sinir oldum bir 7lerden kurtulamadimBence o kadar kasma canım ya sonra bıkkınlık oluyor diyetten
Selam canim hosgeldin ❤Selam kızlar ben geldim, yine ugrayamadim buralara.Zipzip- canım yardımcı bulma konusunda çok haklısın, kusura bakma hiçbir şey yapamıyorum burası için. Evdeyken inan vakit bulamıyorum, okulda olsam daha kolay olurdu.
Tamam canım elimden gelen desteği de vermeye çalışırım. Sabah erken kalkıyorum dersler için. Oğlum uyanana kadar kontrol edilecek şeyleri ben yapayım istersen.Selam canim hosgeldin ❤
Biliyorum yogunsun canim takımda yardima ihtiyacim olacak o yuzden yeni yardımlara ihtiyacim var sen yine yardimci olarak kalirsin❤
Su an icin birsey yok canim ramazandan sonra baslayalim diyoruz kontrollereTamam canım elimden gelen desteği de vermeye çalışırım. Sabah erken kalkıyorum dersler için. Oğlum uyanana kadar kontrol edilecek şeyleri ben yapayım istersen.
Mercimek çorbasıAynen ya bakıp bakıp çıktım kimse bişey yazmıyor nerdesiniz kızlar iftara az kaldı menülerde neler var
Ben bugün peynirli ve pırasalı börek yaptım
Kabak havuç soteledim sarımsaklı yoğurda koyacağım cay kahvaltı türü yeriz
Aksamdan yemeklerim var kereviz salatası yapicam yaninaAynen ya bakıp bakıp çıktım kimse bişey yazmıyor nerdesiniz kızlar iftara az kaldı menülerde neler var
Ben bugün peynirli ve pırasalı börek yaptım
Kabak havuç soteledim sarımsaklı yoğurda koyacağım cay kahvaltı türü yeriz
Canimmmmm sagol kuzum sende bu günleri yasarsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?