Kolay gelsin canım gorusuruz❤Ben gidirem işler güçler namaz beni bekler haydin gorusuruk
Yok canim terziye vereceğime yenisini alırım yandan kes üstten kes koldan kes kim uğraşacak ihtiyaç sahibi biri var ona veriyorumAman cicegim dikkat et geri almayasın.
Alırsın kız güzelleşmişsindir boşver bol şeyleri birine ver yada terzide daralttır :)
En mantıklısı ben ögle yaptım dagıttım vallahi 3xl 2xl lerimi 46 44 beden pantolonlarıda.Yok canim terziye vereceğime yenisini alırım yandan kes üstten kes koldan kes kim uğraşacak ihtiyaç sahibi biri var ona veriyorum
Yok kız ben hep dagittim şimdide.dagiticam yoksa kalsinmi şimdiden müşterisi var
Hatirladim tamam toparladim simdi ama güzel yaslansanda göstermesin canimyaaa Bize teyze diyolaryaAnlattim yaa ilk yasak ciktiginda annemle bime gittim
Calisan diyor 18 yas altı iceri giremiyor neyseki kimliğim yanimdaydi
Maskede vardi ama nasil kucuk oldugum dusunuluyor anlamiyorum :))
En son kendimden suphe etcem
Benimde kaldi hersey daha öğle uykusuna yatcazBen gidirem işler güçler namaz beni bekler haydin gorusuruk
Hayırdır cnm nedenBiraz keyfim yok sanirim
Evde esimle birsey olduda canim sıkıldıHayırdır cnm neden
Subatta cekildigim bir fotoğraf canim o ama dedim yaa beni bime bile almiyorlar diye azicik minyon tipliyim
Ayy inanmiyorum. Kaptanim bi kere de ben lise 3 e geccem galiba cantam yirtildi kendime canta bakmaya ciktim gerizekalı kirtasiyeci bana barbieli cantalari gosteriyo ben de anlamadim baska yok mu falan dedim sonra dedi ayy pardon ben ilkokul sandim falan hala dusunup dusunup utaniyroumAnlattim yaa ilk yasak ciktiginda annemle bime gittim
Calisan diyor 18 yas altı iceri giremiyor neyseki kimliğim yanimdaydi
Maskede vardi ama nasil kucuk oldugum dusunuluyor anlamiyorum :))
En son kendimden suphe etcem
Sıkma canını değmez...Evde esimle birsey olduda canim sıkıldı
Evet evet birde böyleleride var herşeye mutlaka bir yorumları olur sanki sizene fikrini soran olmaz fikirlerine önemde vermeyiz illa o burun içinde olucak bi yorum olucakAyy inanmiyorum. Kaptanim bi kere de ben lise 3 e geccem galiba cantam yirtildi kendime canta bakmaya ciktim gerizekalı kirtasiyeci bana barbieli cantalari gosteriyo ben de anlamadim baska yok mu falan dedim sonra dedi ayy pardon ben ilkokul sandim falan hala dusunup dusunup utaniyroum
Ama bu aralar da buyuk gösteriyosun diyenler türedi sinirimi bozuyolar kilodan galiba
Kiyamam ben size 2nizde mağdur olmusunuzAyy inanmiyorum. Kaptanim bi kere de ben lise 3 e geccem galiba cantam yirtildi kendime canta bakmaya ciktim gerizekalı kirtasiyeci bana barbieli cantalari gosteriyo ben de anlamadim baska yok mu falan dedim sonra dedi ayy pardon ben ilkokul sandim falan hala dusunup dusunup utaniyroum
Ama bu aralar da buyuk gösteriyosun diyenler türedi sinirimi bozuyolar kilodan galiba
Evet malesef cogu insan karsisindaki uzulur mu kirilir mi diye dusunmuyo hiç.Evet evet birde böyleleride var herşeye mutlaka bir yorumları olur sanki sizene fikrini soran olmaz fikirlerine önemde vermeyiz illa o burun içinde olucak bi yorum olucak
Tak picagi gitsin sinir oluyorumKiyamam ben size 2nizde mağdur olmusunuzbirini bime almazlar birine barbili çanta gösterirler banada teyze dediler o nolcak
Haklisin cnm ama ben bilerek yapıldığını düşünüyorum bazı kişiler var içten içe kıskanıp lafı hazırlar sırf karşındaki kişiyi bozmak için söyler çoğunluk böyledir benceEvet malesef cogu insan karsisindaki uzulur mu kirilir mi diye dusunmuyo hiç.
Ben de tam tersi özellikle dikkat ederim üzülmesin hassas noktasi varsa kendini kotu hissetmesin diye
Senin gibi pıçaklarım yok kiiiiTak picagi gitsin sinir oluyorum
Vıyyy teyzemiKiyamam ben size 2nizde mağdur olmusunuzbirini bime almazlar birine barbili çanta gösterirler banada teyze dediler o nolcak
Kilolu degildim ama teyze dedi birisi yapcak birsey yok bazı insanlar yapabiliyor oyle seylerVıyyy teyzemi
Allahim banada ver öyle bir güç20 dakika ev bisikleti sürdümsportie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?