Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah valla enerjine Bende bugün eliptiği sattım gitti

Kız eliptik satılır mı o benim bir parçam
Kullanmayan için köşede kalabalıktan başka bişey değil valla evde ne var ne yok kalabalık olan yenisini alacağım herşeyi letgoda satliga çıkardık ilk eliptik gitti sahurda yazmaya başladılar

Ben henüz spor yapmış değilim cnm ama işim yeni bitti şimdilik birazdan kalkarım yaparim 2 küçük çocuk olunca yapmak zor oluyor hemen spor onların kahvaltısı falan derken ancak gülüm

Maşallah valla enerjine Bende bugün eliptiği sattım gitti

Aboov kullandaydın keşke şahane kalori yakıyosu ben çok memnunum
Kız eliptik satılır mı o benim bir parçam

Aynen zeynolincim benim de bir parçam

Ab
Ben henüz spor yapmış değilim cnm ama işim yeni bitti şimdilik birazdan kalkarım yaparim 2 küçük çocuk olunca yapmak zor oluyor hemen spor onların kahvaltısı falan derken ancak gülüm
1000 (bin)ip atlama
300 mekik
100 sağ
100 sol bacak hareketi
30 squat

Şimdilik bu kadar sonra yine yapicam sportie Zipzip-
Harikasın orticim süper hep böyle gazlayalım birbirimizi. Cuma süper sonuç alırız

Aboov kullandaydın keşke şahane kalori yakıyosu ben çok memnunum

Aynen zeynolincim benim de bir parçam

Ab

Harikasın orticim süper hep böyle gazlayalım birbirimizi. Cuma süper sonuç alırız
Ben eliptikten sıkılıyorum ev aldık yer yok koymak için hemde kapının önünde yürüme bisiklet yolu var spor aletleri var ona ihtiyacım kalmadı başkasının ihtiyacini görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…