- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Reglimin ikinci günü. Her regl donemimde ağrır zaten, migrenim vardi bir zamanlar doktor öyle demişti ama ilaç falan kullanmıyorum uzun süredir. Regl kanamasını arttırıyor diye ağrı kesici de içmiyorum. Zaten yeterince yoğun geçiyor.Limonun üstünü doldur karanfille canım basagrinin sebebi ne migreni stresmi ona gire geçmiş olsun regl zamanida ağrır bazen
İçim dışım şişti valla. Okulda ders ver, açıköğretim oku, doktora yap derken kusacam artık.ama inşallah ikisi birden bitiyor yakında.Yaa ne güzel hayirli olsun caniminsanin içinde olcak demekki
Hemen cem yılmaz geldi aklıma
Uyumustum kalktim şimdi nedense
Düşünce gücüUyumustum kalktim şimdi nedense
Kız yedim simdik okunacak ezanDüşünce gücü
Kalk kiz cay koy sahur var
Burda da okuncak azcik yedim hicbisey yiyesim yoktu da zorla yedimKız yedim simdik okunacak ezan
Bende yoğurt içine yarim kivi,1ceviz,2hurma koydumBurda da okuncak azcik yedim hicbisey yiyesim yoktu da zorla yedim
Seninki cok afilliymis ortimBende yoğurt içine yarim kivi,1ceviz,2hurma koydum
Ödem atiyim dedimdiSeninki cok afilliymis ortim
Hadi afiyetler olsun ortim. Kilona da beni etiketlersin. Ben işten gelince tartılıcam geç olacak biraz..Hello kızlar 2 ağrı kesici sonrası ağrım geçti
Spor da yaptım
14 mayıs
09.30
1 bardak kefir içine 4 çilek 1 kaşık keten tohumu 1 kaşık chia ile bızt
12.30
3 kayısı
13.30
1 tabak börülce içi zeytinyağlı yemeği
1 kase yoğurt
19.00
1 levrek
Salata
1 kaşık tahin
Su 3.5 lt
Spor 15 dk kalça bacak
12 dk karın
Zipzip- H hasbeenandgone
Oruçla tutan migrenin varsa ben beloc kullanıyorum migren atağını önlüyor her akşam içiyorumSabah hemen deneyeceğim, günlerdir geçmeyen baş ağrısı için önerin var mı
Reglim canım oruç tutmuyorum. Ama aklımda bulunsunOruçla tutan migrenin varsa ben beloc kullanıyorum migren atağını önlüyor her akşam içiyorum
günaydın negoGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?