Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy sizindemi vardi marketiniz bizimde bakkalimiz vardi babamin çokkk seneler işletmisti sonra iflas etti büyük marketler acilinca çokkk seviyodum ozaman orayi ceplerime çaktırmadan biseyler dolduruyodum kaciyodum keske ogunlere donseydik

Vardi canim da zor gelmeye baslamisti tum isleri benim uzerime attilar derken kasim gibi devrettik cok şükür rahatladim sen yoktun o zamanlar kafayi yemek uzereydim :)
Kucuk esnafin isi hep zor olmustur üzüldüm baban icin canim
Gercekten bizim icin buyuk sans oldu devredebilmek su ortamda çalışmak cok zor olurdu

Evet canim haklisin cokkkk zor zamandayiz artik karnimizi doyurursak şükür etmemiz gerekiyo bizim çocuklari evet evde oturmak cok zor bende onu anladim buzamanda ama allah yardimcimiz olsun

Teşekkür ederim ablacim hepimiz çok şükür iyiyiz cocuklarda iyi sen nasılsın
Çok teşekkür ederim bitanem. Ben de iyiyim çok şükür. Ramazan çok hayırlı bereketli ama yine de gün sayıyorum dört günümüz kaldı baş agrisi olmadı mı bayram ediyorum. İnşallah sağlıkla geçiyordur günlerin.

Cokkkkk şükür ablacim basta biraz etkilendim ama simdi bitti artik olsada olur olmasada agri sızı

maşallah ablacim bana taş cikarirsin haaaa kıskandim seni

Cay ictim simdi kahve iciyorum simdi daha iyiyim ablacim
tabiki sevinirim ablam senin 60 kiloda fazla bir kilon yok ki ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…