Bugün süt detoksu yapicam bende oruç değilim tatli krizi içinde hurma yerimGünaydın kızlar
Sabah sporumu yaptım damladım hemen
Birazdan kahvaltı hazırlıycam önceden bi bakıyım dedim
Canım günaydın, kek de nerden çıktı şu hamur işlerini yapmasan kimseye faydası yok. Patates haşlama sıkıntı yok ama sade karbon protein al biraz birde sebze incelemezsin bak
Aman yap hemen kusur kalma hatta şimdi yap
Lezzetli olur gerçekten
Oruçlu olduğunuz için çok bişey diyemiyorum
Ama şeker çok fazla, diyetisyenler günde 1 hurma verir hadi olsun 2
Ramazan sonrası daha düzene girer mutlaka
Afiyet olsun hurmalar çok geldi bana bir tık
Canım belki alışmaya çalışıyorsun ama bu menü kilo verdirmez aldırır, gerçekten kilo vermek istiyorsan inanman ve kendini hazırlaman lazım. Emek vermek lazım
Neymişki o?
Bende yaparım elma greyfurt yasal değilse. Gelirim
Benide alın
Bnde geleyim mi bende yapayimTamamdır bugünden itibaren başlayalım o zaman
Meyyalcim süt detoksu nedir ?Bugün süt detoksu yapicam bende oruç değilim tatli krizi içinde hurma yerim
Meyal görene kadar ben diyimMeyyalcim süt detoksu nedir ?
Hmm çok sevmedim ama bu arada bi yeşil çay içiyim bariMeyal görene kadar ben diyim
Sütle yesil çayın birleşimi bütün gün 2saat arayla onu iciyosun sadece baska yemek yok birde su %50yag %50sudan götürüyor ertesi gün proteinle besleniyosun gayet güzel veriyolar ama bende yaramadi
Zeynolincim güzel menü ama biraz geniş hem patates hem pilavGünaydın kızlar
Bugün oruca başladım çok şükür
Menüde
Domates çorbası
İzmir köfte patates
Pilav
Salata olacak
GünaydııınGünaydın kizlar
elif yazdı cnm ben görene kadarMeyyalcim süt detoksu nedir ?
Elifcim çok güzel anlattinMeyal görene kadar ben diyim
Sütle yesil çayın birleşimi bütün gün 2saat arayla onu iciyosun sadece baska yemek yok birde su %50yag %50sudan götürüyor ertesi gün proteinle besleniyosun gayet güzel veriyolar ama bende yaramadi
İnan bana daha fazlasını yiyordum. Nefsime hakim olmaya çalışıyorum. Dün yediklerimden sonraGünaydın kızlar
Sabah sporumu yaptım damladım hemen
Birazdan kahvaltı hazırlıycam önceden bi bakıyım dedim
Canım günaydın, kek de nerden çıktı şu hamur işlerini yapmasan kimseye faydası yok. Patates haşlama sıkıntı yok ama sade karbon protein al biraz birde sebze incelemezsin bak
Aman yap hemen kusur kalma hatta şimdi yap
Lezzetli olur gerçekten
Oruçlu olduğunuz için çok bişey diyemiyorum
Ama şeker çok fazla, diyetisyenler günde 1 hurma verir hadi olsun 2
Ramazan sonrası daha düzene girer mutlaka
Afiyet olsun hurmalar çok geldi bana bir tık
Canım belki alışmaya çalışıyorsun ama bu menü kilo verdirmez aldırır, gerçekten kilo vermek istiyorsan inanman ve kendini hazırlaman lazım. Emek vermek lazım
Neymişki o?
Bende yaparım elma greyfurt yasal değilse. Gelirim
Benide alın
Yapılışını da yazar mısın? Denemek istiyorumMeyal görene kadar ben diyim
Dün yediklerimden sonra sabaha kadar hiç uyumadım, kendime kızdım, ağladım. Yine söz verdim. 21 gün yaa.. Sonra hayat çok daha güzel olacak ama yok.. Dayanamıyorumİnan bana daha fazlasını yiyordum. Nefsime hakim olmaya çalışıyorum. Dün yediklerimden sonra
Yapılışını da yazar mısın? Denemek istiyorum
1bucuk litre sütü kaynat 2yemek kaşığı Yeşilçay atip ustune kapat demlemeye birak 2saatte 1bardak sut iciyosun baska birsey yemek yok 2kilo garanti veriyolarİnan bana daha fazlasını yiyordum. Nefsime hakim olmaya çalışıyorum. Dün yediklerimden sonra
Yapılışını da yazar mısın? Denemek istiyorum
Günaydın madamGünaydıınnn
yeniden yeniden dene gerekirse ama pes etme hep öyleydim bende yemek istegim coktu buraya geldiğimden beri her hafta kilo veriyorum 85basladim 72oldum azcik sabir hırs kendine söz ver yapabilirsinDün yediklerimden sonra sabaha kadar hiç uyumadım, kendime kızdım, ağladım. Yine söz verdim. 21 gün yaa.. Sonra hayat çok daha güzel olacak ama yok.. Dayanamıyorum
Hmm... Tadı nasıl, güzel mi bari? Mide bulandı rmıyor mu?1bucuk litre sütü kaynat 2yemek kaşığı Yeşilçay atip ustune kapat demlemeye birak 2saatte 1bardak sut iciyosun baska birsey yemek yok 2kilo garanti veriyolar
Bende yapmadi canim ama guzel tadi icebirsin denemekten zarar gelmezHmm... Tadı nasıl, güzel mi bari? Mide bulandı rmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?