Harikasın fındıkçım , belki bu hafta alırız birinciliği ne dersinBen güzel çıktım tartıda canimZipzip- a supriz yapacağım
Ben internetten ağır yaşamları izliyordum eliptik ve koşu bandındaCanım sen yeterli düzenli istikrarlı yap her türlü faydasını görürsün, sevdiğin bir müzik aç ya da tv karşısında minimum 20-25 dakka belli bir tempoda yapki ısınıp yağ yakmaya başlarsın
Ben müzik açıyorum 12 -15 şarkı sonra bitiricem diyorum mesela sen 6 şarkıyla başla şahane olur bak gör
Mesafeliyim zaten cnm ama biri eltiSenin aşırı kilon yoktu ki 77 çok sayılmaz yani. Bunları söyleyenlerle arama mesafe koyardım ben ne biçim laf onlar. 96 kiloyken bile böyle laflar duymadım kimseden
Oyyy anam ben sana laf etmiyeyimAy şu hasetleri tutma yanında sen de onlara laf sokaydın , “haklısın canım bana kilo yakışmıyor, ama Allahtan senin gibi değilim yoksa intihar ederdim beterin beteri var “ diyeydin ya
Senin lafların bal gibi meyyalimOyyy anam ben sana laf etmiyeyimyıkar geçersin bnide
Günaydın canimGünaydın herkese
Sanki ertesi gün olmuş gibi geldi uyuyunca
Siz nettiniz bakem bugun bir sessiz geneGünaydın canim
Hic bisi yapmiyorum ki evin icinde 5 bin adim attim cok uykum geldi aslinda uykum da yokSiz nettiniz bakem bugun bir sessiz gene
İyi gene adim atmissin ben full time yattim sabah Eylülü gezdirdim birazdan cikar gene gezdiririm sonra yemek fasliHic bisi yapmiyorum ki evin icinde 5 bin adim attim cok uykum geldi aslinda uykum da yok
Arada okuyup cikiyorum herkesin isi var galiba bugün
Eylulu op yerimeİyi gene adim atmissin ben full time yattim sabah Eylülü gezdirdim birazdan cikar gene gezdiririm sonra yemek fasli
Öperim canimEylulu op yerime
Oruc ve sicakla birlikte hareket etmek zorlasiyor cuma günü hava serinliyor tekrar 20 derecelerde olacsk ramazanda bitiyor o zaman bol bol spor yapariz
Benim icin sogumasi kotu oluyor evde donuyorumÖperim canim
Evet zor gercekten az kaldi azbende baktim 10derece birden dusuyo hava neguzel ben cok sıcağı sevmeyen birisiyim hep sonbahar olsun benim için
Kiyamamsana ozaman ısınsın hava sen donmaBenim icin sogumasi kotu oluyor evde donuyorum
Annemde kardesimde camlari aciyor evin icinde donarak oturuyorum :))
Sicagi cokk seviyorum gercekten :))Kiyamamsana ozaman ısınsın hava sen donmazaten bir kırımsın
ben sakinim çok sabirliyimdir ammaa bazen patavatsızlığım tutuyorSenin lafların bal gibi meyyalim
Afiyet olsun canım da detokslara ara mi versen acabaBugün ki menüm
12.00
Bir kase yumurta salatası
1 salatalık
Domates
Ara
Yeşil çay (sütlü
Ara
Yeşil çay (sütlü
Ara
1 sade cupcake
Ara
Yeşil çay sütlü
Su
1.5 lt
Spor
1 saat Yürüyüş
(Ev işi toto nun koltuk gördüğü yok garibim mutfak masa sandalyesinde sürünüyor
Benim gibi detoks yapmakta kimsenin harcı değilAfiyet olsun canım da detokslara ara mi versen acaba
Arada cupcake de yemissin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?