- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
yavrum nazara bence inanmalisin insan nazardan çatlar,okumakla geçer sadeceSağolun kızlar❤
Dün biri ile tanıştım kendisi iri bir bayandı 85 kiloymuş ama gayet çekici bir kadın
Bana döndü bn güney amerikaya gittim orada bn bile zayıftım kendimden şüphe ettim
Sen gitsen kimse sana bakmazdı ne bu böyle çok zayıfsın dedi
Ki oradan çıktım tüm gün baş ağrısı
Şiödi de bu
Nazara inanmam ama ne bilimarkadaşım diyor ki bir adaçayı yak evde
Çocuklara hamile olduğum yıl 1 sene sosyoloji okudum ben deBaşarılar canım ne okuyosun kaçıncı sınıf ?
Bende bu sene sonu emekli oluyorum , açıköğretimde tarih okıyım diyorum
keşke mezun olsam hemen çokkk uzadi kilo vermemAa sen mezun mu olcanama ben eylulde gelcektim
Ortim şimdikk seni merak ettim bir foto lutfen
Ben de anlamadimki kaptanim bi tekOrtim bi ara atmistim ama sen gormedinmi ki
Gelinlik icin guzel zayıfladin zayif olarak evlendin
Eylulde hersey yine guzel olur inşallah canim az once baktim da ekimden beri siteye girmemisler
Bazen diyorum biz mi cok onemsiyoruz onlar hic onemsemedi mi merak etmedi mi diye düşünüyorum
Çok iyi olur kaptanım bende Ramazan’da saldım ama iyi toplarım bayramdan sonraya spora bayağı yüklenicem insallahIyi yapmışsın canim
Bayram sonrasi sıkı yonetime geciyoruz seni menu ve sporlarinla daha cok bekliyoruz
Annemi veya teyzemi arayayım bnyavrum nazara bence inanmalisin insan nazardan çatlar,okumakla geçer sadece
Ne acelen var sen de mi gelinlik giycenkeşke mezun olsam hemen çokkk uzadi kilo vermem
Nazar haktır ama nazar ayetleri bile varSağolun kızlar❤
Dün biri ile tanıştım kendisi iri bir bayandı 85 kiloymuş ama gayet çekici bir kadın
Bana döndü bn güney amerikaya gittim orada bn bile zayıftım kendimden şüphe ettim
Şiödi de bu
ortimi banabakBen de anlamadimki kaptanim bi teksonngulen kaldi galiba o tayfadan. Yine ortilerim yok
Hayirlisi olsun biz de yeni tayfa yapariz
Niye karamsarsın sarı kız noldu böylekeşke mezun olsam hemen çokkk uzadi kilo vermem
Ben de anlamadimki kaptanim bi teksonngulen kaldi galiba o tayfadan. Yine ortilerim yok
Hayirlisi olsun biz de yeni tayfa yapariz
HeeeytIkinci olduk kizlar hepinizi tebrik ediyorum
Ancak girebildim direkt bu mesajı aradım
Tebrikler hanımlar❤❤❤❤❤❤
Bn ne yaptım biliyor musunuz öğlen ayakkanı giyerken kullandığımız pufu ayağıma düşürdümen küçüğün bir büyüğünün üstüne şiş ve ağrıyor
Daha önce en küçüğünü kırmıştım bakcam bir yarın moraracak mı önceden öyle olmuştu
Şimdi pilates yapıcam yerde
şeyyyyy kaptanZipzip- bir kucumencik kasecik ici dolu supangle yiyebilir miyim verdigim 600gram alabilirmiyim geriye
Sağolun kızlar❤
Şiödi de bu
Çocuklara hamile olduğum yıl 1 sene sosyoloji okudum ben de
Bir proje hazırlıcam bu yıl korona geçerse inş
2011 de dönsem mi diyorum
Bitirmek bana bir şey kazandırmaz ama belki ufkumu açar
Ramazan da spor cok zor oluyor gercekten ozellikle 2 gündür havada cok sicakÇok iyi olur kaptanım bende Ramazan’da saldım ama iyi toplarım bayramdan sonraya spora bayağı yüklenicem insallah
Burda 36 yı gördü termometreler gerçekten çok sıcak eşim çalışıyor geldi nerdeyse bayılacak çok fena sıcak gerçektenRamazan da spor cok zor oluyor gercekten ozellikle 2 gündür havada cok sicak
Hayir ortim hayir yanlis anladin hicbisey gorundugu gibi degilortimi banabak
Sen hangi sehirdeydin canimBurda 36 yı gördü termometreler gerçekten çok sıcak eşim çalışıyor geldi nerdeyse bayılacak çok fena sıcak gerçekten
Bikac yerde karsilastm ben onunla galiba negonun sayfasindaydiAynen canim baktim da soyle bir eskilerden kimse kalmadi yeni gelen de cok olur karantina sonrasi ozellikle :)))
Kirmizi pabuc da gelmiyor takima bebegi buyusun gelir belki
Biz askılı şort olayına geçirdik çocuklarıRamazan da spor cok zor oluyor gercekten ozellikle 2 gündür havada cok sicak
Bursa canımSen hangi sehirdeydin canim
Bizim burasi daha o kadar isinmadi ben yazinda yorganla yatiyorumBiz askılı şort olayına geçirdik çocukları
Yorganları falan yıkamaya yolladım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?