- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Iyi yapmışsın canim dinlenmissindir birazBende uyumusum kizla sabah erken kalkmıştı cokkk yoruyo cokkk
Dinlenmisim valla Simdi nasil kalkcam yataktan diye dusunuyorumIyi yapmışsın canim dinlenmissindir biraz
Dinlenmisim valla Simdi nasil kalkcam yataktan diye dusunuyorumaksamdan baklava yemeyim var çorbam var yanina biseyler yapayim kalk kalk filiz de bena
Tamam tamam kalktim vurma sakinHadi kalk bakayim sopayi elime alıyorum
Tamam tamam kalktim vurma sakin
Sessisiz ama misafirimiz eksik olmuyorHakikaten nasilda sessizmis bugun buras
Heeee kontrol amaçlı geliyolar sanirimSessisiz ama misafirimiz eksik olmuyor
Olabilir canım:)))Heeee kontrol amaçlı geliyolar sanirim
Ooo maşaallah 8iyimis allah kabul etsinOlabilir canım:)))
Simdi sadece ikimiz ve 8 Misafirimiz var
Bugün pek iyi gecmiyo kaptanim ordan oraya sivrisinek gibi yapisip duruyorumGununuz nasil geciyor kizlar sesiniz çıkmıyor
Kalk kalk filiz.Dinlenmisim valla Simdi nasil kalkcam yataktan diye dusunuyorumaksamdan baklava yemeyim var çorbam var yanina biseyler yapayim kalk kalk filiz de bena
Acile gittim geldim sonuçlara netten bakarım dedim giriş yapmıyor kaç saattir uğraşıyorum hastaneyi aradım laboratuvar bilgi veremem dedi iftar hazirliyorum öyle uğraşıyorumGununuz nasil geciyor kizlar sesiniz çıkmıyor
Ahh yavrum canim ortim aç ortim açBugün pek iyi gecmiyo kaptanim ordan oraya sivrisinek gibi yapisip duruyorumuyanir uyanmaz aciktim hava öyle bi sicakki ben de bikac gune kadar kalin seyler giyiyodum evde simdi ince seylere gectim yine de bana misin demiyo
Kalk kalk filiz.
Benim de yemegim var şükür de çalışmam lazim ac karna olmuyo. Annem hep der acin üstune yedi yorgan ört ac yine ac diye
İyi cikar inşallah canimAcile gittim geldim sonuçlara netten bakarım dedim giriş yapmıyor kaç saattir uğraşıyorum hastaneyi aradım laboratuvar bilgi veremem dedi iftar hazirliyorum öyle uğraşıyorum
Nasilsin canim insallah daha iyisinAcile gittim geldim sonuçlara netten bakarım dedim giriş yapmıyor kaç saattir uğraşıyorum hastaneyi aradım laboratuvar bilgi veremem dedi iftar hazirliyorum öyle uğraşıyorum
Ya hic gulcegim yoktu ikizler de ayri bi eglenceli oluyo bi tanidigin da var da onun ccouklar da boyle komiktiBu saatte hele sıcakken canım soğuk öeyve falan çekiyor
Açım bn
Neyse bebelere belgesel açtım az oturdular
Siz çocuklular nsl çocuklarlayken spor yapıyorsunuz benimkiler izin vermiyor üstüme çıkıyorlar biizmle oyna diyorlar
Ya bakıcı varken yapıyoruya da gece uyurken beni yanlarında istiyorlae onlara hikaye dinletiyorum bn de odalarında yapıyorum
Oğlum karanlıkta annneeee seniiiii görüyorum mm diyor
Benimki de buaralar izin vermiyo tam acip bilgisayar yapicekkennn bide negoreyim bit gibi yapışıyor popoma,yada uyurken yapayim diyom şeytan durtuyo sanırım uyaniyoBu saatte hele sıcakken canım soğuk öeyve falan çekiyor
Açım bn
Neyse bebelere belgesel açtım az oturdular
Siz çocuklular nsl çocuklarlayken spor yapıyorsunuz benimkiler izin vermiyor üstüme çıkıyorlar biizmle oyna diyorlar
Ya bakıcı varken yapıyoruya da gece uyurken beni yanlarında istiyorlae onlara hikaye dinletiyorum bn de odalarında yapıyorum
Oğlum karanlıkta annneeee seniiiii görüyorum mm diyor
Acim valla ortimAhh yavrum canim ortim aç ortim aç
Alex kimki ortim hangi hayvan cinsi ben bilmiyomdaAcim valla ortim
Alexin de kuvetine su doldurdum cocuk kafasini sokup sokup cikariyo yavrum o da yanmis sicaktanzaten bi yudum cani var şöyle narin bi hayvan olmasa sıka sıka sevcem de kendimi zor tutuym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?