Illaki yaslanirim hep 18 lik göstercek degilim biraz daha buyuyum teyze derler banada :))Hatirladim tamam toparladim simdi ama güzel yaslansanda göstermesin canimyaaa Bize teyze diyolarya
Kilonun etkiside var canim ama beni 2016 da 75 kilodaykende cocuk gibi goruyorlardi :)Ayy inanmiyorum. Kaptanim bi kere de ben lise 3 e geccem galiba cantam yirtildi kendime canta bakmaya ciktim gerizekalı kirtasiyeci bana barbieli cantalari gosteriyo ben de anlamadim baska yok mu falan dedim sonra dedi ayy pardon ben ilkokul sandim falan hala dusunup dusunup utaniyroum
Ama bu aralar da buyuk gösteriyosun diyenler türedi sinirimi bozuyolar kilodan galiba
Supersin ablacim20 dakika ev bisikleti sürdümsportie
Kilolu degildim ama teyze dedi birisi yapcak birsey yok bazı insanlar yapabiliyor oyle seyler
20 dakika ev bisikleti sürdümsportie
Heralde güzelim 2-3 hafta sonra çok daha güzel olucakBIRAZ daha vereyim keyfini çıkaracam inşallah
3500 olmuş ancaEvin icinde surekli adim.atmak zor oluyor ama cocugun pesinde cok adim atarsin belki
Kac kilo gosterdi simdi
Hic yoktan iyidir:)))3500 olmuş anca
Youtubeden iki video izledim sade yaşam üzerineAna yarısıdır o , Allahıma şükür demedi kimse daha teyze bana
Harikasın tv mi seyrettin müzik mi dinledin nasıl geçti 20 dakka
Illaki yaslanirim hep 18 lik göstercek degilim biraz daha buyuyum teyze derler banada :))
Kilonun etkiside var canim ama beni 2016 da 75 kilodaykende cocuk gibi goruyorlardi :)
Dukkana gidiyordum yaa bana diyorlardi yasin tutuyir mu diye
Supersin ablacim
Kuzum esiyordu geldik zaten 2 ye doğtuBugün burda bit sıcak varki bırak dışarı çıkmayı kapıdan kafamı uzatmam
Yok canım ezmiyorsun. Bence lezzetli oluyor. Ben yeşil bezelyenin yendiğini de bilmiyordum burda öğrendim
Muhtaç olduğun güç içindeAllahim banada ver öyle bir güç
Tarhana corbasi var da yemegi daha yapmadik ne yapacagiz bilmiyorum:)))Kizlar yemek ye ne var bugün
bende düşünüyorum da bilmiyorum ne yapsam ıcli köfte yapayim diyorum kızlara kendime ne yapsam ki eşime birde. Binadan süper bi gözleme kokusuda geliyorTarhana corbasi var da yemegi daha yapmadik ne yapacagiz bilmiyorum:)))
Uzak dur gozlemeden cuma gunu yap kacamagibende düşünüyorum da bilmiyorum ne yapsam ıcli köfte yapayim diyorum kızlara kendime ne yapsam ki eşime birde. Binadan süper bi gözleme kokusuda geliyor
Fasulye pilaki aklımda sadeceKizlar yemek ye ne var bugün
Benim gözlerim ahaaa
Sasirdim ama cook sevindim belki cumaya 6 Li rakamlar gelecek
Kefirinde etkisi olmustur az yemenin de cook mutlu oldum ama stres yapma yarinBenim gözlerim ahaaaböleee oldu gece kefir,muz,yabanci mersinini karıştırdım ictim bide 2catal peynir dogru dürüst gece yemiyorumki
Tamam yapmicamKefirinde etkisi olmustur az yemenin de cook mutlu oldum ama stres yapma yarin
ŞüphesizAfiyet olsun canım, her şu icisinde hala aklindayim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?