- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Allah'ım o anneye sabır versin insallah, çok zor bir durum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Bugun eşimin en yakın arkadaşının ablasının kızı Ankara'da üniversite okuyor 18 yaşında balkondan düşmüş ölmüş ya çok üzüldüm anne baba ayrı annesi gorumcemle aynı yerde çalışıyor evlenmedi evlatlarına bakıyordu oğlu 20 yaşında kızı 18 Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın
Sizin de başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versin.Ayyyy yapmayaaa çok üzüldüm nasil düşmüş kiii yarabbim sen kimseyi evladinla sınamabende bugün bir ölüm haberi aldim 25yasinda çocuk kendini pompalı tüfekle öldürmüs bekar annesi halidan kanlarını kendi yüzüne e sürmüş sürmüş ağlamış cokkkk üzüldüm arkadasimin yeğeni
Bugun aklımdan gecti sen benden once etiketledin
Sabahları hep bildirimler tik tik tik gelirdi yaaaBugun aklımdan gecti sen benden once etiketledin
Afiyet olsun ablacim menun de sporunda guzel ❤20 mayıs
Sahur :5 hurma 1 kase yoğurt.
Iftar:fasulye pilaki iki kaşık basmati pilav et sote
Çay Su sütlü kahve
Ekmek yaptım çekirdekli ama tadına bakmadım sahurda yerim belki
Spor:20 dakika bisiklet 30 dakika kardio yapacaz birazdan kızımla
Zipzip-
Afiyet olsun canim menun guzel ❤20 Mayıs
Ara öğün iki tane kuru kayısı
Sahur su haşlanmış yumurta süt az çorba yarım lavaş zeytin
İftar hurma çorba salata
Ara öğün peynirli salata yanına meyve
Su: 1,3 lt bu saate kadarselensu82 canım ortim senin için dondurmamdan ve hele de mozaik pastamdan vazgeçtim. Ortime karşı sorumluluklarım var dedim, yemedim...
Cok dogru bizde bayramdan sonrada bayram ziyaretleri olurİyi geceler kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun ☺Eki Görüntüle 2637885
Sağol kaptanım hadi inşallah 56 ya 2 gün kaldıAfiyet olsun ablacim menun de sporunda guzel ❤
Afiyet olsun canim menun guzel ❤
Sagol canimda hic yaklasamiyorum 56 yaSağol kaptanım hadi inşallah 56 ya 2 gün kaldı
Olacak inşallah diyelim pozitif düşünce gücü....Sagol canimda hic yaklasamiyorum 56 ya
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar yatayım kalkıp sahur hazırlıcam yarın işe gidicem falan filan
Sağol canim hadi sende yaz çekinme nekadan pide yedin dehele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?