Yook yok sen birsey demedin canim ben yazmak istedim de yazamadimAyyy genemi bisey dedim ben valla demedim icimden geçenleri soyleyemiyorum
Kolay gelsin canimBugün spor yerine peynir yapıyorum
Vallahi daha çok yoruldum
Yemesine yicemde geriye donup bakcam arkamdan benden büyük toto olacak sonra gene basla diyeteMezun etmiyorum ki ben sadece mezuniyet sartlarini soyledim seni düşündüm rahat tatli yiyebilirisn diye
Gelir gelir koşa koşa gelir aynada kendini dal gibi görünce koşarak gelir, havasından da geçilmezSeni kaptan olarak düşünemiyorum@Eliff Eylull kk ya gelmez
anladım anladim tamamYook yok sen birsey demedin canim ben yazmak istedim de yazamadim
Zayif olmanin tadi hic bir tatlida yok dogru karar verdin canimYemesine yicemde geriye donup bakcam arkamdan benden büyük toto olacak sonra gene basla diyetevaz gectim
Ben seni dinlememmi hiçZayif olmanin tadi hic bir tatlida yok dogru karar verdin canim
Boyumuz ayni 60 a kadar düşebilirsin bence sporla desteklersen cook guzel olursun
Iyi geceler ❤Ayy çok geç olmuş öpüyorum hepinizi
İyi geceleeeer
O yalanı kim çıkarmış acepppZayif olmanin tadi hic bir tatlida yok dogru karar verdin canim
Boyumuz ayni 60 a kadar düşebilirsin bence sporla desteklersen cook guzel olursun
Iyi geceler kizlar
Ayy çok geç olmuş öpüyorum hepinizi
İyi geceleeeer
Iyi geceler ❤
İyi geceler
Ben geldim herkes gitmisiyi geceler madem
İyi geceler o vakitiyi geceler
Biz oraya balayına gelmiştik Eylül ayıydı ama bayağı soguktuAydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?