- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Bugün yapmıcam kuzumCanım dikkat et kendine önce sağlık dinlen bir süre spor yapmaselensu82
Gunaydin canim❤Günaydın.
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Bugünlerde hava çok sıcak gidiyor oruç zorluyor
Az kaldı son 2 gün Allah kabul etsin oruçlarımızı
Ben beğendim canım. Hedefine de çok az kalmış...son birgayretle bu iş olacak inşallah
Dün
Sahur
1 dilim kek
1 br cay
İftar
1 kase çorba
1 kase taze Fasulye
2 kş pilav
Ayran
1.5 saat çocukları gezdirdik
Su ölçmedim ama cook içtim dilim damagım kuruyor
Gunaydin canim ❤Günaydın kizlar
Günaydın canim ❤Günaydınnnn
Günaydın ablacım ❤Günaydın herkese
Gunaydin canim ❤Gunaydinnnn
Hosgeldin canim aramiza adim elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorumMerhaba ben geldim 30 yaşında bu sabah itibariyle 91 kilo 2 çocuk annesi görünüşünden hiç memnun olmayıp aynalara küsen ben 83 den 60 a dusmuslugum.var birkaç sene öncesinden bu sefer de basarmam lazım bana desteklerinizi esirgemeyin
Yuzde işinden bişey anlamadımHosgeldin canim aramiza adim elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Birlikte hedefine ulaşacağız yeniden aynalarla barışacaksın ❤
Günlük menu paylasimi yapiyoruz
Cuma ve pazartesi gunleri tarti günümüz
2 hafta deneme suren var sonrasında katilimin devam ederse listeye dahil olabilirsin
Sormak istediklerin varsa sorabilirsin
O is bende sen kilonu ver yeterYuzde işinden bişey anlamadım
Merhaba canim aramiza hoşgeldin,birlikte çokkkk güzel kilo vericez emin olabilirsin tabiki sende istersenADINIZ: ada
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:166
KİLONUZ:91
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hasimato ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hasimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:aynalardan nefret ediyorum kıyafetler bile hiç guz l durmuyor ve kilo insanlara iradesiz mesajı veriyor
Hemde nasıl hatta elimde olsa 1 ayda 10Merhaba canim aramiza hoşgeldin,birlikte çokkkk güzel kilo vericez emin olabilirsin tabiki sende istersen
Hoş geldin aramıza canım inşallah isteğin kiloya sağlıkla ulaşırsınMerhaba ben geldim 30 yaşında bu sabah itibariyle 91 kilo 2 çocuk annesi görünüşünden hiç memnun olmayıp aynalara küsen ben 83 den 60 a dusmuslugum.var birkaç sene öncesinden bu sefer de basarmam lazım bana desteklerinizi esirgemeyin
Ozaman burda kal,aramizda ol, birlikte enkisa zamanda sağlıklı kilo verebilirizHemde nasıl hatta elimde olsa 1 ayda 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?