- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Keşkeee çınlat sen uşak gelsin yeni evedeKulaklarını çınlatirim öyle bişey olursa
Afiyet olsun canim kek mi ne gordum sahurda ekmek yerine yemissin diye dusunelim :))16mayis cumartesi
Sahur
1dilim k.ek,yarim dilim peynir,salatalik,2yumurta,4 dilim sucuk
İftira
1kepce mercimek ç.,4yk bakla yemeği,cacik,avuç içi kadar pide,1hurma
2litre su olur,1turk kahvesi,2bitter,1maden suyu icerim
Hayirrrr hayirrrr kepek ekmeğiAfiyet olsun canim kek mi ne gordum sahurda ekmek yerine yemissin diye dusunelim :))
Evet canım ya baya arttı sıcaklarda artık yaz geldi ama az kaldı bitmesine yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür.Bende dun gece oruc tutmucam diye sahur da yemedim 3 e kadar zor dayandim sahursuz zor gerçekten az da olsa yemek gerekiyor
Birde sicaklarin artmasida zorlastiriyor normalde bu kadar zorlanmayabilirdin
Bütün gün bahçe işi yaptık canım,şimdi çay içiyorum. Öldüm yorgunluktan. Sen napiyosun canimGununuz nasil geciyor kizlar sesiniz çıkmıyor
Aydın canımAaaaa neresi oradı
Yemissin iste neyin inkari bu kaptan görmüş orti
En guzeli bahçe isiBütün gün bahçe işi yaptık canım,şimdi çay içiyorum. Öldüm yorgunluktan. Sen napiyosun canim
Ben bugün bahçeye koymak için seyyar havuz baktım, düşünün halimiziKolay gelsin ablacim
Kolay gelsin canim Allah yardimcimiz olsun daha cok sicaklarda tutmustuk evde buzla duruyordum 2011 yili olmasi lazim
Iki gundur ankarada feci sicak ben evde kalin giyiyordum dun uzerimden atip kisa kolluya gectim
Havanin bir anda isinmasida etkiledi
Cnm yRın bugünü telafi et istersen ekmek patates ekmek olmuş çünküBenim bugün ki menüm
Sabah
8 k.k peynir
1 salatalık
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı melemen
ara
Bir nektarin
Akşam
1 tabak köfte patates
1 kase cacık
Ara yeşil çay
Ara
Bir kup etimekli tatlısı
Dün ki ödülü bugün yedim
Spor bugün yok yeni oturdum çok yorgunum ama yarın mutlaka olur
Allah kabul etsin cnm güzel16mayis cumartesi
Sahur
1dilim kepek ekmegi,yarim dilim peynir,salatalik,2yumurta,4 dilim sucuk
İftira
1kepce mercimek ç.,4yk bakla yemeği,cacik,avuç içi kadar pide,1hurma
2litre su olur,1turk kahvesi,2bitter,1maden suyu icerim
Maaşallah selenim spor yaptığına göre ayağın hafiflemiş demek ki. Ben iftardan sonra çok halsizleştim yatıyorum...Karın hareketi napıyorsun?16 mayıs
09.30
1 pastırmalı yumurta
Peynir
4 yeşil zeytin
Maydonoz
Salatalık
14.00
Yarım tabak etli türlü patatessiz
2 mücver
Salata
Yoğurt
18.15
Yoğurt muz kayısı ıspanak ile smoothie
Su 3 ü geçtim
Spor 17 dk kardiyo
10 dk karın
Bölgesel iç bacak kalça 820 hareket
Zipzip- H hasbeenandgone
Benimki de benle spor yapıyor canım, küçüklüğünden beri alıştı.hatta bazen o diyor, anne aç programı yapalım diyeBu saatte hele sıcakken canım soğuk öeyve falan çekiyor
Açım bn
Neyse bebelere belgesel açtım az oturdular
Siz çocuklular nsl çocuklarlayken spor yapıyorsunuz benimkiler izin vermiyor üstüme çıkıyorlar biizmle oyna diyorlar
Ya bakıcı varken yapıyoruya da gece uyurken beni yanlarında istiyorlae onlara hikaye dinletiyorum bn de odalarında yapıyorum
Oğlum karanlıkta annneeee seniiiii görüyorum mm diyor
Herşeyin hayırlısı bakalımKeşkeee çınlat sen uşak gelsin yeni evede
Çalışkan öğrenci kendini savunuyor
Ayak parmağım olduğundan etkilemedi ve kardiyoyu da ayakta yapılandam seçtim cnmMaaşallah selenim spor yaptığına göre ayağın hafiflemiş demek ki. Ben iftardan sonra çok halsizleştim yatıyorum...Karın hareketi napıyorsun?
Benimkiler de spor ne demek farkındalarBenimki de benle spor yapıyor canım, küçüklüğünden beri alıştı.hatta bazen o diyor, anne aç programı yapalım diye
Anlarlar dedim ama kaptan bile anlamamis k.ek yazdim kepek ekmeği diye anlamasi lazimdi ama neyseÇalışkan öğrenci kendini savunuyor
K.ek yazinca kepek ekmegi hic aklima gelmediHayirrrr hayirrrr kepek ekmeği
Kepek ekmeginin yazilisini hic oyle görmedim ne yapayim
Eline saglik canim bahce isi zor oluyor bakalim bayram sonrası acilirsa bizde koye gidecegiz ekim işleri olacakBütün gün bahçe işi yaptık canım,şimdi çay içiyorum. Öldüm yorgunluktan. Sen napiyosun canim
Guzel olur aslinda sizin bahçeniz var Bizim burasıda cook sicak kardesim evin icine sisme havuz alalim diyordu hic esmiyor evde tum camlar acikBen bugün bahçeye koymak için seyyar havuz baktım, düşünün halimizi
Afiyet olsun canim menunde sporunda guzel16 mayıs
09.30
1 pastırmalı yumurta
Peynir
4 yeşil zeytin
Maydonoz
Salatalık
14.00
Yarım tabak etli türlü patatessiz
2 mücver
Salata
Yoğurt
18.15
Yoğurt muz kayısı ıspanak ile smoothie
Su 3 ü geçtim
Spor 17 dk kardiyo
10 dk karın
Bölgesel iç bacak kalça 820 hareket
Zipzip- H hasbeenandgone
Regl dönemindeyim ama canim tatlı bile istemiyor tartida 56 yi gormeyi hedefliyorum bu haftaAnlarlar dedim ama kaptan bile anlamamis k.ek yazdim kepek ekmeği diye anlamasi lazimdi ama neysekaptanın cani kek istemis bana şey atiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?