- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Getirir misin ortim gercektenmi sende olmasan aç kalcamBırak onlari ortim ben yaptigim yemekten sene de getiririm iftara sen dinlen
Yagcilarda inecek var
Günaydın uyuyan güzelŞükür gecmis bitti gunaydinnnnnnnnnnnn
hazır mezar bulsan gireceksin örtün üstümü diye beleşci seniGetirir misin ortim gercektenmi sende olmasan aç kalcam
Ama onun bir göbeği bir poposu var kaptanım sen ögle degilsindirBenimde boyum 1.58
Kız 12 den beri tel elimde ancak gele bildim valla trafik yoğunduGünaydın uyuyan güzel
Sorma canım kıyafetlerim daraldı hala fıçı gibi hissediyorumAynı benim durumum dasın kendimize henüz alisamadik
Aşk olsun Gülümsehazır mezar bulsan gireceksin örtün üstümü diye beleşci senibütün takım emrinde prenses sen yorulma otur
Benim giyecek kıyafetim kalmadı sen haline şükret vallaSorma canım kıyafetlerim daraldı hala fıçı gibi hissediyorum
Gobegim yok da diger kısım icin birsey diyemecegimAma onun bir göbeği bir poposu var kaptanım sen ögle degilsindir
Ahhh canimmm küstünmüAşk olsun Gülümse
İdeal türk kadını birinci vazifemiz kalça göbek yapmakGobegim yok da diger kısım icin birsey diyemecegim
Tabiki getiririm bal ortim kaymak ortimGetirir misin ortim gercektenmi sende olmasan aç kalcam
Hiissstt ortimi küstürmez misin sonra agliyo ben teselli ediyorum ya Ellah EllahhhAhhh canimmm küstünmüniye küstün çokmu küstün aman küsersen küs banane
Şişko mu diyorsun sen banaSenin dermanin biz değiliz artık miğde kelepçe şart oldumigdeye giden yol ağızdan geçer ağzına kilit vurmak lazım tutun şunu kizlarrrrrrrr
2100 adimcik mi sadeceŞişko mu diyorsun sen bana2100 adım attım ben bugün ne yediğimi sorma mezun olmuşsun tebrik ederim
Hiçte bilemİnanmam o 68 tersi olmasın
Ben ömrü hayatımda bu kadar yağcılık görmedim hayırdır ortim yok diye niye gözüme gözüme sokuyorsunuzTabiki getiririm bal ortim kaymak ortimminnak piremsese de agzina layik mamalar yaparim bol meyveli püreler
Napayim çok sıcak dışarısı akşam üstü de bahçeye çıkarız2100 adimcik mi sadece
Hiissstt ortimi küstürmez misin sonra agliyo ben teselli ediyorum ya Ellah Ellahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?