Ertelenince saldım açıkçası. Analizleri yapıp bitirsem iyi olacak. Yaz dönemini iyi değerlendirmem lazım canım.Canım Atatürk üniversitesi benimki. Tahmin ettim savunmanın erteleneceğini ama yük insanın üstünde inşallah bir an önce verir tezini kurtulursun
Bu mesajı yazdığın saatlerde yemek telasindaydim canım. Şimdi de çay içtik TV izliyorum. Bu de böyle her şeye aglayasim var, yazık eşim de sorup duruyor neyin var diyeNe yapıyorsunuz kizlar cok sessiz kaldi takım
Eline sağlık canım, benim de dip köşe temizliğe girismem lazım. Bi de evde minnak meyve sinekleri var, çıldırmak üzereyim. Var mı çözüm önerisi olan. Gördükçe yakalayıp öldürüyorum ama sürekli çıkıyorlar.Ben de camlar silindi perdeleri yikamistim onlari astik yeni oturdum cok yoruldum bugün susadim iftar gelse bi an önce
Sen napiyosun kaptanim
Sinavlarinin guzel gecmesine sevindim canım ❤Ben çekmeye korkardım. AÖF için geçen hafta online sınava girdim ben de, kopya çekmek zaman kaybı olur zaten. Çok şükür iyi notlar aldım
O saatlerde her evde az cok telas oluyor canim bir takimi yoklayayim dedimBu mesajı yazdığın saatlerde yemek telasindaydim canım. Şimdi de çay içtik TV izliyorum. Bu de böyle her şeye aglayasim var, yazık eşim de sorup duruyor neyin var diyeikizler burcu olmak çok yorucu
Gecmis olsun canım menünde sporunda guzelHello kızlar 2 ağrı kesici sonrası ağrım geçti
Spor da yaptım
14 mayıs
09.30
1 bardak kefir içine 4 çilek 1 kaşık keten tohumu 1 kaşık chia ile bızt
12.30
3 kayısı
13.30
1 tabak börülce içi zeytinyağlı yemeği
1 kase yoğurt
19.00
1 levrek
Salata
1 kaşık tahin
Su 3.5 lt
Spor 15 dk kalça bacak
12 dk karın
Zipzip- H hasbeenandgone
Limonun üzerine karanfil batır canim koy geldiği yere mesela tezgahın üstüneEline sağlık canım, benim de dip köşe temizliğe girismem lazım. Bi de evde minnak meyve sinekleri var, çıldırmak üzereyim. Var mı çözüm önerisi olan. Gördükçe yakalayıp öldürüyorum ama sürekli çıkıyorlar.
Afiyet olsin guzel menu kolay gelsin ablacim14 mayıs
Sahur:5 hurma 1 kase yoğurt 5 zeytin
Iftar:kıymalı sehriye çorbası bi tabak içtim yeşil salata fırın somon sınırsız çay kahve içerim birazdan mutfak toplanacak fırın silinecek teravih var bide
Su:daha yeni başladım içmeye
Spor:6000 adim torunla parkda gezdik
Zipzip-
Sağol canim yarın tartı günü heyecan dorukdaAfiyet olsin guzel menu kolay gelsin ablacim
Güzel sonuclar bekliyorum senden de ablaSağol canim yarın tartı günü heyecan dorukda
Teşekkür ederim canim başlayınca bitiyo daEline sağlık canım, benim de dip köşe temizliğe girismem lazım. Bi de evde minnak meyve sinekleri var, çıldırmak üzereyim. Var mı çözüm önerisi olan. Gördükçe yakalayıp öldürüyorum ama sürekli çıkıyorlar.
Bu arada sen aöf de ne okuyosunki sinavina giriyosun canimEline sağlık canım, benim de dip köşe temizliğe girismem lazım. Bi de evde minnak meyve sinekleri var, çıldırmak üzereyim. Var mı çözüm önerisi olan. Gördükçe yakalayıp öldürüyorum ama sürekli çıkıyorlar.
Sabah hemen deneyeceğim, günlerdir geçmeyen baş ağrısı için önerin var mıLimonun üzerine karanfil batır canim koy geldiği yere mesela tezgahın üstüne
Sıcak hava ve yeşil alan olunca kaçınılmaz oluyor canım. Benim salonumun her penceresinin önünde meyve ağacı olunca o sinekler de çok oluyor, sineklik var ama içinden gecebiliyorlar galiba. Evi ilaclatalim diyoruz ama iki gün evden uzaklaşmak lazım, karantina yüzünden onu da yapamıyoruz. İnşallah siz de börtü böcekle çok uğraşmak zorunda kalmazsınız. Biz her yıl dış cepheye yaptırıyoruz mecburen.Teşekkür ederim canim başlayınca bitiyo da
Evet o kucuk sinekler bizim evde de cikmya basladi ya galiba havalar ısınıyo diye hortladilarbide her yer yesillik bu tokiler de yeni bakalim ilk yazi olcak kimse bilmiyo nelerle karsilascagini insallah cok böcek falan olmaz
Bu arada sen aöf de ne okuyosunki sinavina giriyosun canim
Limonun üstünü doldur karanfille canım basagrinin sebebi ne migreni stresmi ona gire geçmiş olsun regl zamanida ağrır bazenSabah hemen deneyeceğim, günlerdir geçmeyen baş ağrısı için önerin var mı
Yaa ne güzel hayirli olsun canim
Sosyal hizmet okuyorum canım, 4. Sınıfım. Bu dönem mezunum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?