Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Odem olabilir canim yarina gider umarım artilar

Daha erken duser canim bende bile 600-700 gram fark ediyor
Haziranın basi olur canim saglik olsun yeter ki bence bu kilon bile cook güzel ❤
Dikkat edeyim bugün orucum iftarda hafif yerim

Çıkarmayayım kalayım öyle bütün gunzaten koronadan bi yere gittigimiz yok bari evde keyfini çıkarayım
Çıkartma kız gez ögle ohh de zayıfladım misler gibi oldum git gel boy aynana bak makyajınıda yap
Bende kendimi bazen 75 kilo gibi hissediyorum ama simdi 57 kiloyum cok iyi anlıyorum seni
Piskolojimiz bizlen oyun oynuyor baccıımm

Ben asla 50leri göremem sanırım 170 boya baya baya bende kuru olurum herhalde kaynanam 158 boy var 53 kg göbek popo almış başını gidiyor armut gibi vicudu var
Bende olamam 67 65 en ideali kız boyu kısa olanlar da çok fena haa

Niye oyle diyorsun ki boyla akil alakali degil ki
Boyu uzun olanın akli kısa olurmuş sözü bende iki kızım olduktan sonra kendini göstermeye başladı bazen odaya gidiyorum ben ne yapacaktım diyorum geri gidiyorum sonra kızların adını karıştırıyorum aksama yemek düşünüyorum bunu yapicam diyorum akşam oluyor yapacaktim diyorum...

Bir mesele anlatayim göz önüne getirin ama...

Bi gün eşimle alışveriş e gittik küçük kızım henüz 1 yaşındaydı emzik delisiysdi alışverişte kızım babasının kucağında..
Eşim bana dediki

"Meyyal çocuklar için abur cuburda alalım evde az kalmış"

Elimde kızımın emziği vardı kızım arkami döndüğüm an ağlamaya başladı bende o anki dalgınlıkla emziği kocamın ağzına götürüyorum kadının biri yanımdan geçti baya güldü bendr bi kafamı cevirdim ki emziği kocamın ağzına götürüyorum garibim kocamda bende kadında şok baya üçümüz gülmüştük kadın beni asla unutmaz

Haklisin unutulmaz birsey ama o yorgunluktandir canim birde bazi seyleri cok kafaya takmamaya calis
Ben kötü bir şey demedim kaptancim
Daha ne dicen kisasin dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…