Görüştün mü hiç ?Bende numarası var
Bezelye tava nasıl oluyor kız
Afiyet olsun çok güzel. Bezelye tavayı bize de anlat nasıl yaptın
Anaaaaa bu nediyo kaptanim kavgada denmez bu ayyyy dili pabuç gibi maşallah sopayı hakediyo onada allah boy vermis gerisini koyvermişNe dedin simdi bize
Ahaa ıste bak ben sana demedim mi aklım kısalmış kız ben patavatsizim aHaklisin unutulmaz birsey ama o yorgunluktandir canim birde bazi seyleri cok kafaya takmamaya calis
Daha ne dicen kisasin dedin
Ana aa kız sen ne diyosun öyle aaa çok ayıpAnaaaaa bu nediyo kaptanim kavgada denmez bu ayyyy dili pabuç gibi maşallah sopayı hakediyo onada allah boy vermis gerisini koyvermiş
Kız sen nediyon zaten kaptan boya takıntısı var canevinden vuruyon hadi bende o boydayim ama farketmez bana sen neler diyon öyle patavatsizAna aa kız sen ne diyosun öyle aaa çok ayıp
Aslinda hic boy takintim yok canım boyumu seviyorum ama bak kisa diyorlar gordun:)))Kız sen nediyon zaten kaptan boya takıntısı var canevinden vuruyon hadi bende o boydayim ama farketmez bana sen neler diyon öyle patavatsiz
Aaa sen ciddimisin çok ağır oldu söylediğin ben hanım efendinin kaynanssi için demiştim bizzat aklimdaKız sen nediyon zaten kaptan boya takıntısı var canevinden vuruyon hadi bende o boydayim ama farketmez bana sen neler diyon öyle patavatsiz
Kiz şaka dedim anaaaaAaa sen ciddimisin çok ağır oldu söylediğin ben hanım efendinin kaynanssi için demiştim bizzat aklimdaZipzip- yoktu dur ona soyleyim gibi bir düşünce yok ki bende kendimede bir şeyler söyledim ve bu seni ilgilendirmezdi diye düşünüyorum
Canim ama iki kez üst üste söyleince ciddiye aldimKiz şaka dedim anaaaa
Kırdıysam özür dilerim ben yanlis okumuş olabilirm kusura bakma bidaha bisey dememAaa sen ciddimisin çok ağır oldu söylediğin ben hanım efendinin kaynanssi için demiştim bizzat aklimdaZipzip- yoktu dur ona soyleyim gibi bir düşünce yok ki bende kendimede bir şeyler söyledim ve bu seni ilgilendirmezdi diye düşünüyorum
Oooo burda bisey demeyelim tamam bidaha demem sana bisey ben hicte alınacağını dusunmedimCanim ama iki kez üst üste söyleince ciddiye aldim
Takiliyorim canim sorun yok ki ❤Zipzip- Canim ben senin için demedim burdaki arkadaşların hiç biri için demedim özürdilerim iyi günler...
Espri yapıyoruz canim ciddi yazmadik kiCanim ama iki kez üst üste söyleince ciddiye aldim
alınmadım cnm bir den sert çıkıştın çok üzüldüm patavatsızlığımi mesajda bile nasıl oluyorda başarabiliyorsam artık ona kendime kızdımOooo burda bisey demeyelim tamam bidaha demem sana bisey ben hicte alınacağını dusunmedim
Sert cikismadi ki espiri yapiyoruz canım her zaman ki konusma tarzımızalınmadım cnm bir den sert çıkıştın çok üzüldüm patavatsızlığımi mesajda bile nasıl oluyorda başarabiliyorsam artık ona kendime kızdım
Kız sen yazmisin patavatsizim aa diye bende yazayim şaka olarak dedim kusura bakma bugune kadar kimseyi kirmamisimdir şaka yapiyolar burda diye bende yapiyorum bidakine dikkatli olurumalınmadım cnm bir den sert çıkıştın çok üzüldüm patavatsızlığımi mesajda bile nasıl oluyorda başarabiliyorsam artık ona kendime kızdım
Canım benim yoğunum biraz. Öğrencilerin ödevlerini okuyup vize notlarını girmem lazım. Dün de bütün gün temizlik yaptım. Sen napiyosun bakem.@Elhan ablacımsonngulen @birmuhendisanne @Negoo kızlar göremiyorum sizi pek sizinde kadir geceniz.mubarek olsun öpüyorum.hepinizi dua larda buluşalım ins.Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?