Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Of of bu ne kız ben bi dilim kek yedim topa tutuldum oysa bende senin gibi canim tatlı istiyor ama yememek en iyisi pişmanim hatta niye yedim diye

Afiyet olsun canim menun çok fazla,3dilim ekmek,3dilim borek enazindan.1dilimde kalabilirdin,bitter,puding çokkk yemissin

evde yap cnm cheesecake harika oluyor ben bi ara çok yaptim ama özledim 65 kiloyu bulsam mezun olsam şerefine yapar yerim
Evet canım Haklısın, yapıyordum bi ara. Çalıştığım için Zor oluyor AÖF sınavlarım da var...Ramazan’da tatlıyı eşim alıyor Dondurma alırken....

Sağol canım ben şunu farkettim “if “ diyeti bana çok uygun... yapabilsem güzel kilo veririm

Çok yoğun tempodayim arkadaslar yediğim halde sabitim , ev iş arası mekik dokuyorum,geceleri sahur hazırla çocuk bak oyy ben nerelere gideyim, yinede bin şükür, dün çamaşır bulaşık tatlı balkon yıkama yaptım, ama.eskisi gibi detaylı yapamıyorum mesela çekyat altlarını es geçtim ben artık pis mi olmaya başladım

Günaydın kızlar
Sabah sporumu yaptım damladım hemen
Birazdan kahvaltı hazırlıycam önceden bi bakıyım dedim

Bugün ki iftar menüm

1 tabak soğanlı patates püresi
1 tabak yoğurt

Ara öğün
1 dilim havuçlu kek

Zencefilli yeşil çay

Su 1 lt

Spor
40 dk yürüyüş

sportie

Canım günaydın, kek de nerden çıktı şu hamur işlerini yapmasan kimseye faydası yok. Patates haşlama sıkıntı yok ama sade karbon protein al biraz birde sebze incelemezsin bak

evde yap cnm cheesecake harika oluyor ben bi ara çok yaptim ama özledim 65 kiloyu bulsam mezun olsam şerefine yapar yerim

Aman yap hemen kusur kalma hatta şimdi yap

Lezzetli olur gerçekten

10 mayıs
Sahur:7 hurma bir kase yoğurt
Iftar:domates çorbası mercimekli bulgur pilavı tavuk sote karnabahar köfte salata
Spor:1 Saat yürüyüş
Su:2 bardak ama 1,5 yapacam daha
Zipzip-

Oruçlu olduğunuz için çok bişey diyemiyorum
Ama şeker çok fazla, diyetisyenler günde 1 hurma verir hadi olsun 2
Ramazan sonrası daha düzene girer mutlaka

Afiyet olsun hurmalar çok geldi bana bir tık
Canım belki alışmaya çalışıyorsun ama bu menü kilo verdirmez aldırır, gerçekten kilo vermek istiyorsan inanman ve kendini hazırlaman lazım. Emek vermek lazım

Sağol canım ben şunu farkettim “if “ diyeti bana çok uygun... yapabilsem güzel kilo veririm

Neymişki o?
Yok mu şeker orucu yapmak isteyen hergun birbirimize haber vereceğimiz,

Bende yaparım elma greyfurt yasal değilse. Gelirim
Tamamdır bugünden itibaren başlayalım o zaman

Benide alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…