- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Geçmiş olsun canım.Oh oh maşallah ben bugün spor yapmak istiyorum baya oruç değilim diye ama ayağıma cam battı deniyecem yapabilirsem yapacam cami çıkardım ama kızım peçete getirene kadar avucum yarıya kadar kan oldu
İlk 10 gün level 1, sonraki 10 gün level iki en son yine 10 gün level 3Jiliana şöyle bi baktım onun gibi bir program yapıyorum zaten haftada 3 gün. Saat 5 e doğru başlıycam
Birde her sabah hem karın hem kalça çalışıyorum
Level 1 mi 2 mi 3 yapıyorsun detaylı bakıcam
Bende yazcam orucumu bozmadım diye hergunTamam sana söz verdiğim için asla yemem düzenli menüde paylaşayım bari genellikle üşeniyordum yazmaya ama birbirimizi takip açısından iyi olur
Hmm tam ısırmalık. Acaba bu tatlı şeyden biraz ısırıp yersem orucum bozulurmu ?
Başına ,@ bu işareti koy nicki yaz etiketleniyor hadi bakalım kılıçlar çekildiBana bi anlatın nasıl etiketleniyor, meyyalim beni etiketliyor da ben keşfedemedim bunu
Rekabete bayılırımmmmm
Allah biliyor benimki bozuluyomudurkiiiHmm tam ısırmalık. Acaba bu tatlı şeyden biraz ısırıp yersem orucum bozulurmu ?
Benimki biraz ağır yaa 12 haftalık program sonunda 2 beden incelebiliyosunİlk 10 gün level 1, sonraki 10 gün level iki en son yine 10 gün level 3
Aylık bir program.
Sen nasıl bir program yapıyorsun
Tebrik ediyorum irade budur işteBu arada ben cumaya göre - 200 çıktım.
Dün eşimin halası jest yapmış anneler günü şerefine fıstıklı baklava göndermiş ve benn bayılırımmm resmen acı çektim onu yiyemediğim için. Ama şimdi iyi ki de yememişim diyorum ya sabit ya artı çıkardım ama yemedim 200 gram eksik çıktım
Elime tukurup gogsumu oksadm annem öyle yaptiriyoduAman elini yala şiserse gorurusun
Insaallah cagirmazlarAy kızlar arkadaşımı şirketten çağırmışlar, inşallah beni çağırmazlar diye dua ediyorum hiç istemiyorum işe başlamak
Tmm cnm ben başladım bugünGelin gelin kızlar beraber yapalım
Temizlik yeni bitti daha makinada bulaşıklar var çayımı içeyim yoruldum sonra spor yapayim diğer kalan küçük işlerimi yapayimBen de yaptim dinleniyorum fena susadim
Valla ben de çatlıyorum keske benim olsa
Babası abisiYaa maşallah sanasana mı benziyo bu içime öyle doğdu
Kizin çok tatlı cnm maşallah bnimkilerde bunlar biri kara biri sarışınSorma yatak odasinda kaçışı var gormen gerekiyo simdide benim çamaşır çekmecemde don kilot ne varsa sermiş yatağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?