Sen bugün solundanmi kalktın gah get yat uykun alamamışsın alinganligin üstünde bişey denmir uşak gibi aglir durirsenama kimse sana bisey demediki kim gözüne soktu
Korkuttun beni
Guzel eksi tebrik ederim canim
Daha yataktan çıkamadım değil dışarı çıkmakBugün burda bit sıcak varki bırak dışarı çıkmayı kapıdan kafamı uzatmam
Yok canım ezmiyorsun. Bence lezzetli oluyor. Ben yeşil bezelyenin yendiğini de bilmiyordum burda öğrendim
Hayır hasenat yapmayalım mi yaniIste o zaman onlari vermeyecektin duracaktı
Biraz keyfim yok sanirimSen bugün solundanmi kalktın gah get yat uykun alamamışsın alinganligin üstünde bişey denmir uşak gibi aglir durirsen
Tam tersi ben cok yemek yemiym kiz 4 kasikla doyuyorum bi yemek yapiym kucuk tencerede 3 gun yiyozBiz minnak migdeleriz yeter bize sen kendine kazanla yap
Sen aglama ortim ben ona kizarimama kimse sana bisey demediki kim gözüne soktu
3-5 parca koysaydin en azindan kenaraHayır hasenat yapmayalım mi yani
Kilo alınca onlar attaya gittikilo al dağıt kilo ver dağıt sonra donsuz ortada kalıyorum böyle
Ne oldu canim niye keyfin yokBiraz keyfim yok sanirim
Niye hayırdır sarı iftar yapıp getirecek kaptan eylüle bakacak bende gelim evi temizlim onu dert etmeBiraz keyfim yok sanirim
Ben balik burcuyum biraz taktimi modum düşerNe oldu canim niye keyfin yok
Yok kız ben hep dagittim şimdide.dagiticam yoksa kalsinmi şimdiden müşterisi varBenim 42 bedenden 52 bedene kadar kıyafetlerim mevcut gel seç beğen al
Sağol canım dusunmen yeterNiye hayırdır sarı iftar yapıp getirecek kaptan eylüle bakacak bende gelim evi temizlim onu dert etme
Anladim canim takma bosverBen balik burcuyum biraz taktimi modum düşer
Kız neye taktın Allah aşkına bende yengecim her şeye alınan bir burcum.var ben niye samimi olduğum kimseye alinmiyorum burda offfff iki kuruşluk keyfimiz var şurdaBen balik burcuyum biraz taktimi modum düşer
Temmuzada birsey kalmadi yaslandik yineKız neye taktın Allah aşkına bende yengecim her şeye alınan bir burcum.var ben niye samimi olduğum kimseye alinmiyorum burda offfff iki kuruşluk keyfimiz var şurda
Şenle alakasi yokkiii kiz neden oyle diyosunKız neye taktın Allah aşkına bende yengecim her şeye alınan bir burcum.var ben niye samimi olduğum kimseye alinmiyorum burda offfff iki kuruşluk keyfimiz var şurda
Yani yine kilo alırsın diyorsun aşk olsun aha sanada küstüm ben gidirem3-5 parca koysaydin en azindan kenara
Hamile oldugunda ister istemez 7_8 kilo alirsin o zaman kiyafete ihtiyacin olmayacak miYani yine kilo alırsın diyorsun aşk olsun aha sanada küstüm ben gidirem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?