Iyi geceler canimBugün temizlik, yemek, çocuklara banyo derken yorgunluk bastırdı
Ufaktan ben kaçar
Hepinize iyi geceler
Kısmetse yarın zıpkın gibi gelirim
Sonra gün sayarız şampiyon olcaz ya
Sen geldiğinden beri daha fazla dikkat ediyorum canımHasbeenincigimin kendine has bir stili var canım, hiçbirimiz ne diyecegimizi bilemiyorduk. Ben kendi adıma çok takdir ediyorum onu, o kadar güzel koruyor ki kilosunu. Ahhh bı de bol su içse
Su-spor mükemmel olmuş diyet de tam Karatay bu hafta güzel bir eksi gelecek inşallah ortim. Bu arada bazı besinler kalorı değeri fazla olmasa da bana kilo aldırır tarhana çorbası da bunlardan biri kendi deneyimlerime göre belki sende de öyledir ortim10 mayıs
09.30
2 kaşık pastırmalı yumurta
2 sünme peynir
4 siyah zeytin
Maydonoz
1 tatlı kaşığı labne
1 muz
13.30
Yarım tabak fırın sebze
Yoğurt
4 tuzsuz badem
18.30
1 tabak etli patlıcan yemeği
Yopurt
2 kayısı
Su 3 lt
Spor 20 dk tüm vücut egzersiz
10 dk karın
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Hayırlısı olsun canım. Tabii ki yaptığı Çok yanlıştı. Bana da bir anlık öfkeyle söylenmiş sözler gibi gelmişti ama belli ki çok pişman olmuş. Senin adına sevindim yine de. Hakkında hayırlısı olsun....Bir insan 7 sinde neyse 70.de odur bence sadece imkanlar dahilinde bir geri dönüş sırf ailem daha fazla üzülmesin diye
Canım iftarda bir tabak Yemek yedim sadece sırf cheesecake hatırına ama midemi bozdu o da keşke yemeseydim.. eşimle karar aldık cheesecake almıcak bundan sonra. Ama Ramazan bitene kadar dondurma-tatlı devam maalesef. Çünkü büyük oğlum ve annem de var oruçlu onlar yiyor...Afiyet olsun
Bisküviyi görmedim, sahur diye böreği atladım
Amaaa cheescake e bir bahane bulamadım maalesef
Bende gecen aldim cheesecake ama hosuma gitmedi dedigin gibi migdemi bozdu,ama dondurma falan masum yiyebilirsinin zaten senin menulerin artik ilginc gelmiyoCanım iftarda bir tabak Yemek yedim sadece sırf cheesecake hatırına ama midemi bozdu o da keşke yemeseydim.. eşimle karar aldık cheesecake almıcak bundan sonra. Ama Ramazan bitene kadar dondurma-tatlı devam maalesef. Çünkü büyük oğlum ve annem de var oruçlu onlar yiyor...
evde yap cnm cheesecake harika oluyor ben bi ara çok yaptim ama özledim 65 kiloyu bulsam mezun olsam şerefine yapar yerimCanım iftarda bir tabak Yemek yedim sadece sırf cheesecake hatırına ama midemi bozdu o da keşke yemeseydim.. eşimle karar aldık cheesecake almıcak bundan sonra. Ama Ramazan bitene kadar dondurma-tatlı devam maalesef. Çünkü büyük oğlum ve annem de var oruçlu onlar yiyor...
Sonra 1 ay sonra kilo aldim diye gelirsinevde yap cnm cheesecake harika oluyor ben bi ara çok yaptim ama özledim 65 kiloyu bulsam mezun olsam şerefine yapar yerim
Afiyet olsun canım ara ogunde kek olmasa guzel olurmusBugün ki iftar menüm
1 tabak soğanlı patates püresi
1 tabak yoğurt
Ara öğün
1 dilim havuçlu kek
Zencefilli yeşil çay
Su 1 lt
Spor
40 dk yürüyüş
sportie
Soğanlı patates püresi nasil oluyoki,onun yerine yemekmi yeseydin arti kek yemissinBugün ki iftar menüm
1 tabak yoğurt
Ara öğün
1 dilim havuçlu kek
Zencefilli yeşil çay
Su 1 lt
Spor
40 dk yürüyüş
sportie
zaten öyle oluyor arttık yiyip yiyip geri geliyorum unutturmuyorum kendimiSonra 1 ay sonra kilo aldim diye gelirsin
tsk cnm bnimAfiyet olsun canım ara ogunde kek olmasa guzel olurmus
Su miktarin cok az biraz daha icmeye calis
Bu arada dun yazmayi unuttum resmin guzel olmus
Canim ben yarın tartılmam çünkü bir iki gün içinde regl olucam bende hep bir kilodan fazla gösteriyor..Soğanlı patates püresi nasil oluyoki,onun yerine yemekmi yeseydin arti kek yemissinyarin tartilcaz hani oyuzden olmamış
10mayis pazar
Sahur
1kase mercimekç.,1dilim peynir,2dilim sucuk,1parca ekmek,yarim bardak meyve suyu
İftar
1kepce çorba,3kaşik sulu köfte,2kasik erişte,3kasik yogurt,3hurma,1ceviz,1incir
2litre su olur,1maden suyu,1turk kahvesi,2bitter
30dk lesliee 2mil
10 mayıs
09.30
2 kaşık pastırmalı yumurta
2 sünme peynir
4 siyah zeytin
Maydonoz
1 tatlı kaşığı labne
1 muz
13.30
Yarım tabak fırın sebze
Yoğurt
4 tuzsuz badem
18.30
1 tabak etli patlıcan yemeği
Yopurt
2 kayısı
Su 3 lt
Spor 20 dk tüm vücut egzersiz
10 dk karın
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Bugünkü menümü paylaşıyım
Hem anneler günü hemde pazar rehaveti oldu biraz
Sabah eliptik yapamadım geç kalktım
8 dakika karın
4 dakika basen çalıştım
Kahvaltı
Göz yumurta
2 yeşil zeytin
Çeyrek kaşarlı pide
Söğüş yeşillik
1 dilim dil peyniri
2 ceviz
Arada yarım lt ödem suyu
Akşam 18.30
Fırın tavuk 1 parça
Cacık
Roka salatası zeytinli cevizli
1 dilim fırın mücver dünden kalan
Bol suya devam
Bugün ki iftar menüm
1 tabak yoğurt
Ara öğün
1 dilim havuçlu kek
Zencefilli yeşil çay
Su 1 lt
Spor
40 dk yürüyüş
sportie
Canim ben yarın tartılmam çünkü bir iki gün içinde regl olucam bende hep bir kilodan fazla gösteriyor..
Patates püreside
2 orta boy patetes haşlama
1 sogan kavuruyorum 1 kaşık salca ekliyorum patatesleri ezip hafif kavuruyirum tuz ve maydanozla böyle çok severim ben annemin bize küçükken yaptığı altarnatifti e butun gün ayaktayım birde temizlik ve düzen hastayim resmen bugün o kadar yoruldum ki Canim çekti yapıp yemek istedim kek içinde haklisin cnm
10 mayıs
Sahur:7 hurma bir kase yoğurt
Iftar:domates çorbası mercimekli bulgur pilavı tavuk sote karnabahar köfte salata
Spor:1 Saat yürüyüş
Su:2 bardak ama 1,5 yapacam daha
Zipzip-
annemMenün güzel canım afiyet olsun e bugün spor da var
Afiyet olsun canım
Bence güzel menün ben bi sıkıntı görmedim
Hem patates hem kek olmamış canım.
Biz patates kavurması deriz ona. Püre öyle olmuyor zaten canım.
Afiyet olsun gayet güzel
Menün güzel canım afiyet olsun e bugün spor da var
Afiyet olsun canım
Bence güzel menün ben bi sıkıntı görmedim
Hem patates hem kek olmamış canım.
Biz patates kavurması deriz ona. Püre öyle olmuyor zaten canım.
Afiyet olsun gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?