Bunları da deneyecegim canım çok teşekkür ederim allah razı olsunMerhaba wc sorunu için elinde varsa 3 gün kurusu 3 erik kurusu 1 inciri 1 çay bardağı suyla pişirip içine 1 yk zeytinyağı katarak iftarını bununla açarsan Allahın izniyle faydasını görürsün. İstersen blenderdan geçir istersen taneli ye ben biraz da tarçın kattım içine.
Diğer önerim de iftar sahur arasında 1 yk yoğurda 1 tk keten tohumu( ben de öğütülmüş vardı) yoksa havanda a biraz ezerek karıştırıp ye arkasına 2 bardak su iç bana bunlar fayda etti elhamdülillah
Tebrik ederim çok güzel bir iş başarmışsım. En güzeli ise karşılığını almanEvet cnm 100 dün agustosun 29 unda kızımı sütten keserken diyete başladım diyet artık yaşam stilim oldu tatlı ekmek hamur işi yok.
2 doğum sonrası harap olmuş vicudumu toparladım 44 beden pantolondan 38 e düştüm.
Üstümde 3xl di meme küçültmede oldum kilo verince l ve m arasında üstümde:)
Oh ne güzel hafta sonunun kaçamaksız geçmesinim resmiBen 73.1 çıktım yani -300
Kabızlık fena etkiliyor hemde regl bir iki güne düzelirKaptanım 78.6 yım tartıldım da 2 gündür büyük tuvalete çıkmadım ve dün akşam bitti regl bugünde niyetliyim ondanmı böyle oldum benZipzip-
Onu ben de yapmistim gecmiste. Ama bana da fayda etmedi hic. Şu yesil cay maden suyu limonla yapilab varya dukan birasi miydi onun baya ekmegini yedimMeyal görene kadar ben diyim
Sütle yesil çayın birleşimi bütün gün 2saat arayla onu iciyosun sadece baska yemek yok birde su %50yag %50sudan götürüyor ertesi gün proteinle besleniyosun gayet güzel veriyolar ama bende yaramadi
Gecmis olsun canimDün kızım ayrı ben ayrı reçellik takımı kırdık yanlışlıkla bir parça nerden takınmışsa yatak odasına kadar gelmiş tam kalkacaktım battı ama şimdi iyi birazdan kalkıp sporumu yapıcam
Ben de mi tartilsam. Ama dun ilk defa serbetli tatli yedim fazla cikabilirim. İftara yakin tartiliyim bakim
Alemsin meyyalimsen yaparsın ortim
Sen yine iyisin ben geçen sene katıldığımda doğum kilolarim için bazen kendi kendimi alıntı yapıyordum
Ne bilim gecede sut,peynir,yumurta yedim biseyde yemedim haftasonu şeyşi bu galibaOnu ben de yapmistim gecmiste. Ama bana da fayda etmedi hic. Şu yesil cay maden suyu limonla yapilab varya dukan birasi miydi onun baya ekmegini yedimAma tabi en fazla iki üc kez fayda etti sonrasında yine vucut alistigi icin pek faydasi olmadi
Gecmis olsun canim
Ben de mi tartilsam. Ama dun ilk defa serbetli tatli yedim fazla cikabilirim. İftara yakin tartiliyim bakim
Jiliana şöyle bi baktım onun gibi bir program yapıyorum zaten haftada 3 gün. Saat 5 e doğru başlıycamTabi üst bölgenin yağlı olması sağlık açısından da riskli.
Ben kalçada en az 98i gördüm yaa o kadar olsam yine yeter ama sıkılaşmam lazım. Beraber jilliana başlayalım ama benim mezun olmam lazım önce çünkü onu yaparken tartı değişkenlik gösterebiliyor.
Kkda grup vardı bir zamanlar 30 Day jillian Michaels shred gibi birşeydi adı tam olarak böyle olmayabilir.
Tamam sana söz verdiğim için asla yemem düzenli menüde paylaşayım bari genellikle üşeniyordum yazmaya ama birbirimizi takip açısından iyi olurTamam canım rekabet olsun yeme tamam mı bende yemicem,
sagol cnm UOTE="sportie, post: 63786244, member: 135115"]Onu ben de yapmistim gecmiste. Ama bana da fayda etmedi hic. Şu yesil cay maden suyu limonla yapilab varya dukan birasi miydi onun baya ekmegini yedimAma tabi en fazla iki üc kez fayda etti sonrasında yine vucut alistigi icin pek faydasi olmadi
Gecmis olsun canim
Bende kalkip temizlik yapıp spor yapayim sonra da dus alayim tembellige veriyorum olmuyor böyleMerhaba kızlar
Yoğun bir güne uyandım alışveriş temizlik spor duş.... Şu an oturdum
KaptanımZipzip- 53.8 im aynıyım cuma ya kdr düşeceğime inanıyorum inş
Benide alın
Gelin gelin kızlar beraber yapalımBnde geleyim mi bende yapayim
Ayyy 53.8 diyo ya çatlıycamm maşallah canım takılıyorum benMerhaba kızlar
Hadi bende kaçtım sporaBende kalkip temizlik yapıp spor yapayim sonra da dus alayim tembellige veriyorum olmuyor böyle
Merhaba kızlar
Ben de yaptim dinleniyorum fena susadimBende kalkip temizlik yapıp spor yapayim sonra da dus alayim tembellige veriyorum olmuyor böyle
Valla ben de çatlıyorum keske benim olsaAyyy 53.8 diyo ya çatlıycamm maşallah canım takılıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?