Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

16mayis cumartesi
Sahur
1dilim k.ek,yarim dilim peynir,salatalik,2yumurta,4 dilim sucuk
İftira
1kepce mercimek ç.,4yk bakla yemeği,cacik,avuç içi kadar pide,1hurma
2litre su olur,1turk kahvesi,2bitter,1maden suyu icerim
Afiyet olsun canim kek mi ne gordum sahurda ekmek yerine yemissin diye dusunelim :))

Bende dun gece oruc tutmucam diye sahur da yemedim 3 e kadar zor dayandim sahursuz zor gerçekten az da olsa yemek gerekiyor
Birde sicaklarin artmasida zorlastiriyor normalde bu kadar zorlanmayabilirdin
Evet canım ya baya arttı sıcaklarda artık yaz geldi ama az kaldı bitmesine yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür.
Rabbim hepimizin oruçlarını kabul eylesin.
Bende 1 de uyudum dün sadece iftarla yediğimleydim

Ben bugün bahçeye koymak için seyyar havuz baktım, düşünün halimizi

16 mayıs
09.30
1 pastırmalı yumurta
Peynir
4 yeşil zeytin
Maydonoz
Salatalık
14.00
Yarım tabak etli türlü patatessiz
2 mücver
Salata
Yoğurt
18.15
Yoğurt muz kayısı ıspanak ile smoothie
Su 3 ü geçtim
Spor 17 dk kardiyo
10 dk karın
Bölgesel iç bacak kalça 820 hareket
Zipzip- H hasbeenandgone

Cnm yRın bugünü telafi et istersen ekmek patates ekmek olmuş çünkü
16mayis cumartesi
Sahur
1dilim kepek ekmegi,yarim dilim peynir,salatalik,2yumurta,4 dilim sucuk
İftira
1kepce mercimek ç.,4yk bakla yemeği,cacik,avuç içi kadar pide,1hurma
2litre su olur,1turk kahvesi,2bitter,1maden suyu icerim
Allah kabul etsin cnm güzel

Maaşallah selenim spor yaptığına göre ayağın hafiflemiş demek ki. Ben iftardan sonra çok halsizleştim yatıyorum...Karın hareketi napıyorsun?

Benimki de benle spor yapıyor canım, küçüklüğünden beri alıştı.hatta bazen o diyor, anne aç programı yapalım diye

Maaşallah selenim spor yaptığına göre ayağın hafiflemiş demek ki. Ben iftardan sonra çok halsizleştim yatıyorum...Karın hareketi napıyorsun?
Ayak parmağım olduğundan etkilemedi ve kardiyoyu da ayakta yapılandam seçtim cnm
Evet yapıyorum her gece
Birde tam iç bacak sorunum var derken bir şey çıktı karşıma her gün yapılıyor kendimi ölçücem şimdi işe yararsa size söyleyeceğim 1 haftaya

Benimki de benle spor yapıyor canım, küçüklüğünden beri alıştı.hatta bazen o diyor, anne aç programı yapalım diye
Benimkiler de spor ne demek farkındalar
Annem sporcu diyorlae bir şeyi taşıyamam diyorum ama sen güçlüsün diyorlar
Bakıcıları ablamız 55 yaşında artık annem gibi kadın uzun biri yani kilolu değil ama brl çevresi var
Oturunca katlanıyor ya oğlan dönmüş ve senin 3 memen var demiş
Birde annemin yok demiş
Ve arada annem genç sen yaşlısın da diyor

Hayirrrr hayirrrr kepek ekmeği
K.ek yazinca kepek ekmegi hic aklima gelmedi
kek yapmadimda yemedimdee Zipzip-
Kepek ekmeginin yazilisini hic oyle görmedim ne yapayim
Bütün gün bahçe işi yaptık canım,şimdi çay içiyorum. Öldüm yorgunluktan. Sen napiyosun canim
Eline saglik canim bahce isi zor oluyor bakalim bayram sonrası acilirsa bizde koye gidecegiz ekim işleri olacak
Bende ayni evdeyim sokaga cikma yasagi var 4 gun evin icinde 5 bin adim attim :))
Ben bugün bahçeye koymak için seyyar havuz baktım, düşünün halimizi
Guzel olur aslinda sizin bahçeniz var Bizim burasıda cook sicak kardesim evin icine sisme havuz alalim diyordu hic esmiyor evde tum camlar acik
Afiyet olsun canim menunde sporunda guzel
Anlarlar dedim ama kaptan bile anlamamis k.ek yazdim kepek ekmeği diye anlamasi lazimdi ama neyse kaptanın cani kek istemis bana şey atiyo
Regl dönemindeyim ama canim tatlı bile istemiyor tartida 56 yi gormeyi hedefliyorum bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…