- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Iyi calismalar canım ❤❤E Elif_Eylul neyse ortim yemegi yedim suyu ictim gozumun önü acildi valla ölmusum farkinda degilmsimsimdi karnim tok sirtim pek az ders calisiyim gorusuruz
Hayir ortim hayir yanlis anladin hicbisey gorundugu gibi degil
SEn benim en guncel en kalici ortimsin diğerleri gecmiste kaldi
Hadi git git sonra goruscez senlenE Elif_Eylul neyse ortim yemegi yedim suyu ictim gozumun önü acildi valla ölmusum farkinda degilmsimsimdi karnim tok sirtim pek az ders calisiyim gorusuruz
İyi geçti canım sağol. Yalnız ortim ben senin kilo verememene üzüldüm bi araH hasbeenandgone ortim sınav nasıldı
Kız sen nersindendinBursa canım
İlahiyat okuyorum 2 yıllık ilk senem bitirince dikey geçiş sınavına girip örgün öğretime devam etmek hedefim canım..,Başarılar canım ne okuyosun kaçıncı sınıf ?
Bende bu sene sonu emekli oluyorum , açıköğretimde tarih okıyım diyorum
Allah yardımcın olsun canımİlahiyat okuyorum 2 yıllık ilk senem bitirince dikey geçiş sınavına girip örgün öğretime devam etmek hedefim canım..,
Afiyet olsun abla cok guzel menunBugünkü menümü paylaşıyım
Sabah 9.30
1 haşlak yumurta
1 parmak b peynir
1 ceviz
Söğüş
Yeşil çay
Öğle 14.00
Yeşil salata 2 y kaşığı haşlanmış nohut
2 kaşık baharatlı yoğurt
İkindi 16.00
1 muz
Akşam 20.30
Fırın Karnabahar mücver 2 dilim
Roka salatası
3 y kaşığı köz patlıcan yoğurtlu
2 kaşık baharatlı yoğurt
Soda
Biraz önce de filtre kahvemi içtim
Bugün spor mpor yok, reglim yaklaşıyor herhalde biraz yorgun hissettim bugün halim yoktu valla
Ama kilo verdim diye hiç sermedim valla
Hem baklava yee15mayis cuma
Sahur
1kase yogurt,yarim kivi,2hurma,chia
İftar
1kepce mercimek ç.,3kasik baklava yemegi,1kucuk kase cacık,1hurma
1maden suyu,1turk kahvesi,1kase puding,1top dondurma
30dk boosted
Yaaaa bakla baklaaa kaptanim doğru anlamisin ayyyy simdi herkes topa tutar beni baklava diye ulan telefonAfiyet olsun abla cok guzel menun
Hem baklava yee
Hem de puding ve dondurma yee ceza sana
Saka şaka bugun icin ceza yok bakla olduğunu da anladim
Yokkk ben kismetse haftaya 71 atmam lazim taktim kafayaAfiyet olsun abla cok guzel menun
Hem baklava yee
Hem de puding ve dondurma yee ceza sana
Saka şaka bugun icin ceza yok bakla olduğunu da anladim
Mesaji duzenle canim suresi dolmadi dahaYaaaa bakla baklaaa kaptanim doğru anlamisin ayyyy simdi herkes topa tutar beni baklava diye ulan telefon
Yaptım yaptim yetistimMesaji duzenle canim suresi dolmadi daha
71.4 dun bugun iki haftaya 6 li rakamlar gelecektirYokkk ben kismetse haftaya 71 atmam lazim taktim kafaya
inşallah canim şu hazirana bari 6 ucundan göreyim71.4 dun bugun iki haftaya 6 li rakamlar gelecektir
Bende dedim noluyo baklava yemeğiYaaaa bakla baklaaa kaptanim doğru anlamisin ayyyy simdi herkes topa tutar beni baklava diye ulan telefon
Cuma işte bugün tatli zamaniBende dedim noluyo baklava yemeğibakla okey tabi
Bu hafta başka tatlı hakkını kullanmazsan güzel olur şekerim , dondurmayı yerken evet güzel ama 5 dakka hadi damağında kalması 15 dakka. Popoda göbüşteyse uzuun zaman senle oluyor. Haftada sadece 1 gün belirleyip o zaman tatlı tamam ama bu yazdığım aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?