- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayyy sizindemi vardi marketiniz bizimde bakkalimiz vardi babamin çokkk seneler işletmisti sonra iflas etti büyük marketler acilinca çokkk seviyodum ozaman orayi ceplerime çaktırmadan biseyler dolduruyodum kaciyodum keske ogunlere donseydikKeyfime bakiyorum canim zaten daha öncesinde pek evin tadini cikartamamistik kasim ayına kadar kucuk bir market calistiriyorduk 15-16 yil gittim okul okuduk derken evin tadini alamadik
Gerci evde durmak da insani bunaltiyor 2 aydir disari çıkamıyoruz:)
Ayyy sizindemi vardi marketiniz bizimde bakkalimiz vardi babamin çokkk seneler işletmisti sonra iflas etti büyük marketler acilinca çokkk seviyodum ozaman orayi ceplerime çaktırmadan biseyler dolduruyodum kaciyodum keske ogunlere donseydik
Canım GülümsemElhan ablacım @snglmlk @birmuhendisanne Nego kızlar göremiyorum sizi pek sizinde kadir geceniz.mubarek olsun öpüyorum.hepinizi dua larda buluşalım ins.Allah
Allah kalbine ferahlık versin. Regl bitti mi tatlım. Oruç tutuyorsan onun yorgunluğu olabilir.Bugun niyeyse cook uykum geldi yaa anlamadim sebebini
Gecede 2.30 da yattim 10 da kalktim her zamanki uykumdan cok uyudum
Evet canim haklisin cokkkk zor zamandayiz artik karnimizi doyurursak şükür etmemiz gerekiyo bizim çocuklari evet evde oturmak cok zor bende onu anladim buzamanda ama allah yardimcimiz olsunVardi canim da zor gelmeye baslamisti tum isleri benim uzerime attilar derken kasim gibi devrettik cok şükür rahatladim sen yoktun o zamanlar kafayi yemek uzereydim :)
Kucuk esnafin isi hep zor olmustur üzüldüm baban icin canim
Gercekten bizim icin buyuk sans oldu devredebilmek su ortamda çalışmak cok zor olurdu
Tatlım sen nasılsın.İç kayfeni bak keyfine bugunler birdaha gelmez ailen yaninda iste evlenince ararsin
Sagol ablacimAllah kalbine ferahlık versin. Regl bitti mi tatlım. Oruç tutuyorsan onun yorgunluğu olabilir.
Bizim evde kucuk cocuk yok ama eminim senin icin daha zor olmustur Allah yardimcimiz olsunEvet canim haklisin cokkkk zor zamandayiz artik karnimizi doyurursak şükür etmemiz gerekiyo bizim çocuklari evet evde oturmak cok zor bende onu anladim buzamanda ama allah yardimcimiz sun
Teşekkür ederim ablacim hepimiz çok şükür iyiyiz cocuklarda iyi sen nasılsınTatlım sen nasılsın.Çocuklar iyiler mi
Çok teşekkür ederim bitanem. Ben de iyiyim çok şükür. Ramazan çok hayırlı bereketli ama yine de gün sayıyorum dört günümüz kaldı baş agrisi olmadı mı bayram ediyorum. İnşallah sağlıkla geçiyordur günlerin.Teşekkür ederim ablacim hepimiz çok şükür iyiyiz cocuklarda iyi sen nasılsın
Cokkkkk şükür ablacim basta biraz etkilendim ama simdi bitti artik olsada olur olmasada agri sızıÇok teşekkür ederim bitanem. Ben de iyiyim çok şükür. Ramazan çok hayırlı bereketli ama yine de gün sayıyorum dört günümüz kaldı baş agrisi olmadı mı bayram ediyorum. İnşallah sağlıkla geçiyordur günlerin.
Bitanem çok iyiyim Allah razı olsun. Sen de uyku halini atlatirsin inşallah hasta olma iyi bak kendine. Keyfinin yerine gelmesi için ne yapsam acaba...mesela 60' li kilolardayim hala desem sevinir misin
Çocuklar var aman diyim size bir şey olmasın aklım gidiyor. Enerjik olun hep inşallah.Cokkkkk şükür ablacim basta biraz etkilendim ama simdi bitti artik olsada olur olmasada agri sızı
maşallah ablacim bana taş cikarirsin haaaa kıskandim seniBitanem çok iyiyim Allah razı olsun. Sen de uyku halini atlatirsin inşallah hasta olma iyi bak kendine. Keyfinin yerine gelmesi için ne yapsam acaba...mesela 60' li kilolardayim hala desem sevinir misin
Korumam çok şükür iyi gidiyor .
Senin de mübarek olsunElhan ablacım @snglmlk @birmuhendisanne Nego kızlar göremiyorum sizi pek sizinde kadir geceniz.mubarek olsun öpüyorum.hepinizi dua larda buluşalım ins.Allah
Cay ictim simdi kahve iciyorum simdi daha iyiyim ablacimBitanem çok iyiyim Allah razı olsun. Sen de uyku halini atlatirsin inşallah hasta olma iyi bak kendine. Keyfinin yerine gelmesi için ne yapsam acaba...mesela 60' li kilolardayim hala desem sevinir misin
Korumam çok şükür iyi gidiyor .
Sagol canim kadir gecemiz mubarek olsun ❤❤Kadir geceniz mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?