Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yürüyüşler gayet güzel olmuş

@EliffEylull kız buraların bekçisi ben mi menü görmüyorum kimse mi yazmamış
3 4 geri gittim görmedim az daha dürt
Oğlan tırnağını çarptı dipten morarmış uyumadı şu an terliyim duşa girecem inş
Beyim film izleyelim diyor sonra bana demeyin menü yorumlamadın

Tebrik ederim bayramda misafirlikte tatlı yemeden gelmissin
Kuzum nsl misafirliğe gittin ki komşuya mı çıktın
Bize kv kayınpeder uğradı onlarda 65 üstü gerçi kv haftaiçi 64 haftasonu izin de 65 oluyor ama neyse
Kahve içtiler çocukların kumbarasına para attılR gittiler eskiden çocuklardan önce bana para veriyorlardı ne güzel

Ar
Herkes yorum yapsin sonrasinda puanini degistirelim

Bana göre Leslie 1 ml de baya zorladı hala ağrıyor bacaklar buradaki tek yanlışlık bana her hafta yapan ile yeni başlayana aynı puanın verilmesi geldi yani sureklu yapıldıkça alisilir sonuçta hafta sayısına göre formül bulunmalı gruba geldiğinden bu yana

2 3 kisi var benle birlikte kaptan icabina bakcak merak etme ben burdayim sen git oyyy geçmiş olsun kuzuma

Gecmis olsun ogluna canim
madamhd yakin cevresine gitti galiba oyle anladim
Onun çözümü biraz zor canim herkes icin ayri puan belirleyemeyiz ki

1ml zormu kiz daha dur en kolay o, 5mil yaparsin alista

Gecmis olsun ogluna canim
madamhd yakin cevresine gitti galiba oyle anladim

Onun çözümü biraz zor canim herkes icin ayri puan belirleyemez ki
Ayrı puan değil.formul bulunmalı mesela hafta sayısına bölünebilir puan yada onun gibi bişey yokmu matematikçi içimizde bulamazsak ben. Buna kafa yorarim yoksa bu şekilde de bize adaletsizlik oluyor

Ayrı puan değil.formul bulunmalı mesela hafta sayısına bölünebilir puan yada onun gibi bişey yokmu matematikçi içimizde bulamazsak ben. Buna kafa yorarim yoksa bu şekilde de bize adaletsizlik oluyor
Haftanin hareketini belirliyoruz1 tanesi 8 puan oluyor o zaman adaleti saglamis oluruz onlar biraz daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…