- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
İç anadoluda biliniyor demek ki abla Konyalılarda biliyorBen aksarayliyim esra bizde biliriz sıkmayı
Yemiom ben cnmHa bi de bingöl böreği
Yeme sen sakın bak şeker şeysindeyiz unutma
Lopez aklima gelmedi ama neden olmasin güzel hatunLopeze mi özeniyon yoksa toto falan diyon anammmmm
Ben muglada yasiyorm canim da babam memur olduğundan cok yer gezmisiz mersine ben dogmdan gitmisler annem orda öğrenmiş yillardir yapariz
Dogrudur abla demekki oralarda da yapılıyo.Ben aksarayliyim esra bizde biliriz sıkmayı
Bir elazığlı olarak bizde biliyoruz cnmİç anadoluda biliniyor demek ki abla Konyalılarda biliyor
Genelde cevremde kime söylesem o ne diyo da ondan bende adana mersin hariç kimse bilmiyo algisi olusmusBir elazığlı olarak bizde biliyoruz cnm
Bizden öğrendiler muhtemelenİç anadoluda biliniyor demek ki abla Konyalılarda biliyor
Wc etkisi gecince guzel eksi gormussun77.6 maalesef ilk rakam sorunlu silinip duruyor dün kacamak yaptım dişardan söyledim bugünde wcye cıkınca tartılayım fırsat bu fırsat diyerekten :)
Evet kaptanım moral oldu bana dün gece iftarda dişardan söyledim burgerking sabit kalmamı ödülsüzlüğüme bağlıyorum ve wc.Wc etkisi gecince guzel eksi gormussun
Burgerking den yemeyi ozledimEvet kaptanım moral oldu bana dün gece iftarda dişardan söyledim burgerking sabit kalmamı ödülsüzlüğüme bağlıyorum ve wc.
Yoksa günde 300 200 gram veriyordum ben. Oruçta etkisi oldu tabiki
Kaptanım hedefim haziranda görmedi 75i belkide erken görürüm :) çünkü yaza 75 giricem demiştim diyete başlarken inşallah görürümBurgerking den yemeyi ozledim
Bayrama kadar 76 yi görürsün
Ama o zamanda ipin ucu kaçar kaptanım azcik yerim olurmuAblacim bunlardan yiyeceksen ve boyle devam edeceksen izne ayiralim seni böyle olmuyor takimda ki herkese haksizlik
Yapmayı denedim sadeceBunlar ne ya baklava börek
Aaaaa kaptana bak utanmaz seniBurgerking den yemeyi ozledim
Bayrama kadar 76 yi görürsün
Ablacim benim icin yemis olman ya da yememis olman sıkıntı degil burda o kadar yemek yaptigi halde yemeyenler varAma o zamanda ipin ucu kaçar kaptanım azcik yerim olurmu
Her zaman yedigim birsey degil ama bu ara nedense hamburger istiyorumAaaaa kaptana bak utanmaz senikingden yicekmiste falandi fistandi benim kız gibi açıldığında ilk o gitcekmis allah allah
Hadi bakalim inşallah 71.00 i goruruzbende 71.8 gördüğümcumaya net 71olsa bari
Olur istersen tabikiYada free listeyemi geceyim canim oluyomu öyle
İnşallah canim su 3gun dikkat edeyim de görürüm ama az ucundan yerden olmaz tabikiAblacim benim icin yemis olman ya da yememis olman sıkıntı degil burda o kadar yemek yaptigi halde yemeyenler var
Miktar olarak az ve dengeleyecek sekilde yiyebilirsin
Yoksa diyet grubunda olmanin bir anlami kalmaz
Her zaman yedigim birsey degil ama bu ara nedense hamburger istiyorum
Ama yemicem tabiki bu ara hic iyi gitmiyorum
Hadi bakalim inşallah 71.00 i goruruz
Olur istersen tabiki
Sporda yapiyorsun bu hafta guzel gidecek stres yapma sadeceİnşallah canim su 3gun dikkat edeyim de görürüm ama az ucundan yerden olmaz tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?