Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aman cicegim dikkat et geri almayasın.
Alırsın kız güzelleşmişsindir boşver bol şeyleri birine ver yada terzide daralttır :)
Yok canim terziye vereceğime yenisini alırım yandan kes üstten kes koldan kes kim uğraşacak ihtiyaç sahibi biri var ona veriyorum

Yok canim terziye vereceğime yenisini alırım yandan kes üstten kes koldan kes kim uğraşacak ihtiyaç sahibi biri var ona veriyorum
En mantıklısı ben ögle yaptım dagıttım vallahi 3xl 2xl lerimi 46 44 beden pantolonlarıda.
Terziye ancak güzel begendiğin abiyeleri felan veririsn

Anlattim yaa ilk yasak ciktiginda annemle bime gittim
Calisan diyor 18 yas altı iceri giremiyor neyseki kimliğim yanimdaydi
Maskede vardi ama nasil kucuk oldugum dusunuluyor anlamiyorum :))
En son kendimden suphe etcem
Hatirladim tamam toparladim simdi ama güzel yaslansanda göstermesin canimyaaa Bize teyze diyolarya

Subatta cekildigim bir fotoğraf canim o ama dedim yaa beni bime bile almiyorlar diye azicik minyon tipliyim
Anlattim yaa ilk yasak ciktiginda annemle bime gittim
Calisan diyor 18 yas altı iceri giremiyor neyseki kimliğim yanimdaydi
Maskede vardi ama nasil kucuk oldugum dusunuluyor anlamiyorum :))
En son kendimden suphe etcem
Ayy inanmiyorum. Kaptanim bi kere de ben lise 3 e geccem galiba cantam yirtildi kendime canta bakmaya ciktim gerizekalı kirtasiyeci bana barbieli cantalari gosteriyo ben de anlamadim baska yok mu falan dedim sonra dedi ayy pardon ben ilkokul sandim falan hala dusunup dusunup utaniyroum
Ama bu aralar da buyuk gösteriyosun diyenler türedi sinirimi bozuyolar kilodan galiba

Evet evet birde böyleleride var herşeye mutlaka bir yorumları olur sanki sizene fikrini soran olmaz fikirlerine önemde vermeyiz illa o burun içinde olucak bi yorum olucak

Kiyamam ben size 2nizde mağdur olmusunuz birini bime almazlar birine barbili çanta gösterirlerbanada teyze dediler o nolcak

Evet evet birde böyleleride var herşeye mutlaka bir yorumları olur sanki sizene fikrini soran olmaz fikirlerine önemde vermeyiz illa o burun içinde olucak bi yorum olucak
Evet malesef cogu insan karsisindaki uzulur mu kirilir mi diye dusunmuyo hiç.
Ben de tam tersi özellikle dikkat ederim üzülmesin hassas noktasi varsa kendini kotu hissetmesin diye

Evet malesef cogu insan karsisindaki uzulur mu kirilir mi diye dusunmuyo hiç.
Ben de tam tersi özellikle dikkat ederim üzülmesin hassas noktasi varsa kendini kotu hissetmesin diye
Haklisin cnm ama ben bilerek yapıldığını düşünüyorum bazı kişiler var içten içe kıskanıp lafı hazırlar sırf karşındaki kişiyi bozmak için söyler çoğunluk böyledir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…