Of of bu ne kız ben bi dilim kek yedim topa tutuldum oysa bende senin gibi canim tatlı istiyor ama yememek en iyisi pişmanim hatta niye yedim diyeSabah
Domates
1 D. Peynir
8 zeytin
3 d. Ekmek
1 yumurta
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
2 bar bitter çikolata
Akşam
1 puding
3 d. Ispanaklı börek
(Anneler günü sebebiyetiyle kızım yapmış)
Biliyorum tat ve karbonhidrat fazla ama bugün reglin ilk günü ve kendimi tutamadım.
Afiyet olsun canim menun çok fazla,3dilim ekmek,3dilim borek enazindan.1dilimde kalabilirdin,bitter,puding çokkk yemissinSabah
Domates
1 D. Peynir
8 zeytin
3 d. Ekmek
1 yumurta
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
2 bar bitter çikolata
Akşam
1 puding
3 d. Ispanaklı börek
Biliyorum tat ve karbonhidrat fazla ama bugün reglin ilk günü ve kendimi tutamadım.
Yaptim da kendime kadar7 kullanıcı 13 misafirimiz var bardak yetmeyecek yine
Evet canım Haklısın, yapıyordum bi ara. Çalıştığım için Zor oluyor AÖF sınavlarım da var...Ramazan’da tatlıyı eşim alıyor Dondurma alırken....evde yap cnm cheesecake harika oluyor ben bi ara çok yaptim ama özledim 65 kiloyu bulsam mezun olsam şerefine yapar yerim
Sağol canım ben şunu farkettim “if “ diyeti bana çok uygun... yapabilsem güzel kilo veririmBende gecen aldim cheesecake ama hosuma gitmedi dedigin gibi migdemi bozdu,ama dondurma falan masum yiyebilirsinin zaten senin menulerin artik ilginc gelmiyoalistim bende artik herkesin beslenme ve diyet tarzi değişik cunku bende yemek yemeyince kilo veremiyorum mesela
Maaşallah o zaman bir kere dahaYok orucluyum denicem dedim yaptim bakalim
Ben yapardımda ramazanda olmuyor. KV yapıyor çoğu zaman yemekleri. O yüzdenYok mu şeker orucu yapmak isteyen hergun birbirimize haber vereceğimiz,
Herkes ramazandan sonra diyo, ben şeker orucunda çok güzel kilo veriyorum ama ortisiz sevmiyorum rekabet istiyorumBen yapardımda ramazanda olmuyor. KV yapıyor çoğu zaman yemekleri. O yüzden
Ben eşlik edebilirim ama çokta güvenmiyorum kendime ramazandaYok mu şeker orucu yapmak isteyen hergun birbirimize haber vereceğimiz,
Yirmibirgun değil de on gün yapalım ne dersinBen eşlik edebilirim ama çokta güvenmiyorum kendime ramazanda
Tamam yapalım zaten şu 10 gün kritik benim için onu yapabilirsem devamıda gelirYirmibirgun değil de on gün yapalım ne dersin
Sadece günde iki kare bitter hurma kuru meyve serbest,makarna pilav pirinç şehriye patates ve tüm tatlılar yasakTamam yapalım zaten şu 10 gün kritik benim için onu yapabilirsem devamıda gelirhangi kurallara göre yapalım bazılarında meyvede yasak oluyor ya
Tamamdır bugünden itibaren başlayalım o zamanSadece günde iki kare bitter hurma kuru meyve serbest,makarna pilav pirinç şehriye patates ve tüm tatlılar yasak
Tamam canım rekabet olsun yeme tamam mı bende yemicem,Tamamdır bugünden itibaren başlayalım o zaman
Bugün ki iftar menüm
1 tabak soğanlı patates püresi
1 tabak yoğurt
Ara öğün
1 dilim havuçlu kek
Zencefilli yeşil çay
Su 1 lt
Spor
40 dk yürüyüş
sportie
evde yap cnm cheesecake harika oluyor ben bi ara çok yaptim ama özledim 65 kiloyu bulsam mezun olsam şerefine yapar yerim
Canim ben yarın tartılmam çünkü bir iki gün içinde regl olucam bende hep bir kilodan fazla gösteriyor..
Patates püreside
2 orta boy patetes haşlama
1 sogan kavuruyorum 1 kaşık salca ekliyorum patatesleri ezip hafif kavuruyirum tuz ve maydanozla böyle çok severim ben annemin bize küçükken yaptığı altarnatifti e butun gün ayaktayım birde temizlik ve düzen hastayim resmen bugün o kadar yoruldum ki Canim çekti yapıp yemek istedim kek içinde haklisin cnm
10 mayıs
Sahur:7 hurma bir kase yoğurt
Iftar:domates çorbası mercimekli bulgur pilavı tavuk sote karnabahar köfte salata
Spor:1 Saat yürüyüş
Su:2 bardak ama 1,5 yapacam daha
Zipzip-
10 Mayıs Pazar
Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt
İftar (misafirlikteydim)
Az tarhana çorbası
2 yk pirinç pilavı
2 yk kuru fasulye
2 yk taze fasulye
1 parça tavuk iki elma dilim patates
1 yk dondurma
45 dk tempolu yürüyüş
Canım belki alışmaya çalışıyorsun ama bu menü kilo verdirmez aldırır, gerçekten kilo vermek istiyorsan inanman ve kendini hazırlaman lazım. Emek vermek lazımSabah
Domates
1 D. Peynir
8 zeytin
3 d. Ekmek
1 yumurta
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
2 bar bitter çikolata
Akşam
1 puding
3 d. Ispanaklı börek
Sağol canım ben şunu farkettim “if “ diyeti bana çok uygun... yapabilsem güzel kilo veririm
Yok mu şeker orucu yapmak isteyen hergun birbirimize haber vereceğimiz,
Tamamdır bugünden itibaren başlayalım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?