- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ne bilim iste anlarsin dediydim,56 maşallah haydi iyi şanslar hedefine ulasirsin inşallah canimK.ek yazinca kepek ekmegi hic aklima gelmedi
Kepek ekmeginin yazilisini hic oyle görmedim ne yapayim
Eline saglik canim bahce isi zor oluyor bakalim bayram sonrası acilirsa bizde koye gidecegiz ekim işleri olacak
Bende ayni evdeyim sokaga cikma yasagi var 4 gun evin icinde 5 bin adim attim :))
Guzel olur aslinda sizin bahçeniz var Bizim burasıda cook sicak kardesim evin icine sisme havuz alalim diyordu hic esmiyor evde tum camlar acik
Afiyet olsun canim menunde sporunda guzel
Regl dönemindeyim ama canim tatlı bile istemiyor tartida 56 yi gormeyi hedefliyorum bu hafta
O sirada evde de cay kahve telasi vardi hizli okuyunca kek görmüşümNe bilim iste anlarsin dediydim,56 maşallah haydi iyi şanslar hedefine ulasirsin inşallah canim
Bende bu hafta yoğurdun icine katip yiyim biseyler diyorum ama bakalim acikmazsamO sirada evde de cay kahve telasi vardi hizli okuyunca kek görmüşüm
Bu hafta sahurda yemezsem gorebilirim diye düşünüyorum 56.9 olsun yeter
Sen gece yemegini yee canim zorlanirsin ben regl donemindeyim gece yemem sabah kahvaltı yaparimBende bu hafta yoğurdun icine katip yiyim biseyler diyorum ama bakalim acikmazsam
Zeynosum senin minik ne kadarlık... Allah aşkınızı daim etsin. Sağlıkla büyüsün.Herkese günaydın benim minik erkenci
Şu an onunla aşk yaşıyoruz
Gerçi cok yemiyorum ben bu ramazan 2sene once olsaydi ooooo allah ne verdiyse yiyodum net 7 8 kilo bana donuyodu bu ramazan gene verdim 1 2 kiloSen gece yemegini yee canim zorlanirsin ben regl donemindeyim gece yemem sabah kahvaltı yaparim
15 Mayıs Cuma
Sahur
3 hurma
1 minik muz
1 kase yoğurt
İftar (tabağa ek olarak biraz mantı yedim)
Eki Görüntüle 2635708
Cuma ödülü olarak bir cornetto yedimkaç gündür hayalini kuruyodum.
Bende inanamadım o da ne 43Biz bugün 43 dereceyi gördük canım, inanamadim.
15 mayıs
Sahur:5 hurma bi kase yoğurt
Iftar:kahvaltı yaptık tost domates salatalık yeşil sogan beyaz peynir çay
Bir dilim baklava
Spor:15 dakika yağ yakıcı egzersiz 10 dakika karin egzersizi
Su:yeni başladım içmeye
Zipzip-
Kizlar kendime bu hafta yarışacak birini arıyorum varmı bana yan bakan
Spor ve kilo verme yarışı beni bilen bilir taktım mi takıyorum bozmuyorumda kendine güvenen böyle gelsinelazığ dilinde konuşayım "kim kendine güvenise hele bi bele gele yarışak beraber iyi kilo verek bakam hele kim çığı bu yola benle
15 mayıs
Sahur
Yoğurt kürü
İftar
1 kase çorba
8 kş kuru sebze kavurması (domates biber patlıcan)
1 dilim ekmek
2 br ayran
30 dk eliptik
2 lt su
Kaç gündür keyfim yoktu yazmıyordum menü kusura bakmayın
Zipzip-
Bana taktirname verip göndermeden kendimi toparlayayım dedim
Üst katlarda yakmazlar ama benim bodrum olduğu için ev soğuk oluyor belkide regl çok olduğum için kansizliktan üşüyor ola bilirim yanıyor valla ben sıcağı seviyorum
Bu arada dün kv giderken telefonu evde unutmuşum görümcemin telefonunundan bildirim yaptım.
Oruç tutamıyorum ama normal de beslenemiyorum. 16 gibi bir elma yedim akşam da 1 kepçe çorba 1 Haşlama içli köfte 3 yk köfteli patlıcan yemeği 2 yk pilav salat yedim.
Benim bugün ki menüm
Sabah
8 k.k peynir
1 salatalık
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı melemen
ara
Bir nektarin
Akşam
1 tabak köfte patates
1 kase cacık
Ara yeşil çay
Ara
Bir kup etimekli tatlısı
Dün ki ödülü bugün yedim
Spor bugün yok yeni oturdum çok yorgunum ama yarın mutlaka olur
16mayis cumartesi
Sahur
1dilim kepek ekmegi,yarim dilim peynir,salatalik,2yumurta,4 dilim sucuk
İftira
1kepce mercimek ç.,4yk bakla yemeği,cacik,avuç içi kadar pide,1hurma
2litre su olur,1turk kahvesi,2bitter,1maden suyu icerim
16 mayıs
09.30
1 pastırmalı yumurta
Peynir
4 yeşil zeytin
Maydonoz
Salatalık
14.00
Yarım tabak etli türlü patatessiz
2 mücver
Salata
Yoğurt
18.15
Yoğurt muz kayısı ıspanak ile smoothie
Su 3 ü geçtim
Spor 17 dk kardiyo
10 dk karın
Bölgesel iç bacak kalça 820 hareket
Zipzip- @hasbeenandgone
Ayak parmağım olduğundan etkilemedi ve kardiyoyu da ayakta yapılandam seçtim cnm
Evet yapıyorum her gece
Birde tam iç bacak sorunum var derken bir şey çıktı karşıma her gün yapılıyor kendimi ölçücem şimdi işe yararsa size söyleyeceğim 1 haftaya
Benimkiler de spor ne demek farkındalar
Annem sporcu diyorlae bir şeyi taşıyamam diyorum ama sen güçlüsün diyorlar
Bakıcıları ablamız 55 yaşında artık annem gibi kadın uzun biri yani kilolu değil ama brl çevresi var
Oturunca katlanıyor ya oğlan dönmüş ve senin 3 memen var demiş
Birde annemin yok demiş
Ve arada annem genç sen yaşlısın da diyor
Yemege cok yatkiniz ne yazik ki eskiden olsa bende abartirdim ama uzun zamandir ramazani guzel geciriyorum tatli aramiyorumGerçi cok yemiyorum ben bu ramazan 2sene once olsaydi ooooo allah ne verdiyse yiyodum net 7 8 kilo bana donuyodu bu ramazan gene verdim 1 2 kilo
Çocuklarla zaman çabuk geçiyor hatta yirmi dört saat yetmiyor bilmem mi. Sağlık huzur olsun her şey düzelir. Hunileri boy boy al evde bulunsun daha ihtiyacın olacak. Her yaşın ayrı güzelliği var. Evden ucunca kuşlar bugünleri çok ozleyeceksin tatlım..annelik gibisi yok. Ben de iyiyim çok şükür bugunumuze.Giremiyorum bu aralar abla büyük oğlum sıkılıyor ilgi istiyor küçük zaten hep ilgi istiyor hunilik oldum dün kv gittim çocuklara da bana da değişiklik oldu iyi oldu. Sen nasılsın nasıl geçiyor günler
Amcaya ispiklerim oruç tutmuyor diyeSen gece yemegini yee canim zorlanirsin ben regl donemindeyim gece yemem sabah kahvaltı yaparim
Sorun değil ki birlikte oglen yemek yedikAmcaya ispiklerim oruç tutmuyor diye
Sorun değil ki birlikte oglen yemek yedik
Seker hastasi oldugu icin oruc tutamıyor
Daha berberlere gidilmez iyi yapmissiniz eline saglik ablaBugün sabahtan oğlum kangru matematik sınavına girdi 1 saat o sürdü geç kahvaltı oldu,
Sonra erkek berberi oldum, eşimi oğlumu traş ettim, hiçte kolay değilmişheryer saç,
Hadi dipli köşeli temizlik, çamaşır, banyo derken akşam oldu
Akşam yemeği hazırlık, yemek arkasından tavla, sonra bizim boncuğun banyosu ... gün nasıl geçti gitti işte
Ev işi doğal spor oldu, bir de üstübe regl harika
azcik ispik yapacaktım kursağımda kaldı
Afiyet olsun abla guzel menuBugnkü menüm
Sabah 11.30
Göz yumurta
2 parmak b.peynir
1 ceviz
4 yeşil zeytin
Söğüş
Akşam 18.00
3 kaşık yoğurtlu köz patlıcan
3 kaşık fasulye piyazı
4 kaşık arnavut ciğeri
Çeyrek lavaş
Gün içinde bol su
Biraz önce de filtre kahvemi içtim
Valla bende doğal yetenek varmış saçlar şahane oldu. Hiç öyle kasap gibi yapmadım yaniDaha berberlere gidilmez iyi yapmissiniz eline saglik abla
tavlayi da hic anlayamadim bana gore degil hic :))
Mersi şekerimAfiyet olsun abla guzel menu
Göz yumurta nasıl bir şey ki... Afiyet olsun canım. Harika bir menü... karbonhidrat oranı çok düşük kesin eksi getirir. Devamını dilerim.Bugnkü menüm
Sabah 11.30
Göz yumurta
2 parmak b.peynir
1 ceviz
4 yeşil zeytin
Söğüş
Akşam 18.00
3 kaşık yoğurtlu köz patlıcan
3 kaşık fasulye piyazı
4 kaşık arnavut ciğeri
Çeyrek lavaş
Gün içinde bol su
Biraz önce de filtre kahvemi içtim
Normal yağda yumurta işte, göz göz oluyo ya ondan göz yumurta işte oğlumdan alıştım bendeGöz yumurta nasıl bir şey ki... Afiyet olsun canım. Harika bir menü... karbonhidrat oranı çok düşük kesin eksi getirir. Devamını dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?