Fıstıklar güzel bir hafta diliyorum hepinize
Afiyet olsun canım gayet güzel
Çok geçmiş olsun, bence de susuz kalmaktan olabilir, biran önce iyileşirsin inşallah
Fındıkçım çok güzel afiyet olsun ❤
Bende filtre kahveye sardım her akşam fiks. Diyetten önce yanında tatlı bişeler de olurdu şimdi çıkarttım onları sadece kahve misss
Valla tebrik ederim, eşim bana uymazsa ben çok zorlanırım . Bence eşinde biraz kilo verse fena olmaz
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun
Afiyet olsun maşallah süper gidiyosun canım idolümsün
Aynı sorun bende de var, bir de bir iştah bir iştah sorma, zor frenliyorum kendimi.
3 hafta muğla üniversitesine sertifika programına gitmiştim, merkezi görmüştüm. Ben Akyaka da kalmıştım o dönem, şahane günlerdi
12 sene oldu
Ah canım geçmiş olsun,heryer kimyasal oldu tabi,
Süper sonuç tebrik ederim harika
Başınız sağolsun
Aksam gordum yazamadim basiniz Sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canim
Amin kızlar çok teşekkür ederim sizler sağolun ❤Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
Günaydın canim ❤Günaydın gönüllerin sultanları
Gunaydin ablacım ❤Günaydın herkese
Günaydın canim ❤Günaydın
Ne guzelmis
Söğüş salata ne olduğunu senden öğrendim ama güzelmiş bende yapayım bir gün annemin bahçe kekiğide çok ayrı bi lezzet katar
19 mayıs menü
Sahur :Yok
Iftar:mercimek çorbası et sote biraz pide salatalık domates söğüş
Çay kahve 2 litre su
Yarım saat bulaşık yıkadım servis tee cuma gelecekmiş kızlarda duruladı kuruladi
Yarın öyle bisey yapiyimki bulaşık çıkmasın
Zipzip-
Bende marul severim eşim sevmez pek gerçi ben bilumum ot ve türevlerini çok severim
Bunları böyle yapıyordum ama hic zeytin yağı kekik eklememiştim benim için kekiğin olduğu herşey farklı bir lezzet o kadar severimCanım söğüş dediğim senin de çok sevdiğin domates salatalık soğan üçlüsü
Afiyet olsun abla menü güzel.Bulaşık makinesi elimiz ayağımız gerçekten bozulunca anlıyoruz kıymetini.
Bende pek otçu değilim. Daha doğrusu ben tencere yemeği de pek aramam bana hamur işi olsun yeter
Günaydın canim guzel olmusGünaydın herkese arkadaşlar olmayan elbise oldu sonunda
Gunaydin canim❤Günaydın kızlar eşim tamir etti tartıyı gene ilk rakam görünmüyor ama olsun bu sabah 78.0 bıktım 1 kilo nasıl aldım diye kara kara düşünüyorum erken mi tartıldım acaba wcye de çıkmadım daha
Evet cnm biraz daha versem en güzeli olucak ama dün tartıldım 70.6 Bugün tartildim 71.5 niye böyle oldu anlamadım ama 71.5 değilim orası kesinGünaydın canim guzel olmus
Oruçluyum şekerim umarım saat 5 e kadar 77.0 ımı gene görürüm bu ara canım aşırı tatlı istiyor dün az bitter yedim onunda pişmanlığı var :) hazirana kadar 75 olmayı hedeflemiştim 101 ikenGunaydin canim❤
Tartin yapılmış ne guzel canim ❤
Oruc musun canim orucsan ve wc ye cikmadigin icin 78 normal
Günaydın cnm bence sıkma canını büyük ihtimalle erken tartildin ondandırOruçluyum şekerim umarım saat 5 e kadar 77.0 ımı gene görürüm bu ara canım aşırı tatlı istiyor dün az bitter yedim onunda pişmanlığı var :) hazirana kadar 75 olmayı hedeflemiştim 101 iken
Umarım canım ya aklım gitti moralim bozuldu bir an :) okadar ver ver birden tartıda ögle görünce moral bozuluyorGünaydın cnm bence sıkma canını büyük ihtimalle erken tartildin ondandır
Odem olabilir canim yarina gider umarım artilarEvet cnm biraz daha versem en güzeli olucak ama dün tartıldım 70.6 Bugün tartildim 71.5 niye böyle oldu anlamadım ama 71.5 değilim orası kesin
Daha erken duser canim bende bile 600-700 gram fark ediyorOruçluyum şekerim umarım saat 5 e kadar 77.0 ımı gene görürüm bu ara canım aşırı tatlı istiyor dün az bitter yedim onunda pişmanlığı var :) hazirana kadar 75 olmayı hedeflemiştim 101 iken
Harika duruyor şu keyfi hiçbir yerde bulamazsın bende 38 beden pantolonuma sığdığımda vayy beee seneler oldu seni giymeyeli deyip keyiflenmiş kendimi boy aynasından alamamıştım :)Günaydın herkese arkadaşlar olmayan elbise oldu sonunda
Ayy evet ya bende 1 kilo fazla çıktımUmarım canım ya aklım gitti moralim bozuldu bir an :) okadar ver ver birden tartıda ögle görünce moral bozuluyor
Ayy çok sağol motivasyonun için canım allah razı olsun ben hala kendimi 101 gibi hissediyorum normal mı acaba bir beğenemedim kendimiOdem olabilir canim yarina gider umarım artilar
Daha erken duser canim bende bile 600-700 gram fark ediyor
Haziranın basi olur canim saglik olsun yeter ki bence bu kilon bile cook güzel ❤
Çıkarmayayım kalayım öyle bütün gunHarika duruyor şu keyfi hiçbir yerde bulamazsın bende 38 beden pantolonuma sığdığımda vayy beee seneler oldu seni giymeyeli deyip keyiflenmiş kendimi boy aynasından alamamıştım :)
Canim bendr kendimi 77 sanıyorum halaAyy çok sağol motivasyonun için canım allah razı olsun ben hala kendimi 101 gibi hissediyorum normal mı acaba bir beğenemedim kendimi
Bende kendimi bazen 75 kilo gibi hissediyorum ama simdi 57 kiloyum cok iyi anlıyorum seniAyy çok sağol motivasyonun için canım allah razı olsun ben hala kendimi 101 gibi hissediyorum normal mı acaba bir beğenemedim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?