Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün süt detoksu yapicam bende oruç değilim tatli krizi içinde hurma yerim

Meyyalcim süt detoksu nedir ?
Meyal görene kadar ben diyim
Sütle yesil çayın birleşimi bütün gün 2saat arayla onu iciyosun sadece baska yemek yok birde su %50yag %50sudan götürüyor ertesi gün proteinle besleniyosun gayet güzel veriyolar ama bende yaramadi

Hmm çok sevmedim ama bu arada bi yeşil çay içiyim bari

Meyyalcim süt detoksu nedir ?
elif yazdı cnm ben görene kadar
Elifcim çok güzel anlattin

İnan bana daha fazlasını yiyordum. Nefsime hakim olmaya çalışıyorum. Dün yediklerimden sonra Yapılışını da yazar mısın? Denemek istiyorum

İnan bana daha fazlasını yiyordum. Nefsime hakim olmaya çalışıyorum. Dün yediklerimden sonra
Yapılışını da yazar mısın? Denemek istiyorum
Dün yediklerimden sonra sabaha kadar hiç uyumadım, kendime kızdım, ağladım. Yine söz verdim. 21 gün yaa.. Sonra hayat çok daha güzel olacak ama yok.. Dayanamıyorum

İnan bana daha fazlasını yiyordum. Nefsime hakim olmaya çalışıyorum. Dün yediklerimden sonra
Yapılışını da yazar mısın? Denemek istiyorum
1bucuk litre sütü kaynat 2yemek kaşığı Yeşilçay atip ustune kapat demlemeye birak 2saatte 1bardak sut iciyosun baska birsey yemek yok 2kilo garanti veriyolar

Dün yediklerimden sonra sabaha kadar hiç uyumadım, kendime kızdım, ağladım. Yine söz verdim. 21 gün yaa.. Sonra hayat çok daha güzel olacak ama yok.. Dayanamıyorum
yeniden yeniden dene gerekirse ama pes etme hep öyleydim bende yemek istegim coktu buraya geldiğimden beri her hafta kilo veriyorum 85basladim 72oldum azcik sabir hırs kendine söz ver yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…