Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yeniden yeniden dene gerekirse ama pes etme hep öyleydim bende yemek istegim coktu buraya geldiğimden beri her hafta kilo veriyorum 85basladim 72oldum azcik sabir hırs kendine söz ver yapabilirsin
Buraya gelmemin nedeni hem motive olmak. Kendi menümle başkalarınınkini karşılaştırmak. Ölüme bakmak ama herkes paylaşsa daha çok kişinin ki görsem daha iyi olacak.
Her başladığımda inançla başlıyorum. Sizin de bu inancıma inanmanın ve beni desteklemeniz hoşuma gidiyor. Teşekkür ederim.

Rica ederim canim benim birlikte dogru yolu öğreniyoruz,kimse burda diyetisyen yada doktor degil herkes kendi bildiği yolda ilerliyor azcik gayretle bu isi çözersin,merak etme basarabilirsin bayramdan sonra çokkk güzel olucak merak etme

Tamam denerim tabi.. Teşekkürler
Nuruzecim kendinde beyninde inandır öncelikle yapabileceğini, tabi ki yaparsın. Burda olduğumuza göre hepimizin zaafları var. Ama üstesinden geleceğiz, birbirimize destek oluyoruz. Biran önce sağlıklı beslenmeye geçmen lazım,

Bugün tartılma günü değil mi?
Pazartesileri de hesaplama yapıyor muyuz?
Hesaplama cumadan cumaya yapılıyor sanırım.
pazartesi kontrol tartısı canim oruclu değilsen tartilirsin oruç varsa 4 5gibi tartilirsin

Menün olmamış canım sende biliyorsun. Biraz sabretmek lazım kilo verdiğini gördükçe motiven artar ama biraz sabır

Canım biz patates zararlı demedik zaten. Ama diyet için uygun bir seçenek değil. Yanlış hatırlamıyorsam 1 orta boy patates 2 dilim ekmekle eşdeğerdi. Yani sen bu öğününde sadece 4 dilim ekmek yemiş gibi oldun üstüne birde kek yedin.

Hem kahvaltımı yaptım hemde 1 ltden fazla su içmiş olabilirim şimdide yeşil çayım bitti
Oh oh maşallah ben bugün spor yapmak istiyorum baya oruç değilim diye ama ayağıma cam battı deniyecem yapabilirsem yapacam cami çıkardım ama kızım peçete getirene kadar avucum yarıya kadar kan oldu

Yasak degil meyve,

Oh oh maşallah ben bugün spor yapmak istiyorum baya oruç değilim diye ama ayağıma cam battı deniyecem yapabilirsem yapacam cami çıkardım ama kızım peçete getirene kadar avucum yarıya kadar kan oldu
Ayy canım çok geçmiş olsun nerden çıktı bu cam böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…