Serbetli tatliyi hic sevmiyorum yaa gecen annemle yaptık annem zorla yedirdi 1 tane baskada yemedimTatlı sevilmezmi ya adı üstünde tatlı boşuna bu kiloları almadık
İstedigim kiloda DegilimkiAman dikkat et kilo almaya cok yatkiniz canim emeklerin bosa gitmesin
Sen kucucuk cocugu sabahtan beri niye dovuyorsun
Hedef revize yapalim bu hafta mezun olursun ama bence istediign kilo da misin
Seni kaptan olarak düşünemiyorumGaz vermezsek olmayacak bu iş baktımda kaptanımız da pek bir hanfendi bişey de demiyor , madem en büyüğünüzüm sopayı alabilirim elime, yaştan dolayı bu yetkiyi verdim kendimeZipzip-
seviyom tabi sizin yuzunuzden yemiyomTatliyi bu kadar sevdiğini bilmiyordum
Cook iyi yaptın sopalara ihtiyacimiz varGaz vermezsek olmayacak bu iş baktımda kaptanımız da pek bir hanfendi bişey de demiyor , madem en büyüğünüzüm sopayı alabilirim elime, yaştan dolayı bu yetkiyi verdim kendimeZipzip-
Tamam canım sonra sen yetişemezsen küsme haaaHa ha sporda da varım hergün 240 mekik yapıyorum, minimum160 da kalça
Ayrıca 1 saat eliptik 21 km 550 kalori yakıyorum
Yetişebilir misin bana
Naptın 3 ay, 2 ayda bitiririmOlsun gram gram veririm ben mutluyum boyle sen hemen kilo verip gitcen nasilsa3aylik ömrün var
Ne guzel iste 7_8 kilo alsaydın bu ramazanda 80 kilo olurdun tum emeklerin bosa giderdiseviyom tabi sizin yuzunuzden yemiyom
Hadi göriyim meyyalim seniTamam canım sonra sen yetişemezsen küsme haaa❤
...... Takıma giderim siz anladiniz olayi orda rekabet ederim sizlenSeni kaptan olarak düşünemiyorum@Eliff Eylull kk ya gelmez
Buna cok sevindimNaptın 3 ay, 2 ayda bitiririm
Sonra koçluk yapıcam size , benden kurtulamayacaksınız
Bu bişey bilmir bilmirNe guzel iste 7_8 kilo alsaydın bu ramazanda 80 kilo olurdun tum emeklerin bosa giderdi
Bu mesajina cok sey yazmak istiyorum ama neyse bir ara konusuruz...... Takıma giderim siz anladiniz olayi orda rekabet ederim sizlen
Sen şahane bir kaptansınCook iyi yaptın sopalara ihtiyacimiz var
Kaptanlik pek bana gore degil zaten kaptan oldum oyle kaldim yillardir :))
Mezun etmiyorum ki ben sadece mezuniyet sartlarini soyledim seni düşündüm rahat tatli yiyebilirisn diyeİstedigim kiloda Degilimkisende hemen beni mezun ettin
Hem seni dovmuyorum sevdiğim icin azcik fazla vurmuş olabilirim
Ayyy genemi bisey dedim ben valla demedim icimden geçenleri soyleyemiyorumBu mesajina cok sey yazmak istiyorum ama neyse bir ara konusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?