Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun bende bugün eksi 500 geldim mezun kilomdan +500 kaldı
Sağol canim çok almamissin zaten onuda veriyosun iste sen işlerini bihallette gene devam edersin bende ramazan bitimi 70kiloya inmeyi planliyordumda bakalim cumartesi ye kadar kismet

Evet canim 71.4 mussun
Aksam sen kilonu yazinca kontrol etmistim ilk sayfadan da kontrol edebilirsin guncelliyorum etap sonrasi
Ben hic o sayfaya gitmiyomkiii bibakayim bakam bazen tam aliyom telefonu topiklere bakayim diye ama nedense biri telefonumu aliyoo gene kaliyom bakamadan

Kızlar tansiyonum iyi değil yazıp kaçayım
20 mayıs
Saat 10 da
1yumurta peynir zzeytin çökelek ceviz domates salatalık yedim sonra 2 hurma 2 kuru kayısı 1 kayısı yedim
18.00
Ton balıklı salata
Spor 18 dk kalça bacak
16 dk karın= 500 hareket
200 iç bacak
Suyu giremedim
Zipzip- H hasbeenandgone

Bugun eşimin en yakın arkadaşının ablasının kızı Ankara'da üniversite okuyor 18 yaşında balkondan düşmüş ölmüş ya çok üzüldüm anne baba ayrı annesi gorumcemle aynı yerde çalışıyor evlenmedi evlatlarına bakıyordu oğlu 20 yaşında kızı 18 Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın

Geçmiş olsun canım tansiyon problemin varmiydi senin

Bugün şekerpare yaptım 3 tane yedim uzun zamandır hiç yapmamıştım muhteşem olmuş
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun canim cok az yemissin acaba o mu etkiledi dinlen guzelce
Yaa üzüldüm daha cok gencmis Allah rahmet eylesin
Kaza mi olmus acaba

Afiyet olsun canım

Gecmis olsun canim cok az yemissin acaba o mu etkiledi dinlen guzelce

Yaa üzüldüm daha cok gencmis Allah rahmet eylesin
Kaza mi olmus acaba
Bilmiyorum ki birimi itti kendimi düştü intiharmi herşey geliyor insanın aklina tam detaylı soramadik acıları zatın onlara yeter diye

Ayyyy yapmayaaa çok üzüldüm nasil düşmüş kiii yarabbim sen kimseyi evladinla sınama bende bugün bir ölüm haberi aldim 25yasinda çocuk kendini pompalı tüfekle öldürmüs bekar annesi halidan kanlarını kendi yüzüne e sürmüş sürmüş ağlamış cokkkk üzüldüm arkadasimin yeğeni

sonngulen canım senin uzmanlığın nedir ?
Çocuklara düşük not verme yazıktır
Yönetim canım ama inşallah değişecek. Farklı alanlarda tekrar eğitim aldım, alan değişikliği yapacagim inşallah. Kıyamıyorum ben zaten öğrencilere, ayıptır söylemesi şeker gibiyim

Eşimin tanıdığı geçen aksam beraber pide alıp iftara dagilmislar evlerine 1 saat sonra haber geldi beyin kanaması geçirmiş yoğun bakıma almışlar dünde özel helikopterle Ankara'ya sevk etmişler bugün bu haber geldi az önce komşumla konuştum spora birlikte gittiğimiz bir abla vardı onun kız kardeşi 30 yaşında oda dün beyin kanamasi geçirmiş vefat etmiş virüsü hiç demiyorum bile valla daha neler görüp duyup yaşıycaz Allah bilir rabbim imtihanlarimizi kolaylastirsin ins Allah

Takdiri ilahi canim nasil ölücez hiçbelli degil allah sıralı hayırlı ölüm nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…