8.30 iyi bence, 5.30 da kalktı yineGünaydın kizlar hayirli cumalar güzel eksiler olsun bugün inşallah
Karga şeyşini yemeyip kalkan sadece benim çocugummu acaba 8bucukta açti gözünü yat dimeeee olmaz batiyo totosuna biseyler zaten uykusuzum
Anammm oda neeee8.30 iyi bence, 5.30 da kalktı yine
Günaydın canım
Günaydın canimGünaydın kizlar
Günaydın kızlarBol eksiler
Günaydın canim haftaya daha guzel olur insallah
Günaydın canım ❤Günaydın güzel takım
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar hayirli cumalar güzel eksiler olsun bugün inşallah
Karga şeyşini yemeyip kalkan sadece benim çocugummu acaba 8bucukta açti gözünü yat dimeeee olmaz batiyo totosuna biseyler zaten uykusuzum
Sen verirsin bnce Canim bninİyi akşamlar kızlar
Yarına hazırmısınız bakalım hadi ağızlara kilit
Afiyet olsun canım menüde sporda şahane
Yarına bakalım kim daha çok verecek
Kabızlık stres yaratıyor, streste kabızlığı, biraz relax olmak lazım,
Ramazan düzeni bozuyo tabi az kaldı zaten
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Bol eksili bir cuma diliyorum
Gunaydin guzel eksi tebrik ediyorumGünaydın fıstık kızlar
Bakalım bugün sonuçlar nasıl olcak
Bildirimimi yapıyorum
Geçen hafta 64,100
Bugün: 63,00.
Fark : 1,100 / % 1,72
Eki Görüntüle 2635350
Teşekkürler kaptanım sözümü tuttum görüyosunGunaydin guzel eksi tebrik ediyorum
300-500 de guzel rakamlar acelemiz yok kiTeşekkürler kaptanım sözümü tuttum görüyosun
Önümüzdeki hafta çok gitmez şimdiden söyliyim 15 günde nerdeyse 4 kilo verdim, biraz yavaşlayabilir 300-500 gr arası hedefim
Günaydın zeyno kacgundur sende yoktun iyimisinGünaydın kızlar
Bol eksili bir cuma diliyorum
Kız dondurma geri gelmişHadi afiyetler olsun ortim. Kilona da beni etiketlersin. Ben işten gelince tartılıcam geç olacak biraz..
Dünkü menüm:
14 Mayıs
Sahur iki lokma pide çorba süt hurma portakal
İftar çorba salata kuruyemiş peynir 2 tatlı kaşığı dondurmalı irmik helvası
Su 1 lt
Ben de erken kalktım canım ama çocuk yüzünden değil, hiç öğrencisi olmayan dersimi yapmak içinGünaydın kizlar hayirli cumalar güzel eksiler olsun bugün inşallah
Akşam çok mu erken yatıyor canım, bütün gün nasıl ayakta kalıyor böyle erken uyanınca.8.30 iyi bence, 5.30 da kalktı yine
Günaydın canım
Gündüz sızıyor çoğu zaman canım, akşam geç yatsa da aynı saatte kalkıyorAkşam çok mu erken yatıyor canım, bütün gün nasıl ayakta kalıyor böyle erken uyanınca.
15 günde 4 kilo muhteşem canım, darısı başımaTeşekkürler kaptanım sözümü tuttum görüyosun
Önümüzdeki hafta çok gitmez şimdiden söyliyim 15 günde nerdeyse 4 kilo verdim, biraz yavaşlayabilir 300-500 gr arası hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?