Ben kaçırmışım orayı galibaİyi geçti canım sağol. Yalnız ortim ben senin kilo verememene üzüldüm bi araElhan öyle olmuştu sonra vücudunu şaşırtmıştı detoks mu yapmıştı hatırlayan var mı?
İnanıyorum sanaYokkk ben kismetse haftaya 71 atmam lazim taktim kafaya
Bende daha önce gittiğim diyetisyenin verdiği listeyi uygulayacağım, hiç fire vermezsem müthiş sonuç alınıyorBen kaçırmışım orayı galiba
Yrndan sonra bbir beslenms düzeni yapıcam bakalım belki değişir
Ancak girebildim direkt bu mesajı aradım
Tebrikler hanımlar❤❤❤❤❤❤
Bn ne yaptım biliyor musunuz öğlen ayakkanı giyerken kullandığımız pufu ayağıma düşürdümen küçüğün bir büyüğünün üstüne şiş ve ağrıyor
Daha önce en küçüğünü kırmıştım bakcam bir yarın moraracak mı önceden öyle olmuştu
Şimdi pilates yapıcam yerde
Woow. Akşamı tamamen boş geçmişsin kefirle bitirdin demek valla tebrikler15 mayıs
09.30
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalık
2 ceviz
Domates
13.30
Yarım tabak kısır
Marul
18.30
1 bardak kefir
3 tuzsuz badem
Su 3.5 lt
Spor 30 dk pilates
10 dk omuz kol
12 dk karın
Zipzip- H hasbeenandgone
Afiyet olsun canim cok hafif gecirmissin aksami15 mayıs
09.30
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalık
2 ceviz
Domates
13.30
Yarım tabak kısır
Marul
18.30
1 bardak kefir
3 tuzsuz badem
Su 3.5 lt
Spor 30 dk pilates
10 dk omuz kol
12 dk karın
Zipzip- H hasbeenandgone
Çok geçmiş olsun canım, şu an nasıl ayağın.Ancak girebildim direkt bu mesajı aradım
Tebrikler hanımlar❤❤❤❤❤❤
Bn ne yaptım biliyor musunuz öğlen ayakkanı giyerken kullandığımız pufu ayağıma düşürdümen küçüğün bir büyüğünün üstüne şiş ve ağrıyor
Daha önce en küçüğünü kırmıştım bakcam bir yarın moraracak mı önceden öyle olmuştu
Iyi geceler ❤Kızlar iyi geceler
Valla ortim vücudun koruma moduna geçmiş bence.15 mayıs
09.30
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalık
2 ceviz
Domates
13.30
Yarım tabak kısır
Marul
18.30
1 bardak kefir
3 tuzsuz badem
Su 3.5 lt
Spor 30 dk pilates
10 dk omuz kol
12 dk karın
Zipzip- H hasbeenandgone
Hakkaten yaa, eskileri bi etiketlesek aslında, bakalım napiyolar.Zaman ne cabuk geciyor yaa geçen sene ne guzeldi
Etiketleri cikmadi canim denedim deHakkaten yaa, eskileri bi etiketlesek aslında, bakalım napiyolar.
Ortim sana hakikaten nazar Değiyor yaaa. Annene söyle de okusun seniAncak girebildim direkt bu mesajı aradım
Tebrikler hanımlar
İyi geceler canım benimKızlar iyi geceler
Demiştim ben hep burda olacam diyeBen de anlamadimki kaptanim bi teksonngulen kaldi galiba o tayfadan. Yine ortilerim yok
Hayirlisi olsun biz de yeni tayfa yapariz
Biz bugün 43 dereceyi gördük canım, inanamadim.Burda 36 yı gördü termometreler gerçekten çok sıcak eşim çalışıyor geldi nerdeyse bayılacak çok fena sıcak gerçekten
Afiyet olsun canim odul gunu birsey demiyoruz15 Mayıs Cuma
Sahur
3 hurma
1 minik muz
1 kase yoğurt
İftar (tabağa ek olarak biraz mantı yedim)
Eki Görüntüle 2635708
Cuma ödülü olarak bir cornetto yedimkaç gündür hayalini kuruyodum.
Keşke hergun cuma olsaAfiyet olsun canim odul gunu birsey demiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?