Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hasbeenincigimin kendine has bir stili var canım, hiçbirimiz ne diyecegimizi bilemiyorduk. Ben kendi adıma çok takdir ediyorum onu, o kadar güzel koruyor ki kilosunu. Ahhh bı de bol su içse
Sen geldiğinden beri daha fazla dikkat ediyorum canım

Su-spor mükemmel olmuş diyet de tam Karatay bu hafta güzel bir eksi gelecek inşallah ortim. Bu arada bazı besinler kalorı değeri fazla olmasa da bana kilo aldırır tarhana çorbası da bunlardan biri kendi deneyimlerime göre belki sende de öyledir ortim

Bir insan 7 sinde neyse 70.de odur bence sadece imkanlar dahilinde bir geri dönüş sırf ailem daha fazla üzülmesin diye
Hayırlısı olsun canım. Tabii ki yaptığı Çok yanlıştı. Bana da bir anlık öfkeyle söylenmiş sözler gibi gelmişti ama belli ki çok pişman olmuş. Senin adına sevindim yine de. Hakkında hayırlısı olsun....

Afiyet olsun
Bisküviyi görmedim, sahur diye böreği atladım
Amaaa cheescake e bir bahane bulamadım maalesef
Canım iftarda bir tabak Yemek yedim sadece sırf cheesecake hatırına ama midemi bozdu o da keşke yemeseydim.. eşimle karar aldık cheesecake almıcak bundan sonra. Ama Ramazan bitene kadar dondurma-tatlı devam maalesef. Çünkü büyük oğlum ve annem de var oruçlu onlar yiyor...

Bende gecen aldim cheesecake ama hosuma gitmedi dedigin gibi migdemi bozdu,ama dondurma falan masum yiyebilirsinin zaten senin menulerin artik ilginc gelmiyo alistim bende artik herkesin beslenme ve diyet tarzi değişik cunku bende yemek yemeyince kilo veremiyorum mesela

evde yap cnm cheesecake harika oluyor ben bi ara çok yaptim ama özledim 65 kiloyu bulsam mezun olsam şerefine yapar yerim

Bugün ki iftar menüm

1 tabak soğanlı patates püresi
1 tabak yoğurt

Ara öğün
1 dilim havuçlu kek

Zencefilli yeşil çay

Su 1 lt

Spor
40 dk yürüyüş

sportie
Afiyet olsun canım ara ogunde kek olmasa guzel olurmus
Su miktarin cok az biraz daha icmeye calis
Bu arada dun yazmayi unuttum resmin guzel olmus

Bugün ki iftar menüm

1 tabak yoğurt

Ara öğün
1 dilim havuçlu kek

Zencefilli yeşil çay

Su 1 lt

Spor
40 dk yürüyüş

sportie
Soğanlı patates püresi nasil oluyoki,onun yerine yemekmi yeseydin arti kek yemissin yarin tartilcaz hani oyuzden olmamış

Soğanlı patates püresi nasil oluyoki,onun yerine yemekmi yeseydin arti kek yemissin yarin tartilcaz hani oyuzden olmamış
Canim ben yarın tartılmam çünkü bir iki gün içinde regl olucam bende hep bir kilodan fazla gösteriyor..

Patates püreside

2 orta boy patetes haşlama
1 sogan kavuruyorum 1 kaşık salca ekliyorum patatesleri ezip hafif kavuruyirum tuz ve maydanozla böyle çok severim ben annemin bize küçükken yaptığı altarnatifti e butun gün ayaktayım birde temizlik ve düzen hastayim resmen bugün o kadar yoruldum ki Canim çekti yapıp yemek istedim kek içinde haklisin cnm

Menün güzel canım afiyet olsun e bugün spor da var

Afiyet olsun canım

Bence güzel menün ben bi sıkıntı görmedim

Bugün ki iftar menüm

1 tabak yoğurt

Ara öğün
1 dilim havuçlu kek

Zencefilli yeşil çay

Su 1 lt

Spor
40 dk yürüyüş

sportie

Hem patates hem kek olmamış canım.

Biz patates kavurması deriz ona. Püre öyle olmuyor zaten canım.

10 mayıs
Sahur:7 hurma bir kase yoğurt
Iftar:domates çorbası mercimekli bulgur pilavı tavuk sote karnabahar köfte salata
Spor:1 Saat yürüyüş
Su:2 bardak ama 1,5 yapacam daha
Zipzip-

Afiyet olsun gayet güzel

annem
Püre diye diye küçüklükten beri dilime dolanmış benimde birde Canim söyle birşey var eğer patetes kizartmaysa evet sıkıntı olmalı ama patates haşlamanin hiç bir sakıncası yok dengeli yenildiği sürece bende 2 orta boy patetes tek tükettim iftarda ve ben iftarda ne yediysem odur takı diger gün iftar saati 21.17 geceye kadar açım sahur yok bir şey yok araştırın hiç bir zaman haşlanmış patatesin zarari o kadar yoktur eğer fazla olmadığı sürece birde ben yemeden önce kaloriyr baktim

Bilgi olsun yinede patates haşlama asla o kadar korkutucu bir alternatif değildir.

Kek içinde size katılıyorum olmasaydi iyiydi

Eklentiler

• Screenshot_20200511-002213_Chrome.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…