Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim giyecek kıyafetim kalmadı sen haline şükret valla eşim akşam ablasına diyor çocuklara bayramligi geçtim gülümse küçülmüş hiç birşeyi olmuyo asıl bayramlik ona lazım
Ben eski kıyafetlerimi sakladım şekerim bir kaç parça da aldık ögle oldu yani :) bayramlık aldıkta bayram yapamayacagız orasıda ayrı konu

Ben ömrü hayatımda bu kadar yağcılık görmedim hayırdır ortim yok diye niye gözüme gözüme sokuyorsunuz kız sarı bak Eylül eylulde mezun olur kalırsın elime benle iyi geçin
Senin ortin yok muu ondan haberim yokki benim kiz
Eylul mezun olsa bile burda kalirki. Kalirsin dimi ortim
Hem ne varmis sene de yemek getiririm iftara dünden yemegim vardı ama hepimize yetmicek en iyisi ben kazanla yapiyim bi yemek daha aksama

Ben eski kıyafetlerimi sakladım şekerim bir kaç parça da aldık ögle oldu yani :) bayramlık aldıkta bayram yapamayacagız orasıda ayrı konu
Benim eskim hep kilolu olduğum için hiç biri olmuyor üstten giy attan asa dusuyo canım bana çok pahalıya maloldu bu diyet

BIRAZ daha vereyim keyfini çıkaracam inşallah

Biz minnak migdeleriz yeter bize sen kendine kazanla yap

Ben ömrü hayatımda bu kadar yağcılık görmedim hayırdır ortim yok diye niye gözüme gözüme sokuyorsunuz kız sarı bak Eylül eylulde mezun olur kalırsın elime benle iyi geçin
ama kimse sana bisey demediki kim gözüne soktu

Sagol ortim boğazimda kaldi yemekler yemis kadar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…