Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben internetten ağır yaşamları izliyordum eliptik ve koşu bandında

Ay şu hasetleri tutma yanında sen de onlara laf sokaydın , “haklısın canım bana kilo yakışmıyor, ama Allahtan senin gibi değilim yoksa intihar ederdim beterin beteri var “ diyeydin ya
Oyyy anam ben sana laf etmiyeyimyıkar geçersin bnide

Hic bisi yapmiyorum ki evin icinde 5 bin adim attim cok uykum geldi aslinda uykum da yok
Arada okuyup cikiyorum herkesin isi var galiba bugün
İyi gene adim atmissin ben full time yattim sabah Eylülü gezdirdim birazdan cikar gene gezdiririm sonra yemek fasli

İyi gene adim atmissin ben full time yattim sabah Eylülü gezdirdim birazdan cikar gene gezdiririm sonra yemek fasli
Eylulu op yerime
Oruc ve sicakla birlikte hareket etmek zorlasiyor cuma günü hava serinliyor tekrar 20 derecelerde olacsk ramazanda bitiyor o zaman bol bol spor yapariz

Eylulu op yerime
Oruc ve sicakla birlikte hareket etmek zorlasiyor cuma günü hava serinliyor tekrar 20 derecelerde olacsk ramazanda bitiyor o zaman bol bol spor yapariz
Öperim canim
Evet zor gercekten az kaldi az bende baktim 10derece birden dusuyo hava neguzel ben cok sıcağı sevmeyen birisiyim hep sonbahar olsun benim için

Bugün ki menüm
12.00
Bir kase yumurta salatası
1 salatalık
Domates

Ara
Yeşil çay (sütlü

Ara
Yeşil çay (sütlü

Ara
1 sade cupcake

Ara
Yeşil çay sütlü

Su
1.5 lt

Spor
1 saat Yürüyüş

(Ev işi toto nun koltuk gördüğü yok garibim mutfak masa sandalyesinde sürünüyor

Afiyet olsun canım da detokslara ara mi versen acaba
Arada cupcake de yemissin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…