Dikkat edeyim bugün orucum iftarda hafif yerimOdem olabilir canim yarina gider umarım artilar
Daha erken duser canim bende bile 600-700 gram fark ediyor
Haziranın basi olur canim saglik olsun yeter ki bence bu kilon bile cook güzel ❤
Orucsan daha erken tartılmışsın o zaman canim sizin orda saat farki da var saat 4 gibi 70 i gorursunDikkat edeyim bugün orucum iftarda hafif yerim
Ben 57 kiloyken bana kuru diyorlardıBende kendimi bazen 75 kilo gibi hissediyorum ama simdi 57 kiloyum cok iyi anlıyorum seni
Çıkartma kız gez ögle ohh de zayıfladım misler gibi oldum git gel boy aynana bak makyajınıda yapÇıkarmayayım kalayım öyle bütün gunzaten koronadan bi yere gittigimiz yok bari evde keyfini çıkarayım
Piskolojimiz bizlen oyun oynuyor baccıımmBende kendimi bazen 75 kilo gibi hissediyorum ama simdi 57 kiloyum cok iyi anlıyorum seni
Olabilir cnm zaten burda 21.34 okuyorOrucsan daha erken tartılmışsın o zaman canim sizin orda saat farki da var saat 4 gibi 70 i gorursun
Boyum uzun degil 57 de kuru olamiyorumBen 57 kiloyken bana kuru diyorlardıbakarken tabiki
Kesinlikle :))Piskolojimiz bizlen oyun oynuyor baccıımm
Ben asla 50leri göremem sanırım 170 boya baya baya bende kuru olurum herhalde kaynanam 158 boy var 53 kg göbek popo almış başını gidiyor armut gibi vicudu varBoyum uzun degil 57 de kuru olamiyorum
Kesinlikle :))
Benimde boyum 1.58Ben asla 50leri göremem sanırım 170 boya baya baya bende kuru olurum herhalde kaynanam 158 boy var 53 kg göbek popo almış başını gidiyor armut gibi vicudu var
Allll benimkini götür ben raziyim azcikta sen ilgilen kaptanlik öyle kolay olmuyo oturduğun yerdenGünaydın canim ❤
Gunaydin ablacım ❤
Günaydın canim ❤
Ne guzelmis
Bizde cocuk yok evdeyiz bugun
Orucsan daha erken tartılmışsın o zaman canim sizin orda saat farki da var saat 4 gibi 70 i gorursun
Evet ya bi makyajda yapayim cici kız olayımÇıkartma kız gez ögle ohh de zayıfladım misler gibi oldum git gel boy aynana bak makyajınıda yap
Piskolojimiz bizlen oyun oynuyor baccıımm
Yakin degilsin ki yakin da olsaydın bakardim :)))Allll benimkini götür ben raziyim azcikta sen ilgilen kaptanlik öyle kolay olmuyo oturduğun yerden
Kız boyum uzun neye yarar aklım kısalmışBoyum uzun degil 57 de kuru olamiyorum
Kesinlikle :))
Niye oyle diyorsun ki boyla akil alakali degil kiKız boyum uzun neye yarar aklım kısalmış
Bende olamam 67 65 en ideali kız boyu kısa olanlar da çok fena haaBen asla 50leri göremem sanırım 170 boya baya baya bende kuru olurum herhalde kaynanam 158 boy var 53 kg göbek popo almış başını gidiyor armut gibi vicudu var
Ne dedin simdi bizeBende olamam 67 65 en ideali kız boyu kısa olanlar da çok fena haa
Boyu uzun olanın akli kısa olurmuş sözü bende iki kızım olduktan sonra kendini göstermeye başladıNiye oyle diyorsun ki boyla akil alakali degil ki
Boyu uzun olanın akli kısa olurmuş sözü bende iki kızım olduktan sonra kendini göstermeye başladıbazen odaya gidiyorum ben ne yapacaktım diyorum geri gidiyorum sonra kızların adını karıştırıyorum aksama yemek düşünüyorum bunu yapicam diyorum akşam oluyor yapacaktim diyorum...
Bir mesele anlatayim göz önüne getirin ama...
Bi gün eşimle alışveriş e gittik küçük kızım henüz 1 yaşındaydı emzik delisiysdi alışverişte kızım babasının kucağında..
Eşim bana dediki
"Meyyal çocuklar için abur cuburda alalım evde az kalmış"
Elimde kızımın emziği vardı kızım arkami döndüğüm an ağlamaya başladı bende o anki dalgınlıkla emziği kocamın ağzına götürüyorumkadının biri yanımdan geçti baya güldü bendr bi kafamı cevirdim ki emziği kocamın ağzına götürüyorum garibim kocamda bende kadında şok baya üçümüz gülmüştük kadın beni asla unutmaz
Haklisin unutulmaz birsey ama o yorgunluktandir canim birde bazi seyleri cok kafaya takmamaya calisBoyu uzun olanın akli kısa olurmuş sözü bende iki kızım olduktan sonra kendini göstermeye başladıbazen odaya gidiyorum ben ne yapacaktım diyorum geri gidiyorum sonra kızların adını karıştırıyorum aksama yemek düşünüyorum bunu yapicam diyorum akşam oluyor yapacaktim diyorum...
Bir mesele anlatayim göz önüne getirin ama...
Bi gün eşimle alışveriş e gittik küçük kızım henüz 1 yaşındaydı emzik delisiysdi alışverişte kızım babasının kucağında..
Eşim bana dediki
"Meyyal çocuklar için abur cuburda alalım evde az kalmış"
Elimde kızımın emziği vardı kızım arkami döndüğüm an ağlamaya başladı bende o anki dalgınlıkla emziği kocamın ağzına götürüyorumkadının biri yanımdan geçti baya güldü bendr bi kafamı cevirdim ki emziği kocamın ağzına götürüyorum garibim kocamda bende kadında şok baya üçümüz gülmüştük kadın beni asla unutmaz
Daha ne dicen kisasin dedinBen kötü bir şey demedim kaptancim
benim vukuatlarım çok bu akilla bu nasıl yaşamış dersiniz ama hepte bni buluyor bazı şeylerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?