Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende numarası var
Görüştün mü hiç ?

Bezelye tava nasıl oluyor kız
Afiyet olsun çok güzel . Bezelye tavayı bize de anlat nasıl yaptın

Taze yeşil bezelyeyi haşlıyorsun sonra tuz ve biraz da mısır unu ile karıştırıp az yağda tavada kızartıyorsun. Bende evlendikten sonra öğrendim. Biz hep diyet modunda olduğumuzdan kızartma türevleri pek yapılmazdı annemlerin evinde

Haklisin unutulmaz birsey ama o yorgunluktandir canim birde bazi seyleri cok kafaya takmamaya calis

Daha ne dicen kisasin dedin
Ahaa ıste bak ben sana demedim mi aklım kısalmış kız ben patavatsizim a

Canım o an alışverişteyiz uzaktan misafirler yatiya gelicekti yılbaşına bende başka eksik varmı diye düşün düşün sonu vukuat oldu

Kız sen nediyon zaten kaptan boya takıntısı var canevinden vuruyon hadi bende o boydayim ama farketmez bana sen neler diyon öyle patavatsiz
Aaa sen ciddimisin çok ağır oldu söylediğin ben hanım efendinin kaynanssi için demiştim bizzat aklimda Zipzip- yoktu dur ona soyleyim gibi bir düşünce yok ki bende kendimede bir şeyler söyledim ve bu seni ilgilendirmezdi diye düşünüyorum

Kiz şaka dedim anaaaa

Kırdıysam özür dilerim ben yanlis okumuş olabilirm kusura bakma bidaha bisey demem

alınmadım cnm bir den sert çıkıştın çok üzüldüm patavatsızlığımi mesajda bile nasıl oluyorda başarabiliyorsam artık ona kendime kızdım
Kız sen yazmisin patavatsizim aa diye bende yazayim şaka olarak dedim kusura bakma bugune kadar kimseyi kirmamisimdir şaka yapiyolar burda diye bende yapiyorum bidakine dikkatli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…