Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende profiline başlangıç tarihini ve güncel kilonu yazarmisin canım hem tarih olarak aklında kalır hemde her hafta güncel kilonu değiştirerek motive olursun
Benim yine yuhummm yok neydeciygggggg kimsede yohhhh BDV bakım kimin kocası kaynanası eltisi gorumcesi yine ne yapmış
Ben geldim beybisi çok komik bir film izledikan itibari ile de regl oldum sabah ola tartı ne gösterecek bakim
Bn bir türlü profilime yazamadım kilomu beceremedim ya anlatıldığı bir yer var mıdır
11 şubat da 58 ile başladım bir onu biliyorum 3.5 ayda 4.5 kilo vermek çok muhteşem sayılır mı bilmem ama belki 53 ü görmek içün motiveler beni sonra daha versem mi diye istişareye yatarız

Ayy çok sevindim iyi mi gerçekten. Geçen hafta aldım daha hiç yürümemiştim. Bugüne kısmetmiş. Çok istikrarlıyım artık kurtulayım bir an evvel diyorum
Yalnız bn dizimi bantta sakatladım hem ayakkabına dikkat et hem de eğik modda asla yürüme
Dikkatli ol lütfen

Ben ilk başladığımda eşim de karşımda neler neler yiyordu, Allah var çekiniyordu ama yemekten geri de durmuyordu. İrademe de ağzı açık bakıyordu, baktı ben güzel zayifliyorum benle Leslie yapmaya falan başladı. Salı günü tekrar başlıyor benle, ramazanda çok kilo aldı.

Evet canım ❤ Bahçem var köpüşüm var, bahçede kuştan, kediden kirpiye kadar hayvan bakıyorum hak ediyorum dimi
Canım ya köpekle ilgili bişey soracam. Benim ev de müstakil ve bahçeli. Köpek alalım diyoruz, eşim asla eve sokmak istemiyor hijyen açısından. Siz nasıl yapıyorsunuz.

Canım bu kadar detaya girersek işin içinden çıkılmaz. Sürekli yapanlar 1 mil yapmıyorlar zaten, daha ağır sporlara yöneldik biz. Başlarken senin gibiydik, biraz sabret çok kolay gelecek sana da.

Senin kadar az bir kiloda muhteşem bence canım. Bu arada filmin adı nedir. Bu ara yeni film bulmakta sıkıntı çekiyoruz.

Hı hı daha ver kesin ver

Yeni yaşın kutlu olsun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…