- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
HoşgeldinMerhaba ben geldim 30 yaşında bu sabah itibariyle 91 kilo 2 çocuk annesi görünüşünden hiç memnun olmayıp aynalara küsen ben 83 den 60 a dusmuslugum.var birkaç sene öncesinden bu sefer de basarmam lazım bana desteklerinizi esirgemeyin
İyiyim canım tşk ederim hastaneye gitmedim daha geçen eşim acile sonuçları almaya gitmiş gelmesine gerek yok demişler bende gitmedim sen nasilsin
Adacim hoş geldin aramızaMerhaba ben geldim 30 yaşında bu sabah itibariyle 91 kilo 2 çocuk annesi görünüşünden hiç memnun olmayıp aynalara küsen ben 83 den 60 a dusmuslugum.var birkaç sene öncesinden bu sefer de basarmam lazım bana desteklerinizi esirgemeyin
Merhaba ben geldim 30 yaşında bu sabah itibariyle 91 kilo 2 çocuk annesi görünüşünden hiç memnun olmayıp aynalara küsen ben 83 den 60 a dusmuslugum.var birkaç sene öncesinden bu sefer de basarmam lazım bana desteklerinizi esirgemeyin
ADINIZ: ada
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:166
KİLONUZ:91
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hasimato ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hasimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:aynalardan nefret ediyorum kıyafetler bile hiç guz l durmuyor ve kilo insanlara iradesiz mesajı veriyor
Günaydın canim ❤Gunaydinnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr canlarrrr
Abim aradı telefon sesine uyandım 9.30 la 10.30 arası uyandım kalkmadim geri uyudum henüz yatakla vedalasamadim kalkmam lazım ezan okundu bugün 2 tepsi börek yapicam biri kıymalı biri peynirli ama ben yatıyorum düşünce gücüyle nasıl yapılacaksa keyfimdende ödün vermiyorum yani
Düşünce gücüyle tabiki yapabilirsin yoga pozisyonunu al düşün ve olsun şak şak şak 2tepsi börek bukadarAbim aradı telefon sesine uyandım 9.30 la 10.30 arası uyandım kalkmadim geri uyudum henüz yatakla vedalasamadim kalkmam lazım ezan okundu bugün 2 tepsi börek yapicam biri kıymalı biri peynirli ama ben yatıyorum düşünce gücüyle nasıl yapılacaksa keyfimdende ödün vermiyorum yani
Çok şükür iyiyiz canım koşturmacaİyiyim canım tşk ederim hastaneye gitmedim daha geçen eşim acile sonuçları almaya gitmiş gelmesine gerek yok demişler bende gitmedim sen nasilsin
Borek yerine tam buğday ekmegi yeseydin daha tok tutardı canimSabah iki ince uzun börek ve iki yumurta yedim şu an açımoruçtan yana izinliym dayanamayıp mutfağa dalacagim
Canım sabah kahvaltida börek yada pogca tarzi seyler yediginde kansekerin direk tavan yapip 2saat sonra acikma hissi veriyomus kaptanın dedigi gibi keske borek yerine ekmek tercih etseydin doyurucu olabilirdi senin icin peynir,domates,salatalik ceviz gibi seyler senin icin idealSabah iki ince uzun börek ve iki yumurta yedim şu an açımoruçtan yana izinliym dayanamayıp mutfağa dalacagim
Ekmek yemiyorumBorek yerine tam buğday ekmegi yeseydin daha tok tutardı canim
Ayrica kahvaltıda domates, salatalik, peynir ,zeytinde ekleyebilirsin
Ara öğün yap öğle yemegi yemeyeceksen
Galiba öyle de olduCanım sabah kahvaltida börek yada pogca tarzi seyler yediginde kansekerin direk tavan yapip 2saat sonra acikma hissi veriyomus kaptanın dedigi gibi keske borek yerine ekmek tercih etseydin doyurucu olabilirdi senin icin peynir,domates,salatalik ceviz gibi seyler senin icin ideal
Ozaman doyurucu seyler yiyebilirsin canim öğlen oldu zatenEkmek yemiyorumbörek de hazır duruyordu ilaç atmam gerekiyordu hızlıca o gozume çarptı kaçamak oldu biraz ama şu an pişmanım açlıktan kivraniyorum
Gullac olmasa guzel olurmus aksam icinKaloriye göre 700 aldım zaten ne yiyeceğini bilmiyorum akşam tavuk pirzola ve salata düşünüyorum birde güllaç şu an aklıma birşey gelmiyr
Tatlı benim kırmızı cizgim ya olmayınca fena sinirim bozuluyor o yüzden çareyi ekmek pilav gibi yeme hakkım olan yiyecekleri yememekte buldukGullac olmasa guzel olurmus aksam icin
Ramazan sonrasi tatlilari uzaklaştıralim soframizdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?