- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Anaa ben sene söyledim saniym ortimAlex kimki ortim hangi hayvan cinsi ben bilmiyomda
Küvet deyince aklima geldi ama alex ismi muhabbet kuşuna konduramadimAnaa ben sene söyledim saniym ortimalex muhabbet kusu yavru minnak bisey. Gerci ilk aldigimda yavruydu simdi oldu bikac aylik
Babamiz fanatik fenerli de rengini bile sari mavi almisKüvet dedigine gore kusmu yoksa
Küvet deyince aklima geldi ama alex ismi muhabbet kuşuna konduramadim
Allahım yaaaa yavrummm kiyamam onaBabamiz fanatik fenerli de rengini bile sari mavi almis
Bigün tanistiririm sizi minnak oglum ve minnos ortimAllahım yaaaa yavrummm kiyamam ona
Allah kabul etsin canim zor bir gun olmustur senin icinDün sahur yapmadım bugünse saat 5 ti uyudum tam 7de kalktım cünkü gece kızım hiç uyutmadı hep ağladı 5ten sonra.
17.28 gibiydi saat tartıldım 77.0 ım 400 eksi vermiş sahur yapmamak. Ama zorladı allah yukarda
Selam canım nasilsin❤Slm kızlar
Iyiyim tsk Canim ev işi çocuklar falan derken yeni telefon aldım elime ancakAllah kabul etsin canim zor bir gun olmustur senin icin
Selam canım nasilsin❤
Allaha hamdolsun yine okadar zorlanmadım biraz mide bulantısı yaptı okadar ama yemeden bir daha oruç tutmamAllah kabul etsin canim zor bir gun olmustur senin icin
Selam canım nasilsin❤
Akşam ki patates kizartma mi canimBenim bugün ki menüm
Sabah
8 k.k peynir
1 salatalık
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı melemen
ara
Bir nektarin
Akşam
1 tabak köfte patates
1 kase cacık
Ara yeşil çay
Ara
Bir kup etimekli tatlısı
Dün ki ödülü bugün yedim
Spor bugün yok yeni oturdum çok yorgunum ama yarın mutlaka olur
Bende dun gece oruc tutmucam diye sahur da yemedim 3 e kadar zor dayandim sahursuz zor gerçekten az da olsa yemek gerekiyorAllaha hamdolsun yine okadar zorlanmadım biraz mide bulantısı yaptı okadar ama yemeden bir daha oruç tutmam
İyiyim canım çok şükürNasilsin canim insallah daha iyisin
Ya hic gulcegim yoktu ikizler de ayri bi eglenceli oluyo bi tanidigin da var da onun ccouklar da boyle komikti
Uşaktan soguttunuz beniBenimki de buaralar izin vermiyo tam acip bilgisayar yapicekkennn bide negoreyim bit gibi yapışıyor popoma,yada uyurken yapayim diyom şeytan durtuyo sanırım uyaniyo
Belki senin usak uslu olur her usak farklı sanirsamUşaktan soguttunuz beni
Çok kinadim yaramaz çocukları kesin kuduruk bişey olurBelki senin usak uslu olur her usak farlı sanirsam
Bende bende ondan yaptim simdik ceremesini cekiyorum eşşek arısı sokaydi biyerimiÇok kinadim yaramaz çocukları kesin kuduruk bişey olur
Kulaklarını çınlatirim öyle bişey olursaBende bende ondan yaptim simdik ceremesini cekiyorum eşşek arısı sokaydi biyerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?