59.2 ile mezun oldum canım, hamilelik şüphem ve planım vardı. Nasılsa hamilelik düşünüyorum zaten kilo alacağım diye biraz saldım kendimi, sonra araya başka şeyler de girince iyice aldım. Ramazan'ın bitmesini bekliyordum, inşallah tekrar başlıyorum. Sen benim yaptığım hataya dusmezsin inşallah.İnşaAllah. Çok teşekkür ederim.
Sen ne alemdesin. Başlangıç ve hedef kilolarımız çok yakındı sen mezun olunca çok umutlanmıştım
Şifa olsun arkadaşıma kahveyle bitter keyfi de yaparmış24 mayıs
09.00
1 yumurta ve 1 sarısı
Peynir
2 siyah zeytin
2 ceviz
Çökelek
Domates salatalık
13.30
Kahve yanına 2 kare bitter
Sonra kaynana zoru ile bir lokma haşhaşlı çörek
18.00
Yarım tabak etli kabak
2 kaşık hummus
Salata
Yoğurt
Yarım bardak kefir
Su 4 olacak yatmadan
Spor 20 dk pilates 90p
10 dk iç bacak 20 p
10 dk kalça bacak 20 p
1.40 sn plank 33p
Zipzip- H hasbeenandgone
Sporda ben de varım, efsane geri döndü kızlarAktif kisi sayisi az happde yok sporda birinciligi alirsin :)))
Elifeylulu aldık mı canım yardimcilara. Bu arada benim akıbetim nedirYardimcilik istiyorsan senide hemen alalim yardimcilar listesine :))
Hoşgeldin efsanelerin en tatlısı...Sporda ben de varım, efsane geri döndü kızlar
Sen duruyosun yerinde ama beni almadi yardimciligaElifeylulu aldık mı canım yardimcilara. Bu arada benim akıbetim nedir
Sen duruyosun yerinde ama beni almadi yardimciligamadamhd sadece,ben kim yardımcılık kim sadece çene yaparim ben size
Süper olmuş canım eline sağlık. Gidip hemen spor yapasim geldi.@s i d e l y a
E Elif_Eylul
@Zeynolin44
madamhd
@Findikfaresi123
@sportie
@Meyyal Hayyal
@fattylamb94
@Youlost16
sonngulen
@retro_hippo
@Bonus
@Negoo
@Adaadanananana
@kivecrunya
@selensu82
H hasbeenandgone
Kizlar yarin itibariyle spor yarismasina basliyoruz
ilk sayfada bulunan puanlara gore hesaplama yapiyoruz
spor puanını hesapladiktan sonra beni etiketleyebilirsiniz
haftanın sporunu bu hafta belirlemiyorum haftaya belirleriz
spor puani en dusuk olana ceza vermeyi düşünüyorum
menu takibi ,spor puani takibi gibi ...
Az vuraydin keske canım acıdıKız kaptan sana istiyosan alırım seni de dedi sende yok istemem demedin mi. Şimdi kaptanıma suç atıyon burda
Az vuraydin keske canım acıdınevardi kaptanı korumasaydin tabi yardımcısı oldun simdi ondan oylesin dimeeee çakal azcik şeyyyy olsun ist edim
Geçmiş olsun canım, iyimisin bugün.Burdayim ortim yok yok yapmadim da yemedim de baklava yapcaktim da yasak cikti nasil olsa diye yapmadim zaten diyetteyiz evdeyiz gelip gidip yemeyelim
Hasta oldum da bugün agrim vardi uyudum gunduz biraz rahatladım
Sen napiyosun yaptin mi baklava börek bayrama
Bırak sporu yediklerini hesapla kaç caloricik kaçamak var onu de heleBiz bayram kutlamalarımızı yaptık yine
Pek gelemedim gelince de geçmişi bitiremedim bi türlü
Baya geçmiş vardı okudum ama alıntı yapmadım. Menüler sporlar harika kızlar.
Bugün bende spor yok maalesef.
Ayy çok sevindimYürüyüşler gayet güzel olmuş
Sende profiline başlangıç tarihini ve güncel kilonu yazarmisin canım hem tarih olarak aklında kalır hemde her hafta güncel kilonu değiştirerek motive olursunAyy çok sevindimiyi mi gerçekten. Geçen hafta aldım daha hiç yürümemiştim. Bugüne kısmetmiş. Çok istikrarlıyım artık kurtulayım bir an evvel diyorum
Aramıza hoşgeldin canım. Birkaç dakikadır 36 yaşındayımMerhaba ElifTeşekkürler bildirimin için. Zaten evde sürekli spor yapıyorum. Yani egzersiz Hergün neler yaptıklarımın paylaşımını yapacağım kusura bakma yeni olduğum için soruyorum☹☹
Merhaba hoşbuldum canımAramıza hoşgeldin canım. Birkaç dakikadır 36 yaşındayımkaptan yardimcisiyim ( Zipzip- yani hala öyleyim dimi ) 78 ile başlayıp, 59.2 ile mezun oldum ama son hız geri aldım. Şu an burayı okuyup gaza gelip yürüme bandında 20 dakikadır yürüyorum. İnşallah sen de verceksin kilolarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?