Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Başınız sağolsun
Aksam gordum yazamadim basiniz Sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canim
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
Amin kızlar çok teşekkür ederim sizler sağolun ❤

Söğüş salata ne olduğunu senden öğrendim ama güzelmiş bende yapayım bir gün annemin bahçe kekiğide çok ayrı bi lezzet katar

Canım söğüş dediğim senin de çok sevdiğin domates salatalık soğan üçlüsü

Afiyet olsun abla menü güzel. Bulaşık makinesi elimiz ayağımız gerçekten bozulunca anlıyoruz kıymetini.

Bende marul severim eşim sevmez pek gerçi ben bilumum ot ve türevlerini çok severim

Bende pek otçu değilim. Daha doğrusu ben tencere yemeği de pek aramam bana hamur işi olsun yeter

Bunları böyle yapıyordum ama hic zeytin yağı kekik eklememiştim benim için kekiğin olduğu herşey farklı bir lezzet o kadar severim

Gunaydin canim❤
Tartin yapılmış ne guzel canim ❤
Oruc musun canim orucsan ve wc ye cikmadigin icin 78 normal

Gunaydin canim❤
Tartin yapılmış ne guzel canim ❤
Oruc musun canim orucsan ve wc ye cikmadigin icin 78 normal
Oruçluyum şekerim umarım saat 5 e kadar 77.0 ımı gene görürüm bu ara canım aşırı tatlı istiyor dün az bitter yedim onunda pişmanlığı var :) hazirana kadar 75 olmayı hedeflemiştim 101 iken

Oruçluyum şekerim umarım saat 5 e kadar 77.0 ımı gene görürüm bu ara canım aşırı tatlı istiyor dün az bitter yedim onunda pişmanlığı var :) hazirana kadar 75 olmayı hedeflemiştim 101 iken
Günaydın cnm bence sıkma canını büyük ihtimalle erken tartildin ondandır

Evet cnm biraz daha versem en güzeli olucak ama dün tartıldım 70.6 Bugün tartildim 71.5 niye böyle oldu anlamadım ama 71.5 değilim orası kesin
Odem olabilir canim yarina gider umarım artilar
Daha erken duser canim bende bile 600-700 gram fark ediyor
Haziranın basi olur canim saglik olsun yeter ki bence bu kilon bile cook güzel ❤

Günaydın herkese arkadaşlar olmayan elbise oldu sonunda
Harika duruyor şu keyfi hiçbir yerde bulamazsın bende 38 beden pantolonuma sığdığımda vayy beee seneler oldu seni giymeyeli deyip keyiflenmiş kendimi boy aynasından alamamıştım :)

Odem olabilir canim yarina gider umarım artilar

Daha erken duser canim bende bile 600-700 gram fark ediyor
Haziranın basi olur canim saglik olsun yeter ki bence bu kilon bile cook güzel ❤
Ayy çok sağol motivasyonun için canım allah razı olsun ben hala kendimi 101 gibi hissediyorum normal mı acaba bir beğenemedim kendimi

Harika duruyor şu keyfi hiçbir yerde bulamazsın bende 38 beden pantolonuma sığdığımda vayy beee seneler oldu seni giymeyeli deyip keyiflenmiş kendimi boy aynasından alamamıştım :)
Çıkarmayayım kalayım öyle bütün gunzaten koronadan bi yere gittigimiz yok bari evde keyfini çıkarayım

Ayy çok sağol motivasyonun için canım allah razı olsun ben hala kendimi 101 gibi hissediyorum normal mı acaba bir beğenemedim kendimi
Canim bendr kendimi 77 sanıyorum halaçünkü verdikçe vermek istediğimiz için hedefler artiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…