Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Babasininkilerle benimkiler yer degismis adam yanlislikla benimkileri giyip cikarsa bilemedim
Bir meselemi anlatayim bir gün benim büyük kız daha 2 yada 2 buçuk yaşlarındaydı o sıra kaynım ve 9 yaşlarındaki kızı da bize gelmişti kaynıma ve eşime çay yapıcaktım kaynımın kızı geldi yenge kızın bir şey giymiş dedi içeri gidiyor koştum hemen tam odanın kapısının önünde yakaladım bir de ne göreyim Tanga setimin Tangasini bi bacağına çekmiş tam giymemiş .neyseki kaynim gormedi yoksa var ya cok utanırdım yani anlatamam iş te rezil olurdum

Allah bagislasin inşallah canim

Süre olarak daha uzun ama haftada 3 gün olması güzel çünkü bazen vakit bulamıyorum bir de önümüzde bir taşınma dönemi var o günlerde devam edemem diye düşünüyorum.
Videodan mı yapıyorsun? Öyleyse hangi video :)

İf diyetini burda duydum oruç gibi bi şey 18 saat sadece su içebiliyorsun ya da şekersiz içecek galiba. Kalan 6?saatte 2 öğün yemek yiyorsun

Maşallah meyyalcim çok tatlılar Allah bağışlasın, uslu gibi duruyolar

Ben kitabı almıştım e-kitap olarak oradan yapıyorum canım diğer boş günler için jilian a b bakıcam kıyaslarım
Bugün ağırlıklı olarak kol karım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…