- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
vallah görmedimKız sus moralimi bozmatarti görmek istemiyorum
Mantikli uygulayabilirizCeza vermeyelim sadece cuma günü %1 üzerinde kilo verenler için ödül olsun ama daha az olanlar için ödül olmasın bence , onlara ceza olabilir ne dersin
Mezun oldun ya ramazanin keyfini cikartiyorsunKız sus moralimi bozmatarti görmek istemiyorum
Sen yemek yerken onlar aç susuz bebelerin peşinde amaTatli yemedim ki ama
Ayrica kucucuk evde 5400 adim attim
Tamam canım
Aaaaaa buneyaaaaa olmaz bunu kabul etmiyorumCeza vermeyelim sadece cuma günü %1 üzerinde kilo verenler için ödül olsun ama daha az olanlar için ödül olmasın bence , onlara ceza olabilir ne dersin
vallah görmedim
Aldın demi niye mezun oldun geri dön
Bayram cocuklari gibi sevinçliyimMantikli uygulayabiliriz
Mezun oldun ya ramazanin keyfini cikartiyorsun
sen çekil kenara mezunda oldu al çekirdeğini izle bananeçekişmeli bir hafta olacak
Ha ha sporda da varım hergün 240 mekik yapıyorum, minimum160 da kalçaKurban olduğum senden geçmem ben biz ortiyiz spor için yarış istiyorum ama kimsenin gözü benim le yarışa kesmiyor
Yazık ya 1 çikilata yemiş diye nasıl seviniyoKız bu ramazanda iki defa ancak tatlı yemisimdir
Bugün esim bayram çikolatası almıştı bir tane ondan yedim
Bende sahurda yemedimSen yemek yerken onlar aç susuz bebelerin peşinde amabiraz ortalığı karistirayim
Siz elinizden geleni yapin bir güzellik düşünürüz
Ohhh sen tombiş kal öyleyse
Harbiden aklina yatmis vermicek tatli falan olmazkii bu bana yapilmazkiBende sahurda yemedim
O kadar gece sahuru hazirlayip sadece cay içtim
Siz elinizden geleni yapin bir güzellik düşünürüz
Aman dikkat et kilo almaya cok yatkiniz canim emeklerin bosa gitmesinBayram cocuklari gibi sevinçliyim
Sen kucucuk cocugu sabahtan beri niye dovuyorsun
Kavgada söylenmez ben olsam %1 değil 2 gelirimOhhh sen tombiş kal öyleyse
Tatliyi bu kadar sevdiğini bilmiyordumHarbiden aklina yatmis vermicek tatli falan olmazkii bu bana yapilmazkiuyma sen kimse canim kaptanim onlar yanlis dusunuyo senin dedigin guzellik 1kare bitterse ben bu iste yokum
Olsun gram gram veririm ben mutluyum boyle sen hemen kilo verip gitcen nasilsaOhhh sen tombiş kal öyleyse
Ramazan bitsin sıkı bir diyet ve taşınma işleri beni baya sarsacak ins Allah mezun kilonun altında geri donucemAman dikkat et kilo almaya cok yatkiniz canim emeklerin bosa gitmesin
Sen kucucuk cocugu sabahtan beri niye dovuyorsun
Hedef revize yapalim bu hafta mezun olursun ama bence istediign kilo da misin
Tatlı sevilmezmi ya adı üstünde tatlı boşuna bu kiloları almadıkTatliyi bu kadar sevdiğini bilmiyordum
Tamam canimRamazan bitsin sıkı bir diyet ve taşınma işleri beni baya sarsacak ins Allah mezun kilonun altında geri donucem
Gaz vermezsek olmayacak bu iş baktımda kaptanımız da pek bir hanfendi bişey de demiyor , madem en büyüğünüzüm sopayı alabilirim elime, yaştan dolayı bu yetkiyi verdim kendimeKavgada söylenmez ben olsam %1 değil 2 gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?