- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
MaşallahMekik,squat,boosted,cardio,plank,jumping jack derken
Bravo gerçekten insanlar da bi alemAlmanyada yasiyor
Ama ugrasa ne olacak ki burda da herkes gelip gitmeye devam ediyor
Sokaga cikma yasaginin oldugu gun bile iftara giden vardı
Ben de yemek tatli yaptim şükür cikabildim mutfaktan yoruldum az dinleniyim diye geldim burayaDilim damagima yapıştı valla oruçlu oruçlu duş aldim anca minnagi uyutcam yemek telasi
Ne tatlisi deee heleee bana yicenmi yeme tamammi yoksa benimde canim ceker memem şişer onca sporum boşa giderBravo gerçekten insanlar da bi alem
Ben de yemek tatli yaptim şükür cikabildim mutfaktan yoruldum az dinleniyim diye geldim buraya
Ne biter mi kizBugün biter mi
Ya valla yapmicaktim da bu ara benimki yogun calismaya basladi cok yorgun susamis olarak geliyo eve cest olsun diyeNe tatlisi deee heleee bana yicenmi yeme tamammi yoksa benimde canim ceker memem şişer onca sporum boşa gider
Listede olmaman adina seviniyorumYa valla yapmicaktim da bu ara benimki yogun calismaya basladi cok yorgun susamis olarak geliyo eve cest olsun diye
Ne yaptigimi söylemiyim hic ben iftara kadar zor dayancamkucuk bi dilim yerim ortim ya o kadar olsun olmasin mi
Sahurda haslanmis yumurta yerim bi tane dengelerim
Oyle deme yüreğimi dağlama ortimListede olmaman adina seviniyorumyeee tabi neden yemeyesin bende liste dışımı kalsam acaba
Lopeze mi özeniyon yoksa toto falan diyon anammmmmOyle deme yüreğimi dağlama ortim
Tamma ben de kucucuk 3 catal alcam zaten toto aldi basini gidiyo. Su an orucun verdiği bisey var üstümde
Gün biter miNe biter mi kiz
Hiç sorma gülümsem şimdide çarşaf böreği denedim ilk defa bide baklava deneyecem diyet işi ramazanda zormuş onu anladım yaniAbla bence dikkat et artık listedesin dikkat etmen gerekiyor menunde hem sarma hem pilav hem tatlı olmamış bugünde aynı hataya düşme bence Ramazan'da biraz zor oluyor biliyorum ama az daha sabırlı olmak gerekiyor
Ben aksarayliyim esra bizde biliriz sıkmayı
Bi ben bilmiyomuşumBen aksarayliyim esra bizde biliriz sıkmayı
Bunlar ne ya baklava börekHiç sorma gülümsem şimdide çarşaf böreği denedim ilk defa bide baklava deneyecem diyet işi ramazanda zormuş onu anladım yani
Bende bilmiyorumBi ben bilmiyomuşum
Sıkmam bende napıyım
Özenmeyen varmıLopeze mi özeniyon yoksa toto falan diyon anammmmm
Ablacim bunlardan yiyeceksen ve boyle devam edeceksen izne ayiralim seni böyle olmuyor takimda ki herkese haksizlikHiç sorma gülümsem şimdide çarşaf böreği denedim ilk defa bide baklava deneyecem diyet işi ramazanda zormuş onu anladım yani
Benimde hafif geçirmem lazım öğlen tavuk yedim akşam sebze yapmalıyımBugün hafif gecircem bakalim dondurma yemezsem
Mantar cobam var
Taze fasulye
Çocuklara makarna yaparim
Cacık
Salata
Ha bi de bingöl böreğiBendr bugün bingöl böreği yapıyorum eşim bingöllü soğanlı maydanozlu bakalım nasıl olucak hamuru mayalı özen göstermem gerek ince açmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?