Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin

Adacim hoş geldin aramıza en kısa sürede hedefine ulaşırsın ins Allah

Hoşgeldin canım.

Gulumse24 uyanmisin maşaallah yataktan kalkabildinmi bakim
Abim aradı telefon sesine uyandım 9.30 la 10.30 arası uyandım kalkmadim geri uyudum henüz yatakla vedalasamadim kalkmam lazım ezan okundu bugün 2 tepsi börek yapicam biri kıymalı biri peynirli ama ben yatıyorum düşünce gücüyle nasıl yapılacaksa keyfimdende ödün vermiyorum yani

Düşünce gücüyle tabiki yapabilirsin yoga pozisyonunu al düşün ve olsun şak şak şak 2tepsi börek bukadar

Sabah iki ince uzun börek ve iki yumurta yedim şu an açım oruçtan yana izinliym dayanamayıp mutfağa dalacagim
Borek yerine tam buğday ekmegi yeseydin daha tok tutardı canim
Ayrica kahvaltıda domates, salatalik, peynir ,zeytinde ekleyebilirsin
Ara öğün yap öğle yemegi yemeyeceksen

Sabah iki ince uzun börek ve iki yumurta yedim şu an açım oruçtan yana izinliym dayanamayıp mutfağa dalacagim
Canım sabah kahvaltida börek yada pogca tarzi seyler yediginde kansekerin direk tavan yapip 2saat sonra acikma hissi veriyomus kaptanın dedigi gibi keske borek yerine ekmek tercih etseydin doyurucu olabilirdi senin icin peynir,domates,salatalik ceviz gibi seyler senin icin ideal

Borek yerine tam buğday ekmegi yeseydin daha tok tutardı canim
Ayrica kahvaltıda domates, salatalik, peynir ,zeytinde ekleyebilirsin
Ara öğün yap öğle yemegi yemeyeceksen
Ekmek yemiyorum börek de hazır duruyordu ilaç atmam gerekiyordu hızlıca o gozume çarptı kaçamak oldu biraz ama şu an pişmanım açlıktan kivraniyorum

Galiba öyle de oldu

Ekmek yemiyorum börek de hazır duruyordu ilaç atmam gerekiyordu hızlıca o gozume çarptı kaçamak oldu biraz ama şu an pişmanım açlıktan kivraniyorum
Ozaman doyurucu seyler yiyebilirsin canim öğlen oldu zaten

Gullac olmasa guzel olurmus aksam icin
Ramazan sonrasi tatlilari uzaklaştıralim soframizdan
Tatlı benim kırmızı cizgim ya olmayınca fena sinirim bozuluyor o yüzden çareyi ekmek pilav gibi yeme hakkım olan yiyecekleri yememekte bulduk onları yemedigim için tatlı hakkım oluyor tabi bir porsiyon değil.2 çatal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…