Onun puanini kardiyo olarak hesaplasak nasil olur kiZipzip- patron bu puanlama adil değil
Şu an suyum çıktı baştan sona bir bölge antrenmanı nasıl 2 puan dk sı ya
Hakkım yeniyor
Zormus yaa dakikasi 2 puan az gercektenMesela biri bu
Kutlamalar nasil gecti tatli dolma yedin mi :)))Biz bayram kutlamalarımızı yaptık yine
Pek gelemedim gelince de geçmişi bitiremedim bi türlü
Baya geçmiş vardı okudum ama alıntı yapmadım. Menüler sporlar harika kızlar.
Bugün bende spor yok maalesef.
Bilemedim bn de kardiyo mu hesaplamalı arkadaşlar da yorum yapsınZormus yaa dakikasi 2 puan az gercekten
Kutlamalar nasil gecti tatli dolma yedin mi :)))
Yürüyüşler gayet güzel olmuş24.05.2020 Pazar
Kahvaltı yapamadım Ramazan’da hep geç uyandım hala onun etkisi var sanırım.
11.00 Ara öğün: 1 fincan yeşil çay
Spor: Bantta 30 dk yürüyüş
12:00 Öğle yemeği: yerine kahvaltı yaptım. Yağsız küçük tost ekmeğinde tost 1 haşlanmış yumurta bir domates yarım salatalık.
14:00 Ara öğün: 2 tane ceviz
18:00 Akşam yemeği: Ispanak yoğurt
Su: 2 litre
Spor: Akşam: 30 dakika koşu bandı yürüyüş
Herkes yorum yapsin sonrasinda puanini degistirelimBilemedim bn de kardiyo mu hesaplamalı arkadaşlar da yorum yapsın
Tebrik ederim bayramda misafirlikte tatlı yemeden gelmissinYok canım tatlı yemedim bikaç tane yaprak sarması yedim çay içtim öle. Zaten yeni kahvaltı yapıp çıkmıştım
Kuzum nsl misafirliğe gittin ki komşuya mı çıktınTebrik ederim bayramda misafirlikte tatlı yemeden gelmissin
Herkes yorum yapsin sonrasinda puanini degistirelim
2 3 kisi var benle birlikte kaptan icabina bakcak merak etme ben burdayim sen git@EliffEylull kız buraların bekçisi ben mi menü görmüyorum kimse mi yazmamış
3 4 geri gittim görmedim az daha dürt
Oğlan tırnağını çarptı dipten morarmış uyumadı şu an terliyim duşa girecem inş
Beyim film izleyelim diyor sonra bana demeyin menü yorumlamadın
Gecmis olsun ogluna canimKuzum nsl misafirliğe gittin ki komşuya mı çıktın
Bize kv kayınpeder uğradı onlarda 65 üstü gerçi kv haftaiçi 64 haftasonu izin de 65 oluyor ama neyse
Kahve içtiler çocukların kumbarasına para attılR gittiler eskiden çocuklardan önce bana para veriyorlardı ne güzel
Onun çözümü biraz zor canim herkes icin ayri puan belirleyemeyiz kiAr
Bana göre Leslie 1 ml de baya zorladı hala ağrıyor bacaklar buradaki tek yanlışlık bana her hafta yapan ile yeni başlayana aynı puanın verilmesi geldi yani sureklu yapıldıkça alisilir sonuçta hafta sayısına göre formül bulunmalı gruba geldiğinden bu yana
1ml zormu kiz daha dur en kolay o, 5mil yaparsin alistaAr
Bana göre Leslie 1 ml de baya zorladı hala ağrıyor bacaklar buradaki tek yanlışlık bana her hafta yapan ile yeni başlayana aynı puanın verilmesi geldi yani sureklu yapıldıkça alisilir sonuçta hafta sayısına göre formül bulunmalı gruba geldiğinden bu yana
Iyi bayramlar canim ❤Kızlar bayramınız kutlu olsunhepinize iyi bayramlar
Ayrı puan değil.formul bulunmalı mesela hafta sayısına bölünebilir puan yada onun gibi bişey yokmu matematikçi içimizde bulamazsak ben. Buna kafa yorarim yoksa bu şekilde de bize adaletsizlik oluyorGecmis olsun ogluna canim
madamhd yakin cevresine gitti galiba oyle anladim
Onun çözümü biraz zor canim herkes icin ayri puan belirleyemez ki
Ya bana göre 91 kg ile baya zorluyor bir süre göğüs ağrısı yaptı benim alışmam 2 3 haftayı bulabilir bu da hak kaybı1ml zormu kiz daha dur en kolay o, 5mil yaparsin alista
Haftanin hareketini belirliyoruz1 tanesi 8 puan oluyor o zaman adaleti saglamis oluruz onlar biraz daha kolay oluyorAyrı puan değil.formul bulunmalı mesela hafta sayısına bölünebilir puan yada onun gibi bişey yokmu matematikçi içimizde bulamazsak ben. Buna kafa yorarim yoksa bu şekilde de bize adaletsizlik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?