Günaydın canımGunaydin kizlar
Günaydın canımGünaydın kizlar
Maşallah valla enerjineGünaydın fit güzeller
Varmı erken kalkan ? Kalkıp ta sporunu yapan benim gibi. @Meyyal Hayyal pabucu yarım çık dışarıya oynayalım
Ben sporumu yaptım şekerim
8 dakika karın 240 mekik
10 dakika kalça bacak (ebru karaduman videosu)
Veee 60 dakika eliptik 22,5 km / 600 kalori
Şimdi kahvaltı hazırlığına geçebilirim by bye
Ceza vermeyelim sadece cuma günü %1 üzerinde kilo verenler için ödül olsun ama daha az olanlar için ödül olmasın bence , onlara ceza olabilir ne dersin
Kız eliptik satılır mı o benim bir parçamMaşallah valla enerjineBende bugün eliptiği sattım gitti
Kullanmayan için köşede kalabalıktan başka bişey değil valla evde ne var ne yok kalabalık olan yenisini alacağım herşeyi letgoda satliga çıkardık ilk eliptik gitti sahurda yazmaya başladılarKız eliptik satılır mı o benim bir parçam
Guzel menü afiyet olsun ben şimdiden cok acıktım ya karnim gurulduyorOrtalığı toparladım
Bugün kendime bakim yapicam evdi isti çocuklardı kendimizi unutuyoruz
Menum
Tavuk sis
Sebze de ızgaraya koyarım
Pilav
Çorba
Ben henüz spor yapmış değilim cnm ama işim yeni bitti şimdilik birazdan kalkarım yaparim 2 küçük çocuk olunca yapmak zor oluyor hemen spor onların kahvaltısı falan derken ancak gülümGünaydın fit güzeller
Varmı erken kalkan ? Kalkıp ta sporunu yapan benim gibi. @Meyyal Hayyal pabucu yarım çık dışarıya oynayalım
Ben sporumu yaptım şekerim
8 dakika karın 240 mekik
10 dakika kalça bacak (ebru karaduman videosu)
Veee 60 dakika eliptik 22,5 km / 600 kalori
Şimdi kahvaltı hazırlığına geçebilirim by bye
Maşallah valla enerjineBende bugün eliptiği sattım gitti
Kız eliptik satılır mı o benim bir parçam
Ben henüz spor yapmış değilim cnm ama işim yeni bitti şimdilik birazdan kalkarım yaparim 2 küçük çocuk olunca yapmak zor oluyor hemen spor onların kahvaltısı falan derken ancak gülüm
Harikasın orticim süper hep böyle gazlayalım birbirimizi. Cuma süper sonuç alırız
Ben eliptikten sıkılıyorum ev aldık yer yok koymak için hemde kapının önünde yürüme bisiklet yolu var spor aletleri var ona ihtiyacım kalmadı başkasının ihtiyacini görsünAboov kullandaydın keşke şahane kalori yakıyosu ben çok memnunum
Aynen zeynolincim benim de bir parçam
Ab
Harikasın orticim süper hep böyle gazlayalım birbirimizi. Cuma süper sonuç alırız
aynen orti inşallah güzel sonuçlar alicazAboov kullandaydın keşke şahane kalori yakıyosu ben çok memnunum
Aynen zeynolincim benim de bir parçam
Ab
Selam canim ❤Selam kızlar
Bugün yine çoook sıcak bir gün. İşler de bitmiyor bir türlü oturup biraz dinlensem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?