Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşaAllah. Çok teşekkür ederim.
Sen ne alemdesin. Başlangıç ve hedef kilolarımız çok yakındı sen mezun olunca çok umutlanmıştım
59.2 ile mezun oldum canım, hamilelik şüphem ve planım vardı. Nasılsa hamilelik düşünüyorum zaten kilo alacağım diye biraz saldım kendimi, sonra araya başka şeyler de girince iyice aldım. Ramazan'ın bitmesini bekliyordum, inşallah tekrar başlıyorum. Sen benim yaptığım hataya dusmezsin inşallah.

Şifa olsun arkadaşıma kahveyle bitter keyfi de yaparmış diyorum menüne

Süper olmuş canım eline sağlık. Gidip hemen spor yapasim geldi.

Kız kaptan sana istiyosan alırım seni de dedi sende yok istemem demedin mi. Şimdi kaptanıma suç atıyon burda
Az vuraydin keske canım acıdı nevardi kaptanı korumasaydin tabi yardımcısı oldun simdi ondan oylesin dimeeee çakal azcik şeyyyy olsun istedim

Geçmiş olsun canım, iyimisin bugün.

Bırak sporu yediklerini hesapla kaç caloricik kaçamak var onu de hele

Ayy çok sevindim iyi mi gerçekten. Geçen hafta aldım daha hiç yürümemiştim. Bugüne kısmetmiş. Çok istikrarlıyım artık kurtulayım bir an evvel diyorum
Sende profiline başlangıç tarihini ve güncel kilonu yazarmisin canım hem tarih olarak aklında kalır hemde her hafta güncel kilonu değiştirerek motive olursun

Merhaba Elif Teşekkürler bildirimin için. Zaten evde sürekli spor yapıyorum. Yani egzersiz Hergün neler yaptıklarımın paylaşımını yapacağım kusura bakma yeni olduğum için soruyorum☹☹
Aramıza hoşgeldin canım. Birkaç dakikadır 36 yaşındayım kaptan yardimcisiyim ( Zipzip- yani hala öyleyim dimi ) 78 ile başlayıp, 59.2 ile mezun oldum ama son hız geri aldım. Şu an burayı okuyup gaza gelip yürüme bandında 20 dakikadır yürüyorum. İnşallah sen de verceksin kilolarını.

Merhaba hoşbuldum canım yeni yaşın kutlu olsun inşallah canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…