Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Uzak dur gozlemeden cuma gunu yap kacamagi

Sulu yemek sevmiyor musunuz canim genelde hep kuru yiyorsunuz
Borek ,icli kofte gibi :)

Icli kofteyi kizartiyor musun hasliyor musun
Çorba çocuklar sevmiyor cnm bende ne yapayim onların sevdiğinden yapıyorum aslında çok tavuk pirzola ve pirinç pilâvda yapıyorum köfte patates falanda bakıyorum kizlar ne yiyor seviyor onları yapıyorum

Az öncede pizza yaptim kızlara yediler kendim içinde tavuk kanat yiyecem yada mercimek corbasi bakalım artık nasipte hangisi olucak

Anladim canim ama saglikli yiyecekler yapmaya calis ilerde kilo problemi yasamasinlar

Benim bi arkadaşımda 1.58 falan ama o kadar da değil ya bence bazıları bilerek yapıyordur yalnis anlama ama dalga amaçlı cins insan çok nede olsa

Benim bi arkadaşımda 1.58 falan ama o kadar da değil ya bence bazıları bilerek yapıyordur yalnis anlama ama dalga amaçlı cins insan çok nede olsa
Yok canim yaa boyumla ilgili degil ki mesela o gun sadece gozlerim görünüyordu:)))
Boyun disinda genetik olarak aileden gelen minyon gosterme durumu var canim
Halam 50 yasinda 35 gibi gorunuyor

Yok canim yaa boyumla ilgili degil ki mesela o gun sadece gozlerim görünüyordu:)))
Boyun disinda genetik olarak aileden gelen minyon gosterme durumu var canim
Halam 50 yasinda 35 gibi gorunuyor
Ben çok özeniyorum minyon tiplileri nedense hep öyle birde zayıf olunca süper manevi ablam var burda oda 1.59 falan kadın 45 yaşında yaşıtım gibi bazen diyorum ben sana değil gel sen bana abla de çünkü dışardan tanımayan olursa derler delimi bunlar

Kizlar ya bizim alt kata türkler taşındı başım agridiya bugün kulaklarım zonkluyor misafirleri var galiba öyle bir sesli dersin eve bomba atıyorlar çocuklar hopluyor zıplıyor yoksa iyiler ses yok misafir gelince böyle alt kat alman kadın nasıl ses etmiyor anlamış değilim

Şeytan diyor git söyle komşuya abla bombami patlatiyorsunuz evde yoksa böyle bir ses bir insandan çıkmasi normal değil

bende düşünüyorum da bilmiyorum ne yapsam ıcli köfte yapayim diyorum kızlara kendime ne yapsam ki eşime birde. Binadan süper bi gözleme kokusuda geliyor

Gözlemeler içli köfteler , meyyalim tehlikeli sularda yüzme sakın, sebzeye yönel, ben çözüm buldum sebzeyi sulu yemek olarak yemiyosa hemen mücver

Fasulye pilaki aklımda sadece
Afiyet olsun canım, eşim oruçlu köfte patates yapıcam onlara, yoğurt soslu kıvırcık salata
Ben salata ve 2 köfte yerim

Benim gözlerim ahaaa böleee oldu gece kefir,muz,yabanci mersinini karıştırdım ictim bide 2catal peynir dogru dürüst gece yemiyorumki

Süpperrr

Anaaam Allah kolaylık versin canım

20mayis çarşamba
Sahur
2çatal peynir,2lokma pide,1bardak kefir icine,1yk.yaban mersini,1muz,chia,keten tohumu
İftar
1kepce m.çorbası,1kepce bezelye yemegi,yarim snitzel,2kasik yogurt,2lokma pide
2litre su olur,1turk kahvesi,2bitter,1maden suyu

Afiyet olsun bende bugün eksi 500 geldim mezun kilomdan +500 kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…