Iyi geceler ❤Kızlar ben yavaştan kaçtım, hepinize iyi geceler sabah görüşürüz
Canım benim teşekkür ederim. Kıskanma senin de olur inşallah. Zaten çok azimli ve iradelisin kısa zamanda kilo vereceğini biliyorum.maşallah ablacim bana taş cikarirsin haaaa kıskandim seni
Çay kahve ictiysen tamamdır bitanem.Cay ictim simdi kahve iciyorum simdi daha iyiyim ablacim
tabiki sevinirim ablam senin 60 kiloda fazla bir kilon yok ki ❤❤
Canimmm ablacim guzel dileklerin icin tesekkur ederimCanım benim teşekkür ederim. Kıskanma senin de olur inşallah. Zaten çok azimli ve iradelisin kısa zamanda kilo vereceğini biliyorum.
Çok tatlısın .
Dikkat etmeyince gercekten kilo aliniyor ablacimÇay kahve ictiysen tamamdır bitanem.
Keyfin yerine gelsin azıcık. Canımız biricik kaptanimizsin..
Ben de toparlıyorum yavaş yavaşhiçbir şey kilo verme zevkinin yerini tutmuyor gerçekten. Verebildigim kadar vericim inşallah. 61' i sınır koydum kendime şu var ki dikkat etmeyince birikiyor saldım çayıra olmuyor artık...
Tamam bitanem öyle yapacağım inşallah.Dikkat etmeyince gercekten kilo aliniyor ablacim
Ramazan bitsin sende gel takima daha fazla ugra belki cuma gunleri bildirim yaparsin
Guzel.menu spor afiyet olsun canim ❤19 mayıs
09.30
1 yumurtalı klasik kahvaltımı yaptım
13.20
Yarım tabak zeytinyağlı patlıcan
2 mücver
Yoğurt
2 kayısı
15.00
Arkadaşımın iş yeri açıldı hayırlamaya gittim 1 ikram çikolata yedim
18.00
Ton balıklı salata
Suyu giremedim
Spor
13 dk kardiyo
10 dk karın
820 bölgesel bacak kalça iç bacak
Zipzip- H hasbeenandgone
Kadir gecemiz mubarek olsun ❤Hem 19 mayısımız kutlu olsun
Hem de kadir gecemiz mübarek olsun kızlar
❤
Evet canim oyle bir durum var ,Zipzip- simdi biseye baktimda takimin sonuncusu olunca paylasim alanı varya orda neden kilo aldığını iza etmen gerekiyomus ben yeni gordum
Vayyyy vayyyy hem iyi hem kötüymüs iykiii sonuncu yok bizde ama birincide yokEvet canim oyle bir durum var ,
Etap sonuncusu hem neden kilo aldigini hem de saglikli yemek tarifi veriyor
Uzun zamandir etap sonuncusu cikarmadik en son kasim ayinda yasamistik boyle bir durum
Birde etap birincisi neden birinci oldugunu acikliyor onuda uzun zamandir çıkartamadık
Kız ben hiç 70 olmadım 93 le hamile kalmıştım dış gebelik olmustu ben devam ettim sen hamile kalmistin benden sonra o zamanki kilonu hatırlamıyorum seninBen KK ya 12. takıma ilk geldiğimde 92 kiloydum. Sen o zaman 70lerdeydin sanki emin değilim ama. Sonra hamilelik vs 96yla 13. takımda başladım tekrar. Bende senin gibi hep takımda en kiloluydum
Allah razı olsun ablacım avatar değişmiş senmisin degilmisin az suphede kaldımCanım Gülümsem
Kadir gecen mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Hayırla sonuçlandirsin.
Her zaman yüreğimde ve dualarimdasin bitanem.
O benim bitanem. Gençlik bayramımız da kutlu olsun inşallah. Ona istinaden...Allah razı olsun ablacım avatar değişmiş senmisin degilmisin az suphede kaldım
Kahvaltı sünme peynirli di mi? En bi sevdiğim19 mayıs
09.30
1 yumurtalı klasik kahvaltımı yaptım
13.20
Yarım tabak zeytinyağlı patlıcan
2 mücver
Yoğurt
2 kayısı
15.00
Arkadaşımın iş yeri açıldı hayırlamaya gittim 1 ikram çikolata yedim
18.00
Ton balıklı salata
Suyu giremedim
Spor
13 dk kardiyo
10 dk karın
820 bölgesel bacak kalça iç bacak
Zipzip- H hasbeenandgone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?