Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benimde tatli olmazsa olmazim herkes bilir ama eger kilo vermekse hedefin ilk once beyninde bitirmen gerekiyo canim kilo verdikce zaten sende vazgeciceksin bazi seylerden azcik iradene sahip olki madem çabuk vermek istemiyosun

Bundan sonra sürekli paylaşacağım
Tamam canim zaten ramazan sonrasi menu takibine basliyorum
Zipzip- bugünde benim basim çokkkk ağriyo anlatamam yani gözlerim acilmiyo uyuyamiyorumda gecsin gece cok uyandi eylul tam daldim kalkti tam daldim kalkti maff etti beni uykusuzluktan oldu
Cook gecmis olsun canim
Hava degisimi ve uykusuuzluk etkilemis olabilir telefonu bırak dinlen biraz

Benimde tatli olmazsa olmazim herkes bilir ama eger kilo vermekse hedefin ilk once beyninde bitirmen gerekiyo canim kilo verdikce zaten sende vazgeciceksin bazi seylerden azcik iradene sahip olki madem çabuk vermek istemiyosun
Fedakarlık yapıyorum 2 çatal yiyerek gerçekten çıkarmayı denedik olmuyor ama şekerin diğerlerini de kesince kilo verirken hiç zorlanmadım yani ekmek pilav umrumda bile olmadı.hayatimdan çıkınca

Arkadaşlar malum yaz geldi ve benim hiç giyeceğim evde bile.kiyafet kalmadı şu an eşofman alsam XXL veya 3xl alacağım buda çok moral bozucu bende kalan son 2 eskimiş pinamayla idare edeyim diyorum ve kendime bir.hedef koyaiyim diyorum bu kiloya gelince Alicam yoksa dilenci gibi dolanicam diye sizce 91 den kaça düşeyim ama çok uçuk olmasın acil lazım çünkü

Ne kadar surede duseceksin canim ideali ayda 4-6 kilo

Tamam canim zaten ramazan sonrasi menu takibine basliyorum

Cook gecmis olsun canim
Hava degisimi ve uykusuuzluk etkilemis olabilir telefonu bırak dinlen biraz
Tamam kaptan
Fedakarlık yapıyorum 2 çatal yiyerek gerçekten çıkarmayı denedik olmuyor ama şekerin diğerlerini de kesince kilo verirken hiç zorlanmadım yani ekmek pilav umrumda bile olmadı.hayatimdan çıkınca
benim içinde ekmek öyle ama yiyerek böyle olduk sonuçta
Senin bültenle alakalı bi durum aslında ama bence 85 i görünce düşünebilirsin

Bayramdan sonra alayım diyorum yaklaşık 2 3 hafta
Diyete yeni basladiysan ilk hafta biraz hızlı verirsin
2-3 hafta sonra 85 li rakamlarda olursun gibi ama dikkat etmen lazim
Zipzip- kaptanım.. menü vermiyorum ama inan diyete devam.. son hafta oruç değilim regl de geldi.. ödemler gitmeye başladı.. inş yarına güzel bir kilo bildirimi yapmak istiyorum
Tamam canım diyete devam etmen guzel

Sen diyette olduğuna gore evdekiler bayram ediyor o zaman :)))
Ramazan bitsin takimda daha aktif olur insallah simdi herkes de bir halsizlik var
Sofra kuruluyor ya genelde.. diyete çok zeval gelmiyor çok şükür hepsinin fotosunu attım bittiler sonuçları beklicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…