- 18 Mayıs 2020
- 256
- 916
- 18
- 35
Ama spor.sureklinyapana çok kolay gelecek sabah biri mesaj atmıştı sabahtan akşama spor yapmış bana mısın dememiş sankiHaftanin hareketini belirliyoruz1 tanesi 8 puan oluyor o zaman adaleti saglamis oluruz onlar biraz daha kolay oluyor
Anliyorum canim da hic birimizi profosyenel sporcu değiliz ki sende zamanla yaptikca alışacaksınAma spor.sureklinyapana çok kolay gelecek sabah biri mesaj atmıştı sabahtan akşama spor yapmış bana mısın dememiş sankihatta yorum yapmıştım
Cuma gunune kadar dusunelim 2 tane hareket belirleyelimBu haftanın hareketini belirledik mi peki
Hali silmek olsunCuma gunune kadar dusunelim 2 tane hareket belirleyelim
Hareket olarak onlari yapmıyoruz kiHali silmek olsunevin tüm halıları silinecek gözümde büyüyor
Leslie biri olabilir
Canım maksat spor yapmak kimse burda ödül vermiyo bize hepimiz birbirimize motive edip kilo vermek bukadar sorun yok yani duzenli beslen sporunu yap okadar kimse sana neden az yapıtında demez rahat olYa bana göre 91 kg ile baya zorluyor bir süre göğüs ağrısı yaptı benim alışmam 2 3 haftayı bulabilir bu da hak kaybı
Guzel menu sporGeçmişi okumadan menü spor gelsinZipzip- E Elif_Eylul
Sabah 11.00
1 göz yumurta
1 dilim kızarmış hellim (yağsız)
2 halka sucuk
1 dilim kepek ekmeği
2 ceviz
Boş söğüş yeşillik
Saat 15.00
1 muz üzeri kakao serptim
Akşam 18.30
Et sote (salçasız soğansız)
2 kaşıl yoğurtlu köz patlıcan
Söğüş salata
Roka salatası
Çeyrek lavaş
20.30 filtre kahve
Sporrr
Eliptik 45 dak + 50 dak: 380
8 dak katın 240 mekik : 40
Squat-lunch 200 : 33
Jillian 1 27 dak : 162
10 dak kalça ( jillian gibi ) : 60
Toplam : 675
E Elif_Eylul geçtin beni
Geçmişi okumadan menü spor gelsinZipzip- E Elif_Eylul
Sabah 11.00
1 göz yumurta
1 dilim kızarmış hellim (yağsız)
2 halka sucuk
1 dilim kepek ekmeği
2 ceviz
Boş söğüş yeşillik
Saat 15.00
1 muz üzeri kakao serptim
Akşam 18.30
Et sote (salçasız soğansız)
2 kaşıl yoğurtlu köz patlıcan
Söğüş salata
Roka salatası
Çeyrek lavaş
20.30 filtre kahve
Sporrr
Eliptik 45 dak + 50 dak: 380
8 dak katın 240 mekik : 40
Squat-lunch 200 : 33
Jillian 1 27 dak : 162
10 dak kalça ( jillian gibi ) : 60
Toplam : 675
E Elif_Eylul geçtin beni
Az yapana ceza var ama onu napacazCanım maksat spor yapmak kimse burda ödül vermiyo bize hepimiz birbirimize motive edip kilo vermek bukadar sorun yok yani duzenli beslen sporunu yap okadar kimse sana neden az yapıtında demez rahat ol
Daha once ceza vermedim ama cezayi da biraz daha spora yonelsin herkes diye söylemiştim:))Az yapana ceza var ama onu napacaz
Hem bu şekilde ki ifadeniz bende üzüntü hissi uyandırdı acaba gerçekten grubu onemsedigim yarisiniza saygı duyduğum için sarf ettiğim cümleler sizde nasıl bir his uyandırdı ki RAHAT OL gibi içime hüzün veren bir cümle kurma gereğinde bulundunuz
Bende baya etkili oldu gerçekten korktumDaha once ceza vermedim ama cezayi da biraz daha spora yonelsin herkes diye söylemiştim:))
Sen bence beni yanlis anladin canim kimse sana ceza olarak sabahtan basla aksama kadar spor yap demicek oyle bir dunya yok burda rahat ol dememde zorunlu bisey yok burda istersen yaparsin saglik once geliyo bizim icin yeri geliyo bende yapmiyorumAz yapana ceza var ama onu napacaz
Hem bu şekilde ki ifadeniz bende üzüntü hissi uyandırdı acaba gerçekten grubu onemsedigim yarisiniza saygı duyduğum için sarf ettiğim cümleler sizde nasıl bir his uyandırdı ki RAHAT OL gibi içime hüzün veren bir cümle kurma gereğinde bulundunuz
Kuzum nsl misafirliğe gittin ki komşuya mı çıktın
Bize kv kayınpeder uğradı onlarda 65 üstü gerçi kv haftaiçi 64 haftasonu izin de 65 oluyor ama neyse
Kahve içtiler çocukların kumbarasına para attılR gittiler eskiden çocuklardan önce bana para veriyorlardı ne güzel
Sen bence beni yanlis anladin canim kimse sana ceza olarak sabahtan basla aksama kadar spor yap demicek oyle bir dunya yok burda rahat ol dememde zorunlu bisey yok burda istersen yaparsin saglik once geliyo bizim icin yeri geliyo bende yapmiyorum
Canım afiyet olsun, bi lokmacık seni bozmaz24 mayıs
09.00
1 yumurta ve 1 sarısı
Peynir
2 siyah zeytin
2 ceviz
Çökelek
Domates salatalık
13.30
Kahve yanına 2 kare bitter
Sonra kaynana zoru ile bir lokma haşhaşlı çörek
18.00
Yarım tabak etli kabak
2 kaşık hummus
Salata
Yoğurt
Yarım bardak kefir
Su 4 olacak yatmadan
Spor 20 dk pilates 90p
10 dk iç bacak 20 p
10 dk kalça bacak 20 p
1.40 sn plank 33p
Zipzip- @hasbeenandgone
Az yapana ceza var ama onu napacaz
Bu hafta kim ne yapmış görücez canim cumaya kadar belli oluyo haftaya da puanlar degisir merak etme,ramazan bayram derken bosladik sporu oyuzden boyle yapıyoruz ki herkes evde sporunu yapsin diye benim yürüyüş alanim yok mesela köyde oturuyorum yürüyüş bandim yok bisikletim yok ama evde video acip yapma şansım var 85kiloyken bende sadece leslie yaptim yarım saat okadar bukadar yapmadim vucud vermeye basladiginda ip atlayabildim mesela lutfen azcik sabirZipzip- ceza var diyince gözüm korktu ben en düşük puana sahip olabilirim baya hantallasmisim o yüzden azıcık abartmış olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?