Buraya gelmemin nedeni hem motive olmak. Kendi menümle başkalarınınkini karşılaştırmak. Ölüme bakmak ama herkes paylaşsa daha çok kişinin ki görsem daha iyi olacak.yeniden yeniden dene gerekirse ama pes etme hep öyleydim bende yemek istegim coktu buraya geldiğimden beri her hafta kilo veriyorum 85basladim 72oldum azcik sabir hırs kendine söz ver yapabilirsin
Tamam denerim tabi.. TeşekkürlerBende yapmadi canim ama guzel tadi icebirsin denemekten zarar gelmez
Rica ederim canim benim birlikte dogru yolu öğreniyoruz,kimse burda diyetisyen yada doktor degil herkes kendi bildiği yolda ilerliyor azcik gayretle bu isi çözersin,merak etme basarabilirsin bayramdan sonra çokkk güzel olucak merak etmeBuraya gelmemin nedeni hem motive olmak. Kendi menümle başkalarınınkini karşılaştırmak. Ölüme bakmak ama herkes paylaşsa daha çok kişinin ki görsem daha iyi olacak.
Her başladığımda inançla başlıyorum. Sizin de bu inancıma inanmanın ve beni desteklemeniz hoşuma gidiyor. Teşekkür ederim.
Nuruzecim kendinde beyninde inandır öncelikle yapabileceğini, tabi ki yaparsın. Burda olduğumuza göre hepimizin zaafları var. Ama üstesinden geleceğiz, birbirimize destek oluyoruz. Biran önce sağlıklı beslenmeye geçmen lazım,Tamam denerim tabi.. Teşekkürler
pazartesi kontrol tartısı canim oruclu değilsen tartilirsin oruç varsa 4 5gibi tartilirsinBugün tartılma günü değil mi?
Pazartesileri de hesaplama yapıyor muyuz?
Hesaplama cumadan cumaya yapılıyor sanırım.
Ben tartılmadım , yarın tartılırım olur dimipazartesi kontrol tartısı canim oruclu değilsen tartilirsin oruç varsa 4 5gibi tartilirsin
Sabah
Domates
1 D. Peynir
8 zeytin
3 d. Ekmek
1 yumurta
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
2 bar bitter çikolata
Akşam
1 puding
3 d. Ispanaklı börek
(Anneler günü sebebiyetiyle kızım yapmış)
Biliyorum tat ve karbonhidrat fazla ama bugün reglin ilk günü ve kendimi tutamadım.
annem
Püre diye diye küçüklükten beri dilime dolanmış benimdebirde Canim söyle birşey var eğer patetes kizartmaysa evet sıkıntı olmalı ama patates haşlamanin hiç bir sakıncası yok dengeli yenildiği sürece bende 2 orta boy patetes tek tükettim iftarda ve ben iftarda ne yediysem odur takı diger gün iftar saati 21.17 geceye kadar açım sahur yok bir şey yok araştırın hiç bir zaman haşlanmış patatesin zarari o kadar yoktur eğer fazla olmadığı sürece birde ben yemeden önce kaloriyr baktim
Bilgi olsun yinede patates haşlama asla o kadar korkutucu bir alternatif değildir.
Kek içinde size katılıyorum olmasaydi iyiydi
Kahvaltı ettin sen sanirim bu saatten sonra olmazda zaten sen biliyosundur kendini yarin bir yazarsin,cumaya onemli olanBen tartılmadım , yarın tartılırım olur dimi
Tamam denerim tabi.. Teşekkürler
Hmmm tamamBence sen deneme canım. Daha yeni başladın. Bu tarz detokslar ödem vs varsa ya da durma dönemlerinde tercih edilir
canım bunlar yapacağım yemekler 3 çocuk eşim varZeynolincim güzel menü ama biraz geniş hem patates hem pilav
Porsiyonları ayarlarsan sorun olmaz
Teşekkürler canım hiç duymamış ve görmemiştimsportie
Ablacım ziron bu. Kurutulmuş sarmal yufka. Her yörede farklı adı var siron ya da seron falan da diyorlar. Haşlanmış suyla ıslatıp üzerine yoğurt döküp onun üstüne de yağ yakıyorsun
Eki Görüntüle 2633584
Hem kahvaltımı yaptım hemde 1 ltden fazla su içmiş olabilirim şimdide yeşil çayım bittiKahvaltı ettin sen sanirim bu saatten sonra olmazda zaten sen biliyosundur kendini yarin bir yazarsin,cumaya onemli olan
Oh oh maşallah ben bugün spor yapmak istiyorum baya oruç değilim diye ama ayağıma cam battı deniyecem yapabilirsem yapacam cami çıkardım ama kızım peçete getirene kadar avucum yarıya kadar kan olduHem kahvaltımı yaptım hemde 1 ltden fazla su içmiş olabilirim şimdide yeşil çayım bitti
Yasak degil meyve,Günaydın kızlar
Sabah sporumu yaptım damladım hemen
Birazdan kahvaltı hazırlıycam önceden bi bakıyım dedim
Canım günaydın, kek de nerden çıktı şu hamur işlerini yapmasan kimseye faydası yok. Patates haşlama sıkıntı yok ama sade karbon protein al biraz birde sebze incelemezsin bak
Aman yap hemen kusur kalma hatta şimdi yap
Lezzetli olur gerçekten
Oruçlu olduğunuz için çok bişey diyemiyorum
Ama şeker çok fazla, diyetisyenler günde 1 hurma verir hadi olsun 2
Ramazan sonrası daha düzene girer mutlaka
Afiyet olsun hurmalar çok geldi bana bir tık
Canım belki alışmaya çalışıyorsun ama bu menü kilo verdirmez aldırır, gerçekten kilo vermek istiyorsan inanman ve kendini hazırlaman lazım. Emek vermek lazım
Neymişki o?
Bende yaparım elma greyfurt yasal değilse. Gelirim
Benide alın
Ayy canım çok geçmiş olsun nerden çıktı bu cam böyleOh oh maşallah ben bugün spor yapmak istiyorum baya oruç değilim diye ama ayağıma cam battı deniyecem yapabilirsem yapacam cami çıkardım ama kızım peçete getirene kadar avucum yarıya kadar kan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?