Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Almanyada yasiyor
Ama ugrasa ne olacak ki burda da herkes gelip gitmeye devam ediyor
Sokaga cikma yasaginin oldugu gun bile iftara giden vardı
Bravo gerçekten insanlar da bi alem
Dilim damagima yapıştı valla oruçlu oruçlu duş aldim anca minnagi uyutcam yemek telasi
Ben de yemek tatli yaptim şükür cikabildim mutfaktan yoruldum az dinleniyim diye geldim buraya

Bravo gerçekten insanlar da bi alem

Ben de yemek tatli yaptim şükür cikabildim mutfaktan yoruldum az dinleniyim diye geldim buraya
Ne tatlisi deee heleee bana yicenmi yeme tamammi yoksa benimde canim ceker memem şişer onca sporum boşa gider

Ne tatlisi deee heleee bana yicenmi yeme tamammi yoksa benimde canim ceker memem şişer onca sporum boşa gider
Ya valla yapmicaktim da bu ara benimki yogun calismaya basladi cok yorgun susamis olarak geliyo eve cest olsun diye
Ne yaptigimi söylemiyim hic ben iftara kadar zor dayancam kucuk bi dilim yerim ortim ya o kadar olsun olmasin mi
Sahurda haslanmis yumurta yerim bi tane dengelerim

Listede olmaman adina seviniyorum yeee tabi neden yemeyesin bende liste dışımı kalsam acaba

Oyle deme yüreğimi dağlama ortim
Tamma ben de kucucuk 3 catal alcam zaten toto aldi basini gidiyo. Su an orucun verdiği bisey var üstümde
Lopeze mi özeniyon yoksa toto falan diyon anammmmm

Abla bence dikkat et artık listedesin dikkat etmen gerekiyor menunde hem sarma hem pilav hem tatlı olmamış bugünde aynı hataya düşme bence Ramazan'da biraz zor oluyor biliyorum ama az daha sabırlı olmak gerekiyor
Hiç sorma gülümsem şimdide çarşaf böreği denedim ilk defa bide baklava deneyecem diyet işi ramazanda zormuş onu anladım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…