Ben eski kıyafetlerimi sakladım şekerim bir kaç parça da aldık ögle oldu yani :) bayramlık aldıkta bayram yapamayacagız orasıda ayrı konuBenim giyecek kıyafetim kalmadı sen haline şükret vallaeşim akşam ablasına diyor çocuklara bayramligi geçtim gülümse küçülmüş hiç birşeyi olmuyo asıl bayramlik ona lazım
Valla sormadım öyle bı hata yapmamŞişko mu diyorsun sen bana2100 adım attım ben bugün ne yediğimi sorma mezun olmuşsun tebrik ederim
Hava cok sicak gercekten :)Napayim çok sıcak dışarısı akşam üstü de bahçeye çıkarız
Valla sormadım öyle bı hata yapmamtşk ederim darısı başına ins Allah
Senin ortin yok muu ondan haberim yokki benim kizBen ömrü hayatımda bu kadar yağcılık görmedim hayırdır ortim yok diye niye gözüme gözüme sokuyorsunuzkız sarı bak Eylül eylulde mezun olur kalırsın elime benle iyi geçin
Benim eskim hep kilolu olduğum için hiç biri olmuyor üstten giy attan asa dusuyo canım bana çok pahalıya maloldu bu diyetBen eski kıyafetlerimi sakladım şekerim bir kaç parça da aldık ögle oldu yani :) bayramlık aldıkta bayram yapamayacagız orasıda ayrı konu
Dur bende tel cepte gezeyim bugün bakayım aksama kac olacakHava cok sicak gercekten :)
Bende evde atim atiyorum daha 500 deyim ama aksama 8 bine cikarim :))
2 yil once zayifladiginda kiyafet almamis miydin canimBenim eskim hep kilolu olduğum için hiç biri olmuyor üstten giy attan asa dusuyo canım bana çok pahalıya maloldu bu diyet
BIRAZ daha vereyim keyfini çıkaracam inşallahOhh miss, temiz hava harika, bugün kaça kadar izinleri var acaba saat 2 ye kadar ders var bizimkinin öğle arası 1 saatte veterinere gidecez boncuğun aşısı için
Ohh harika olmayan kıyafetler olmaya başladı demek keyfini çıkar meyyalcim
Kuru derler o boyda olunca
Biz minnak migdeleriz yeter bize sen kendine kazanla yapSenin ortin yok muu ondan haberim yokki benim kiz
Eylul mezun olsa bile burda kalirki. Kalirsin dimi ortim
Hem ne varmis sene de yemek getiririm iftaradünden yemegim vardı ama hepimize yetmicek en iyisi ben kazanla yapiyim bi yemek daha aksama
Evin icinde surekli adim.atmak zor oluyor ama cocugun pesinde cok adim atarsin belkiDur bende tel cepte gezeyim bugün bakayım aksama kac olacak
Kac kilo gosterdi simdiBenim tartı kafayı yedi
ama kimse sana bisey demediki kim gözüne soktuBen ömrü hayatımda bu kadar yağcılık görmedim hayırdır ortim yok diye niye gözüme gözüme sokuyorsunuzkız sarı bak Eylül eylulde mezun olur kalırsın elime benle iyi geçin
Tadı nasıl oluyor bezelyeyle pek aram yok ya eziyormusun bezelyeleri öyle gibi görünüyor
70.3Evin icinde surekli adim.atmak zor oluyor ama cocugun pesinde cok adim atarsin belki
Kac kilo gosterdi simdi
Kilo alınca onlar attaya gitti2 yil once zayifladiginda kiyafet almamis miydin canim
Ben de gecen aksam ders aralarinda yürüdüm 2000mi 5000mi adım oldu da cook sıcakladim. Hareket ettikce isiniyo insanHava cok sicak gercekten :)
Bende evde atim atiyorum daha 500 deyim ama aksama 8 bine cikarim :))
Korkuttun beni70.3bu kesin gercek evet evet bu gerçek
Sagol ortim boğazimda kaldi yemekler yemis kadar oldumSenin ortin yok muu ondan haberim yokki benim kiz
Eylul mezun olsa bile burda kalirki. Kalirsin dimi ortim
Hem ne varmis sene de yemek getiririm iftaradünden yemegim vardı ama hepimize yetmicek en iyisi ben kazanla yapiyim bi yemek daha aksama
Iste o zaman onlari vermeyecektin duracaktıKilo alınca onlar attaya gittikilo al dağıt kilo ver dağıt sonra donsuz ortada kalıyorum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?