Bir meselemi anlatayim bir gün benim büyük kız daha 2 yada 2 buçuk yaşlarındaydı o sıra kaynım ve 9 yaşlarındaki kızı da bize gelmişti kaynıma ve eşime çay yapıcaktım kaynımın kızı geldi yenge kızın bir şey giymiş dedi içeri gidiyor koştum hemen tam odanın kapısının önünde yakaladım bir de ne göreyim Tanga setimin Tangasini bi bacağına çekmiş tam giymemiş .neyseki kaynim gormedi yoksa var ya cok utanırdım yani anlatamam iş te rezil olurdumBabasininkilerle benimkiler yer degismis adam yanlislikla benimkileri giyip cikarsa bilemedim
Allah bagislasin inşallah canimKizin çok tatlı cnm maşallah bnimkilerde bunlar biri kara biri sarışınsarışın olanın elbisesinin uzunluğu ya illa bunu giyecem dedi ablasına şimdi küçülmüş dolapta gördü nereye gitsek giydiriyor tam bi fırlama
Nasilsin canim ❤
Süre olarak daha uzun ama haftada 3 gün olması güzel çünkü bazen vakit bulamıyorum bir de önümüzde bir taşınma dönemi var o günlerde devam edemem diye düşünüyorum.Şimdi sporumu yaptım ve bittim
Benimki biraz ağır yaa 12 haftalık program sonunda 2 beden incelebiliyosun
Haftada 3 gün
Ayrıca hergün 1 saat yürüyüş
Birde kısa karın kalça egsersizleri yapıyorum 4 hafta sonunda kendini göstermeye başlar
Çok merak ettim ne acabaSöylüyümmü.
Bilir misin heryerde yapılmıyo adana seysi galiba. Sıkmaama nasil bir can cekmesi simdi benim siscek bi yerim
Nasilsin canim ❤
İf diyetini burda duydum oruç gibi bi şey 18 saat sadece su içebiliyorsun ya da şekersiz içecek galiba. Kalan 6?saatte 2 öğün yemek yiyorsunGünaydın kızlar
Sabah sporumu yaptım damladım hemen
Birazdan kahvaltı hazırlıycam önceden bi bakıyım dedim
Canım günaydın, kek de nerden çıktı şu hamur işlerini yapmasan kimseye faydası yok. Patates haşlama sıkıntı yok ama sade karbon protein al biraz birde sebze incelemezsin bak
Aman yap hemen kusur kalma hatta şimdi yap
Lezzetli olur gerçekten
Oruçlu olduğunuz için çok bişey diyemiyorum
Ama şeker çok fazla, diyetisyenler günde 1 hurma verir hadi olsun 2
Ramazan sonrası daha düzene girer mutlaka
Afiyet olsun hurmalar çok geldi bana bir tık
Canım belki alışmaya çalışıyorsun ama bu menü kilo verdirmez aldırır, gerçekten kilo vermek istiyorsan inanman ve kendini hazırlaman lazım. Emek vermek lazım
Neymişki o?
Bende yaparım elma greyfurt yasal değilse. Gelirim
Benide alın
Maşallah meyyalcim çok tatlılar Allah bağışlasın, uslu gibi duruyolarKizin çok tatlı cnm maşallah bnimkilerde bunlar biri kara biri sarışınsarışın olanın elbisesinin uzunluğu ya illa bunu giyecem dedi ablasına şimdi küçülmüş dolapta gördü nereye gitsek giydiriyor tam bi fırlama
Ben kitabı almıştım e-kitap olarak oradan yapıyorum canım diğer boş günler için jilian a b bakıcam kıyaslarımSüre olarak daha uzun ama haftada 3 gün olması güzel çünkü bazen vakit bulamıyorum bir de önümüzde bir taşınma dönemi var o günlerde devam edemem diye düşünüyorum.
Videodan mı yapıyorsun? Öyleyse hangi video :)
Süper yaa az bekleyin bende gelicem 50 lere
Hmm bunu da bi araştırıyım bakimİf diyetini burda duydum oruç gibi bi şey 18 saat sadece su içebiliyorsun ya da şekersiz içecek galiba. Kalan 6?saatte 2 öğün yemek yiyorsun
Hayirli iftarlar canimHayirli iftarlar herkese
Ooooo vay vay vay kimleri görüyorum cevap veremeyen bir GülümseBugun çocukları dışarı attim dip köşe temizlik yaptım sonrada iftar derken ancak musayit oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?