Sende profiline başlangıç tarihini ve güncel kilonu yazarmisin canım hem tarih olarak aklında kalır hemde her hafta güncel kilonu değiştirerek motive olursun
Ben geldim beybisi çok komik bir film izledikBenim yine yuhummm yok neydeciygggggg kimsede yohhhhBDV bakım kimin kocası kaynanası eltisi gorumcesi yine ne yapmış
Yalnız bn dizimi bantta sakatladım hem ayakkabına dikkat et hem de eğik modda asla yürümeAyy çok sevindimiyi mi gerçekten. Geçen hafta aldım daha hiç yürümemiştim. Bugüne kısmetmiş. Çok istikrarlıyım artık kurtulayım bir an evvel diyorum
Ben ilk başladığımda eşim de karşımda neler neler yiyordu, Allah var çekiniyordu ama yemekten geri de durmuyordu. İrademe de ağzı açık bakıyordu, baktı ben güzel zayifliyorum benle Leslie yapmaya falan başladı. Salı günü tekrar başlıyor benle, ramazanda çok kilo aldı.Arkadaşlar kilo verme sürecinde eşinizin desteği çok çok önemli bu konuda çok şanslı insanlardan biriyim eşim beni bu süreçte hiç yanlız bırakmıyor ve beni çok destekliyor şimdi mesela dondurmalı.irmik.tatlisi istedi benden diyette olduğumu bile ve son cümlesi ile.harika.destek oldu sen yeme ben senin yerine yerim diyerek
Dakika hesabı yapalım canım, ilk sayfada var zaten onun puanı.Simdi bu kosu bandinda yuruyusu nasil hesaplayacağız puani kac olsun
Canım ya köpekle ilgili bişey soracam. Benim ev de müstakil ve bahçeli. Köpek alalım diyoruz, eşim asla eve sokmak istemiyor hijyen açısından. Siz nasıl yapıyorsunuz.Evet canım ❤ Bahçem var köpüşüm var, bahçede kuştan, kediden kirpiye kadar hayvan bakıyorum hak ediyorum dimi
Canım bu kadar detaya girersek işin içinden çıkılmaz. Sürekli yapanlar 1 mil yapmıyorlar zaten, daha ağır sporlara yöneldik biz. Başlarken senin gibiydik, biraz sabret çok kolay gelecek sana da.Ar
Bana göre Leslie 1 ml de baya zorladı hala ağrıyor bacaklar buradaki tek yanlışlık bana her hafta yapan ile yeni başlayana aynı puanın verilmesi geldi yani sureklu yapıldıkça alisilir sonuçta hafta sayısına göre formül bulunmalı gruba geldiğinden bu yana
Hoşbulduk canım, öyle yazıp kendimi gaza getirdim, 1 saat koşu bandında yürüdümHoşgeldin efsanelerin en tatlısı...
Geleni gelmeyeni takip etsen yeter valla canım, çenene kurban seninSen duruyosun yerinde ama beni almadi yardimciligamadamhd sadece,ben kim yardımcılık kim sadece çene yaparim ben size
Vaayyy kaptanını koruyan yardımcı, helal sanaHeee kaptan gitti diye arkasından atar tutarım burda diye düşündün zaaar ama izin vermem
Teşekkür ederim canım.Merhaba hoşbuldum canımyeni yaşın kutlu olsun inşallah canım teşekkürler
Bırak sporu yediklerini hesapla kaç caloricik kaçamak var onu de hele
Senin kadar az bir kiloda muhteşem bence canım. Bu arada filmin adı nedir. Bu ara yeni film bulmakta sıkıntı çekiyoruz.Ben geldim beybisi çok komik bir film izledikan itibari ile de regl oldum sabah ola tartı ne gösterecek bakim
Bn bir türlü profilime yazamadım kilomu beceremedim ya anlatıldığı bir yer var mıdır
11 şubat da 58 ile başladım bir onu biliyorum 3.5 ayda 4.5 kilo vermek çok muhteşem sayılır mı bilmem ama belki 53 ü görmek içün motiveler beni sonra daha versem mi diye istişareye yatarız
Ben geldim beybisi çok komik bir film izledikan itibari ile de regl oldum sabah ola tartı ne gösterecek bakim
Bn bir türlü profilime yazamadım kilomu beceremedim ya anlatıldığı bir yer var mıdır
11 şubat da 58 ile başladım bir onu biliyorum 3.5 ayda 4.5 kilo vermek çok muhteşem sayılır mı bilmem ama belki 53 ü görmek içün motiveler beni sonra daha versem mi diye istişareye yatarız
Aramıza hoşgeldin canım. Birkaç dakikadır 36 yaşındayımkaptan yardimcisiyim ( Zipzip- yani hala öyleyim dimi ) 78 ile başlayıp, 59.2 ile mezun oldum ama son hız geri aldım. Şu an burayı okuyup gaza gelip yürüme bandında 20 dakikadır yürüyorum. İnşallah sen de verceksin kilolarını.
Herkes nerede yaa, sizle sohbet etcem diye 60 küsur geçmiş bitirdim.
Teşekkür ederim canımYeni yaşın kutlu olsun o zaman
Öyle olmuş hakkaten. Neyse en azından sabah geriden gelmiycem.Hey MaşallahBitirdin bitirdin de sen gelene kadar herkeşler yattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?