- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kusura bakma canim sendeSert cikismadi ki espiri yapiyoruz canım her zaman ki konusma tarzımız
Alışmam gerek bu mesaj sohbetineSert cikismadi ki espiri yapiyoruz canım her zaman ki konusma tarzımız
Vallahi öyleyim önünü tutamıyorumKız sen yazmisin patavatsizim aa diye bende yazayim şaka olarak dedim kusura bakma bugune kadar kimseyi kirmamisimdir şaka yapiyolar burda diye bende yapiyorum bidakine dikkatli olurum
Yok canım ne kusuru sorun yok kapatalim bu konuyuKusura bakma canim sende
Kusura bakma canim sende
K.bakmayin kızlar sizleri seviyorum ❤Yok canım ne kusuru sorun yok kapatalim bu konuyu
Bizde seni seviyoruz canimK.bakmayin kızlar sizleri seviyorum ❤
Günaydın herkese arkadaşlar olmayan elbise oldu sonunda
Ben 57 kiloyken bana kuru diyorlardıbakarken tabiki
Senin dermanin biz değiliz artık miğde kelepçe şart olduBir beni zayiflatamadinizaşk olsun size
İnanmam o 68 tersi olmasınTabiki sizin elime vurup ekmeği almadınız elimdenbasladigim yerdeyim 68
Sen inandinmi ben inanmadım64.7 ile izne ayrılmışsın canim baktimda simdi cok fazlada kilo almamissin yine :)
Alalim o zaman artik elinden ekmekleri kac aydir izindesin yeter
Başınız sağolsun canımAmin kızlar çok teşekkür ederim sizler sağolun ❤
Aynı benim durumum dasın kendimize henüz alisamadikAyy çok sağol motivasyonun için canım allah razı olsun ben hala kendimi 101 gibi hissediyorum normal mı acaba bir beğenemedim kendimi
Bi sana dadilik yapmadığı kalmıştı gelip aksamada iftar hazirlasinmi prensesAllll benimkini götür ben raziyim azcikta sen ilgilen kaptanlik öyle kolay olmuyo oturduğun yerden
Neden olmasinkiiiBi sana dadilik yapmadığı kalmıştı gelip aksamada iftar hazirlasinmi prenses
Bırak onlari ortim ben yaptigim yemekten sene de getiririm iftara sen dinlenNeden olmasinkiii
Tadı nasıl oluyor bezelyeyle pek aram yok ya eziyormusun bezelyeleri öyle gibi görünüyorGörüştün mü hiç ?
Taze yeşil bezelyeyi haşlıyorsun sonra tuz ve biraz da mısır unu ile karıştırıp az yağda tavada kızartıyorsun. Bende evlendikten sonra öğrendim. Biz hep diyet modunda olduğumuzdan kızartma türevleri pek yapılmazdı annemlerin evinde
Eki Görüntüle 2637577
Saat 3 e kadar cnmOhh miss, temiz hava harika, bugün kaça kadar izinleri var acaba saat 2 ye kadar ders var bizimkinin öğle arası 1 saatte veterinere gidecez boncuğun aşısı için
Ohh harika olmayan kıyafetler olmaya başladı demek keyfini çıkar meyyalcim
Kuru derler o boyda olunca
Bende iyiyim.eltim.cok şükür yaramazlik yok bildiğin gibi evin içinde uğraşıyorum kendi halimde rabbim kolaylik versin sanada çok öpüyorumCanım benim yoğunum biraz. Öğrencilerin ödevlerini okuyup vize notlarını girmem lazım. Dün de bütün gün temizlik yaptım. Sen napiyosun bakem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?