- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayyy 1yaş daha yaslancan 25 nekadanda çok 24muydun sen yoksa yanlış mı biliyomTemmuzada birsey kalmadi yaslandik yine
İvittttt 1 temmuzTemmuzada birsey kalmadi yaslandik yine
31 doluyor 32 den gun alacağımAyyy 1yaş daha yaslancan 25 nekadanda çok 24muydun sen yoksa yanlış mı biliyom
Ben burdan hiç cikamiycam deseneHamile oldugunda ister istemez 7_8 kilo alirsin o zaman kiyafete ihtiyacin olmayacak mi
Neeee ben neden 24 biliyom ayyyy kafa gitmis31 doluyor 32 den gun alacağım
Yasimi göstermiyorum degil mi :))
Sonsuza kadar burdayizBen burdan hiç cikamiycam desene
1temmuz kim 10temmuz kimİvittttt 1 temmuz10 temmuz
Bilmiyorum ki baskasiyla mi karistirdin acaba genelde 30 yaşındayim diyorum ama 89 luyumNeeee ben neden 24 biliyom ayyyy kafa gitmis
10 temmuz benim dogum günüm1temmuz kim 10temmuz kim
Eeee sen küçüksünkiii ben seni küçücük gördüm fotodanBilmiyorum ki baskasiyla mi karistirdin acaba genelde 30 yaşındayim diyorum ama 89 luyum
Subatta cekildigim bir fotoğraf canim o ama dedim yaa beni bime bile almiyorlar diye azicik minyon tipliyimEeee sen küçüksünkiii ben seni küçücük gördüm fotodan
Her gelen yarışmacıya 30 yaşındayım diyor hicmi.gormedinNeeee ben neden 24 biliyom ayyyy kafa gitmis
Vallaaa unuttum ama gercek tenHer gelen yarışmacıya 30 yaşındayım diyor hicmi.gormedin
Bizim gerçekler tartıda onunda kimlikteEeee sen küçüksünkiii ben seni küçücük gördüm fotodan
Bimemi almiyolar anaaaa okadar Kuccuksun isteSubatta cekildigim bir fotoğraf canim o ama dedim yaa beni bime bile almiyorlar diye azicik minyon tipliyim
Aman cicegim dikkat et geri almayasın.Benim eskim hep kilolu olduğum için hiç biri olmuyor üstten giy attan asa dusuyo canım bana çok pahalıya maloldu bu diyet
Anlattim yaa ilk yasak ciktiginda annemle bime gittimBimemi almiyolar anaaaa okadar Kuccuksun iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?